Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(16)
Raspunsuri - Pagina 20
eld spune:
Alina,
Ce oferta ai obtinut pentru Duni la targ? Si unde se tine?
Sunt si eu intereseata de Duni pentru inceputul lui iulie.
Multumesc,
nitulica spune:
Buna fetelor!
Aveam si eu un dubiu ....si in ciuda faptului ca deja am platit avansul pentru Duni la Marina Royal, vroiam sa stiu daca a mai plecat cineva cu agentia SS Travel din Bucuresti(au sediul pe strada Sirenelor, nr. 17). Eu tot trimit mail-uri la hotel in Bg pentru confirmare dar nu primesc raspuns.
Daca aveti idee de agentie va rog sa-mi raspundeti.
Multumesc
nitulica spune:
Buna , am vazut ca tu ai pomenit se SS Travel, stii ceva de agntia asta, ca eu tocmai am cumparat prin ei bilte in Bg la Duni, si am inima stransa
Citat: |
citat din mesajul lui andreea c Multumesc din suflet Buna fetelor! Noi vrem sa mergem la Grifid Arabella la inceputul lui iulie. Am tot cautat un hotel cu facilitati pentru copii si asta mi s-a parut foarte bun avand in vedere review-urile. Pe langa tripadvisor mia fost de ajutor si site-ul supereva. Am citit ca unele dintre voi va uitati si pe supereva, dar eu nu am reusit sa gasesc review-uri. Am cateva nelamuriri: -sa iau acum biletele cu early booking sau sa mai astept? -merita targul de turism, suntn promotii? -de ce iau multi prin booking.com? mie imi iese chiar si fara early booking mai ieftin prin acentiile de la noi |(s&s travel care este tur operator) Andreea cu Alexandra Maria (05.07.2009) si Radu Stefan (12.07.2007) nunta noastra 2 iulie 2005 |
nitulica spune:
Scuzati ortografia!!!!!!
Citat: | ||
citat din mesajul lui nitulica Buna , am vazut ca tu ai pomenit se SS Travel, stii ceva de agntia asta, ca eu tocmai am cumparat prin ei bilte in Bg la Duni, si am inima stransa
|
alinkav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui yuppy
Targul de turism se desfasoara in per. 25-28 martie la Romexpo. Inteleg ca tu ai fost in alta parte, unde se mai tine???? |
S-a tinut la Palatul Parlamentului, erau afise peste tot, in perioada 18-21 martie.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
lidiadanaila spune:
ANDIRA....noi am stat 3 nopti, normal ca nu ne-am plictisit....dar nu o sa va plictisiti cu siguranta , mai ales ca sunteti si asa de multi !!!
onitza spune:
Mda, mie-mi expira pasaportul in mai. SI tb sa trec ambii copilasi pe pasaport...alti bani, alta distractie. Dar asta nu ma impiedica sa ma gandesc la concediul muuuuuult asteptat si la frumoasele zile de vara! Cine vine in perioada 29 iulie-4 aug la Duni?
camelia72 spune:
Bine v-am gasit!
Urmaresc subiectul cu interes pt. ca anul acesta vrem sa ajungem si noi pe litoralul vecinilor,am cautat mai intai pt. litoralul nostru si am ramas f. surprinsa sa vad ca desi e criza romanii nostri tot cresc preturile in loc sa aplice reduceri cum ar fi normal.
Am rezervat prin booking.com un sejur in Albena la hotel Orhideya,e super ieftin cu all inclusive si chiar nu stiu daca acesta este pretul total, sa nu ma trezesc acolo ca mai am nu stiu ce taxe de platit...desi am primit confirmarea pe e-mail in care se specifica suma totala,cu taxe incluse.
A mai rezervat cineva prin booking?Sunt seriosi?Eu nu am nimic altceva decat confirmarea pe e-mail...nu vreau sa merg acolo si sa am vreo surpriza...e prima data cand rezerv asa si e pt. prima data cand mergem in Bulgaria.Despre hotelul Orhideya din Albena imi puteti spune ceva?
Astept raspunsuri de la plimbaretele cu experienta!