Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 14
mireal spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui aris26 pai trebuie sa v vada pe voi ca asa beti. acum sunt in faza de maimuta, ar face orice sa te imite. al meu a inceput sa bea din paharul meu, eu i-am dat la mishto pt ca eram convinsa ca nu poate sa bea dar se uita in gura mea...si uite surpriza. fortza au sigur, ca doar la cat au tras ei de san...e imposibil sa nu poate, trebuie doar sa se prinda.foloseshte tu paie cateva zile si o sa vezi ca merge
25 martie 2009 |
,o sa incerc
Ayla21 spune:
De aici si pozele de azi cu strumfii, cu Heffalump-ii de care nu ne despartim, si avem 2 modele diferite
cu suzeta la fel, ca demult vroia si Manu suzi rosie
daca-i si culcam de pranz impreuna...
Ilinca, branza se face cu cheag, la cea din comert se folosesc niste pastile de cheag, se gasesc la farmacia veterinara, stiu ca am cumparat si eu pt cineva. Eu ma gandesc sa-i cumpar branza dulce, ca aia e fara cheag, dar fara smantana, desi i-am dat deja smantana in ciorba si papa mult mai bine. Sos nu fac decat faina cu lapte, dar nu in unt prajita, ci amestec faina cu lapte si pun la fiert, de ex la spanac. Si i-am mai dat mazare asa, cu sos, desi am vazut ca scris in tabel ca se introduce la 36(?) de luni. Nu a avut probleme cu balonarea de la ea. Ieri am facut mazare cu piept de pui, dar cu legume si sos de rosii. Am ras si tocat marunt ceapa, morcovi, ardei, dar marunt marunt, ca atunci cand au fiert a iesit ca un sos. A mancat Luana un bol plin, mai mult decat mananca frate-su la o masa, mi-a si fost teama sa nu vomite iar, ca ea vomita de obicei dupa masa.
Ou fiert intreg intentionez sa-i dau in curand, dar nu am idee cu ce sa-l combin.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
cativ13 spune:
Ela, nu sforaie B...atat i-ar mai lipsi! el doarme mereu cu grija si -zic eu- piti il simte.asa ca...mai bine el in sufragerie si noi in dormitor. asa am si eu mai mult spatiu sa-mi intind picioarele![]()
![]()
Cu mancarea...nu-i pun sare in nimic, cascaval nu i-am dat inca, smantana i-am dat din aceleasi considerente ca si aris-are nevoie de grasimi pe care sa le arda, galbenus de 2 ori/saptamana, carne-piept de pui din ograda proprie sau curcan tot de acolo-la indicatiile pediatrei in zilele fara galbenus.mami de Silvia Ioana
aris26 spune:
ilinca - daca iti spun ce este acest cheag nu mai pui gura pe branza cat traieshti![]()

25 martie 2009
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 ilinca - daca iti spun ce este acest cheag nu mai pui gura pe branza cat traieshti ![]() 25 martie 2009 |
Ferment extras din sucul gastric al rumegatoarelor tinere si folosit ca coagulant pentru inchegarea laptelui.
Na, si, ciorba de burta nu-i din burta, si carnatii nu-s din matze.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
aris26 spune:
nu te-ai abinut..hahahahha...
mie asta mi s-a parut f scarbos. dar bine eu am nishte probleme: nu mananc ciorba de burta nici daca stiu ca e singura mancare din lumea asta, prefer sa rod frunze de dud si carnati, mezeluri doar in membrane artificiale. si daca ash fi un pic mai puternica ash fi vegetariana pt ca nu imi place deloc ideea de a manca un animal
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Ferment extras din sucul gastric al rumegatoarelor tinere si folosit ca coagulant pentru inchegarea laptelui. Na, si, ciorba de burta nu-i din burta, si carnatii nu-s din matze. Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |

25 martie 2009
rodica2008 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI DE AZI,SA CRESTETI SANATOSI!

Apropo de covrigi tari Andrei roade la ei toata ziua,este topit dupa ei
Sanatate maxima ghioceilor bolnaviori si multi

din partea noastra.
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
Bianca2503 spune:
Neata.
Piticul meu s-a trezit la 8.30. Nu va imaginati ca a dormit legat pana atunci, ca s-a frichinit toata noaptea.
Eu azi am o stare de kkt. Asa sunt eu azi. Astept sa se trezeasca Vladimirescu si poate ma mai inveselesc.
Am vazut un film aseara si azi (ca nu pot sa vad nimic cap-coada)- MOtherhood. Vi-l recomand. M-am regasit in unele situatii.
rodica2008 spune:
Cand Andrei a fost racit si tusea eu i-am dat si ceai de ceapa,o lingurita \ora nu mai mult pt ca expectoreaza prea mult si risca sa se innece cu mucusul si sirop de ridichie neagra la mine a dat rezultate bune.
inca o data multa sanatate copiilor

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
Ilinca_M. spune:
Uh, ce scarbos!! Si se pune cheag de-asta si-n mozzarella, parmezan, swaizer?!
Io pe ciorba de burta n-am pus gura, brrr. Ex-boul baga la greu, mai ales cand era mahmur (foarte des
). Carnatzi iara nu mananc. Ca vorbi vorba de slanina Biancai (pardon, mancata de Bianca, ca Bianca n-are slanina), de-asta cred ca n-am mancat de la 11 ani cand faceam excursii cu parintii si prajeam.
De cand cu regimul disociat n-am mai mancat carne, ca mi-e scarba s-o mananc fara paine/salata. Este cand bag cremwursti (o data la 8-10 zile); stiu ca nu-s buni de nicio culoare, dar macar nu mi-e scarba sa-i mananc goi si se fac repede
.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni