Copii nostrii speciali!*12*-suntem invingatoare!!
Raspunsuri - Pagina 14
wnimra spune:
kari multam'de urari......cand te intorci din Bahamas da un beep sa il iau si eu pe georgica cloney sa dau o tura prin Tenerife
nico esti foarte tare , excursie cu sotu'la madrid , bravoooo, lasa saracia ca mai sunt cateva miliarde pe planeta ...ideea e ca ai fugit de acasa ....ai vazut ? , cum ai plecat 4 zile cum ioana ti-a parut mai grasa , mai recuperata...gataaaa pana aici , nu pot pleca in concediu , inca, dar ma mut la boxa , vin dupa 5 zile si daca asta mic nu bate step ( glumesc , normal, numai ca mi-am si imaginat , e de rau , e de bine ca imaginatia mea nu cunoaste limite)
Aseara l-am gasit pe Alex sub pat , stea acolo pur si simplu, el mereu vrea pe jos la jucarii si intru in dormitor sa vad ce face ca nu se auzea nimic si nu gasesc copilul , aud racaind de sub pat si el statea cu toti dintii pe afara .
poop fetele
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
paula2003 spune:
Si eu spun la fel, daca aveti putin timp liber si ocazia sa plecati de acasa, plecati mai fetelor.
Eu plec de Paste, plec si la mare, mi-am luat deja bilete. In iulie si august vad eu ce mai fac. Sa fim sanatosi si bani de cheltuit.
Azi a fot mai bine, cel putin nu m-am mai agitat mult, am facut pachete si le-am lasat sa vedem cine le ridica Mai am 2 dulapuri imense de impachetat si 3 birouri ....sa vedem cand le fac pe toate si cum .
Azi rad cand ma uit ce ma asteapta, dar nu ma agit. Azi ne-a picat reteaua si de maine ne taie curentul, sa vedem cand om bajbai prin dulapuri cum va mai fi.
paula2003 spune:
Cu mancarea este rau. Eu daca o las pe Alexandra cu mama, o indoapa cat poate sa manance ea. "Ce sa-i fac daca imi cere si nu se satura?"
Mare grija cu kilogramele. Este greu cu asa de multe tentatii dar inca putem tine frau volumului.
paula2003 spune:
Va dau o cafea cu lapte si foarte aromata.
Iar nu am dormit bine. Ma suna o prietena aseara sa ma intrebe de ce sunt in concediu medical. Am mutit la telefon si nu intelegeam nimic. Eu sunt in sediul vechi, car bagaje, fac pachete si toti din sediul nou m-am barfit ca sunt in concediu. Am afalt repede cine a dat tonul si ce i-am facut. Cred ca i-am stricat seara, dar si el mie.
Cat tupeu pe unii, sa spuna in gura mare ca sunt in medical dar eu sa nu stiu!!!!Foarte rar plec in concediu cand nu mai pot cu fetita, in rest stau pe baricade.
Ma duc sa imbrac pitici sa-i duc la gradi, vorbim diseara.
mdanicoleta spune:
buna
fetelor, va rog sa ma ajutati , daca stiti, care e treaba cu legea 448..
daca vreau sa merg la munca pot sa cer 4 ore si in ce conditii???
nu sunt hotarata pt ca as face tura de 17 ore nu 12 pt ca imi ia mult drumul
va pupam
nicavica spune:
buna ziua la mamicile "speciale",va citesc de ceva timp si ma bucur ca aveti forta sa mergeti mai departe.si eu sunt o mamica speciala,am un printisor de 1,9 ani cu SD.Nu ma consider chiar speciala pt ca Matei e un copil cat de cat normal.Ma consider speciala din alt pct d v.:D-zeu mi l-a daruit sa ma pot bucura infinit mai mult de copilul meu si de orice realizare a lui.
paula2003 spune:
Si pe mine ma intereseaza cum este cu 4 ore si cat primesc, stiu ca primesc salariu pt. 8 ore.
Ana, stiu ca tu spuneai ceva de asa ceva. Ne poti ajuta?
Eu as face cerere de 4 ore ca sa pot sa-mi ridic copii de la scoala, sa am mai mult timp pentru ei. Am cautat pe net dar nu gasesc.
Mersi.
mdanicoleta spune:
in lege scrie ca poti solicita 4 ore pt afectiuni intercurente....
si care e treaba cu concediile medicale? pot lua pt ioana pana la 90 de zile si mai pot lua si daca mi se intampla mie ceva...adica pe numele meu?
tipa de la personal nu stia ca nu a avut cazuri
wnimra spune:
buna
Fetelor chiar nu stiu nimic de legea 448, sunt asist pers si stau mereu cu el, nici nu puteam sa ma intorc la munca ca nu castigam marea cu sarea , poate pe viitor sa stea mama cu el si eu back in business.
Paula ...naspa coleg , sa ii fie rusine...bine ca i-ai stricat seara , alta data sa isi tina gura.
nicavica ... bine ai venit la noi
pooop you all
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
paula2003 spune:
Daca faci 90 intr-un an, indiferent pe numele cui este concediul risti sa te cheme comisia pt. pensionare. Trebuie sa faci maxim 89 sa nu ai probleme.
Eu de exemplu nu depasesc 20 zile intr-un an si atunci doar pentru fetita. Nu vreau sa-mi i-au pe numele meu, este mai bine. Nu se stie ce fel de controale sau vizite medicale....sau inventii si ai probleme din cauza zilelor medicale ca sunt luate pentru tine. Am auzit cazuri cand medicul a inventat o boala si la o rutina a serviciului a fost data afara ca are acea boala. A incercat sa explice ca nu are boala, ca nu a avut-o, dar actele medicale scria ca are.
Lasa ca sun eu la o d-na la Protectia colipului sa vad daca stie cum este cu 4 ore.