Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am fost la alice in tara minunilor.
mi-a placut mult, si lui Matei, si prietenului sau.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da? Bine ca ai spus, tocmai vazusem reclama si nu stiam precis daca e de adulti sau merge si pentru copii.

Eu am fost la teatru, dar...nothing to write home about. Si ieri am fost la o piesa unde la fel am dat-o-n bara cu alegerea. Poate data viitoare o fi mai cu noroc.

Mergi la inceput

dar zi ce-ai vazut si n-a fost bun.
sa n-o mai dea in bara si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu mai fusesem la Nottara de foarte multtimp,ieri am fost la Opera de 3 parale si azi la 39 de trepte. Sunt amandoua niste...nu mai spun ce, in concluzie nu vi le recomand.

Mai am bilete la Batranul saptamana viitoare tot acolo dupa care renunt la experienta Nottara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Nu mai fusesem la Nottara de foarte multtimp,ieri am fost la Opera de 3 parale si azi la 39 de trepte. Sunt amandoua niste...nu mai spun ce, in concluzie nu vi le recomand.

Mai am bilete la Batranul saptamana viitoare tot acolo dupa care renunt la experienta Nottara.

mi-ai amintit ca am cel putin 5 ani de cand n-am mai ajuns la vreo piesa de teatru sau macar la o opereta(era preferata mea)...cand era Anduta mica am mers de vreo 2 ori...apoi ea a mers cu scoala, Bibica la fel cu gradi...dar noi....rushinica....nici nu stiu cat mai este un bilet....stirile sa traiasca! la ele ma uit non-stop....

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Mi-ati facut pofta cu tortul de biscuiti . Nu am mai facut de cand eram in liceu. Anca imi zici si mie cum il faci ? Si cu ce fel de biscuiti ? Stiu ca erau unii mai tari, oare se mai gasesc ?
Chiar in seara asta imi zicea Albert sa i mai fac si lui tort, ca de ce ii fac doar de ziua lui ? Are dreptate copilul

Ce faci Monica???? Dar Albert...cene spui de el????

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Sa-l ajutam pe Florin!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

In sfarsit a spart cineva gheata si ati zis ceva, ca am vazut ca iar nu mai comentati nimic.

Nici eu nu mai fusesem la teatru de ani de zile, luna trecuta am ajuns si am fost multumita. Oricum sunt multe teatre bunicele, nu stiu cum a nimerit Adina la ceva nasolut. La Evreiesc sunt multe teatre frumusele, samata e Jocul Regilor. Voiam sa merg, dar am renuntat deocamdata. Mai e o comedie cool cica, Sambata Duminica, LUni, dar se va juca exact cand plecam in concediu.

Mergi la inceput

ia sa deschid eu capitol nou aici

Mergi la inceput