Bobocei de sept-oct 2008 (256)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

vazut buclata Alexia - superba. si vorba fetelor parca e vopsita.
Si Cipiputa mi-a placut grozav

Apii, apii, a la Elena = yupii, yupii

felicitari Dorel!!!!

Lumi, masca....hmmm....am folosit ocazional,, ce-mi cadea prin mana (deci nu facute de mine in casa. Ca mi-e o leneee de ma doare.

Babytza si ti-au dat lapte la 3 dimineata sau ai servit ceai cald indulcit?

Fetelor, sa nu iut. Va rog sa-mi spuneti si mie cum se administreaza pastilutele de dinti. Pentru cand om avea si noi...

Andreutac deja m-ai luat cu supa de rosii si ciorba de perisoare. Eu prestez doar supa de pui sau de vita si daca vreau intr-una din zile sa o fac ciorba pun zeama de lamaie direct in castron.

Nusha, hai ca trece ea si greata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Am uitat sa va povestesc cum de 2 zile se tavaleste David pe jos cand nu ii convine ceva Nu stiu unde a vazut sau cum i-a venit ideea asta , dar este mortal cum se lasa pe vine, se uita unde se arunca sa nu cumva sa se loveasca si baga tipete in picaj spre covor Nu am rezistat sa nu rad cu lacrimi de moaca lui hotarata de a protesta ca nu ii dau sau nu il las sa faca ce vrea

Babytza si puiiValentina David

Andrei inca nu se arunca pe jos dar se incoarda tot si urla tare tare cu ochii inchisi dar totusi pe unu il lasa intre-deschis si cu coada ociului ne urmareste sa vedem daca ne impresioneaza.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mda, noi le avem pe toate - si "aruncarile" artistice pe jos, si tavalitul, si panditul cu coltul ochilor, si buza de jos peste cea de sus (adica "mutrita" de suparici). Scoala talentelor la noi

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Andrei inca nu se arunca pe jos dar se incoarda tot si urla tare tare cu ochii inchisi dar totusi pe unu il lasa intre-deschis si cu coada ociului ne urmareste sa vedem daca ne impresioneaza.

Asa facea pana acum doua zile, se lasa pe vine cu mainile pe genunchi si protesta...acum a adaugat si lasatul usor pe covor Dar sa vezi cum ramane cand ma asez si eu langa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Mda, noi le avem pe toate - si "aruncarile" artistice pe jos, si tavalitul, si panditul cu coltul ochilor, si buza de jos peste cea de sus (adica "mutrita" de suparici). Scoala talentelor la noi

Hi hi hi
Musai trebuie sa ii filmam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Carla & mami

hihihi, hahahaha! si noi, si noi! plus aruncarea de obiecte!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

noi avem in plus pe langa toate astea si batutul din picior (fie unul singur, fie amandoua, pe rand, cu balans) + aruncatul in genunchi pe gresie/parchet, insotit neaparat de pliciuitul palmelor pe gresie. apoi se uita la noi sa vada ce facem.

claudinna, multumesc pentru raspuns, eu ma gandeam la plafar, e bine daca gasesc si la farmacie, imi e mai la indemana.

iepurila

andreutac, eu am incercat toate felurile de ciorbe/supe mentionate de tine. in plus, poti sa mai incerci ciorba a la grec cu carne de pasare si ciorbita de cartofi cu smantana.
eu le-am mai pus la ciorbe in ultimul timp si zeama de varza - le place! si busuioc si/sau cimbru.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Suntem si noi pe aici..adica eu..Raducu doarme.

Tinem pumnii mamicilor care merg azi la doctor si asteptam vesti bune

Felicitari pentru progrese Teo!!!

Andy.p, Alexia e superbaa

Se pare ca avem bobocei cu personalitate pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Neata pe la prinz sau chiar dupa prinz!

va mutumesc inca o data pt urarile adresate mamei mele. Nu-mi vine sa cred ca a facut 70 de ani, avind in vedere ca de cind eram mica traiam cu frica-n sin ca intr-o zi nu o sa mai fie, mama fiind cardiaca si luind-o salvarea ffff des. Insa un doctor bun i-a gasit tratamentul care i s-a potrivit, iar acum se simte mai bine decit la 40 de ani!

Diana, ma intrebai ce am pregatit aseara. Am facut niste carne de vita cu sos de piper verde + cartofi la cuptor + o prajitura.
Maine e ziua sotului de nume, asa ca o sa pregatesc ceva mai deosebit, m-am gindit sa fac o reteta exotica -creveti thai cu lapte de cocos. Pkus o praji, cred ca fac tiramisu, insa eu nu fac in tava ci in niste cupe individuale. Mi se pare mult mai sic! Plus ca pun intre un strat de biscuiti si mascarpone un suc din fructe de padure. (de fapt nu e suc ci e zeama de la astea + pulpa, ele fiind date prin sita. Eu cumpar asta facuta deja)

in seara asta fac pastrav.
haideti sa va dau o reteta simpla de pastrav la cuptor, care noua ne place fff mult.
Se preincalzeste cuptorul la 210 grade.
Se taie doua cepe + 2 rosii rondele si se aseaza pe fundul la o tava (se pastreaza citeva rondele pt a umple pestele). Peste aceste rondele se aseaza 2 pastravi umpluti cu citeva rondele de ceapa / rosie. Se adauga un pahar de vin alb sec, o lingura de ulei de masline, se pune sare, piper + ierburi din provence (puneti marar, patrunjel, cimbru uscat) si se pune la cuptor.
dupa 10 min se intorc pastravii pe partea cealalta si se mai lasa 10 min. E gata.
Noi il mincam cu rosiile si ceapa din tava, vinul le da un gust tare bun, insa puteti sa adaugati o alta mica garnitura. Daca vreti sa le dati si la bobocei, in locul vinului puneti putin maggi de legume (daca aveti un cubulet sau praf special pt peste e si mai bine. aici se gaseste, insa nu stiu daca si-n Romania)

cred ca poimaine o sa fac niste fondue, adica brinza din aia care se topeste si o maninci cu crutoane.

Laura, e tare scumpa cirliontata ta blonda! Sa mai pui poze cu ea!

Bravo Dorel

o zi buna va doresc.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi aveam si aruncatul pe spate,daca e luata in brate cand nu vrea

iepurila,Cristina si multumesc.

andreutac noi cel mai mult supica cu taitei,ciorbica cu legume,ciorba de perisoare,supa de cartofi.

Piolica sotzului pe maine.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput