HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)
Raspunsuri - Pagina 5
ursuleata spune:
VI4i e superb baietelul tau, la fel si tu.
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian !31.01.2010
ursuleata spune:
analessya13 , o sa fie bine, ne rugam pt tine si bebe.
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian !31.01.2010
Annaiss spune:
Buna dimineata
Noi plecam la spital acum, s-a rupt apa
Se pare ca doctorul a avut dreptate cand a spus 9 februarie data ecografica
Vroiam sa multumesc lui cris_mario pt raspuns
O zi buna gravidutelor si mamicilor
Irina 40 + Miruna Arya
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza lorex cine ce? ce fiica ratacitoare? nu stiu nimic Pletosu seamana cu tati leit, nici nu zici ca-i al meu, norok ca voi imi stiti sarcina altfel....mama surogat ! are destele de la maini ale mele si de la picioare. Aaaaaaaaaa si foamea! tot de la mine! nu ma inteleg cu el, ce baie fetele, al meu daca nu ii dau mancare INSTANT! nu ma inteleg cu el, e rosu tot si suge tot ce prinde: prosop, maini, maneci, cand il iau in brate din pat imi suge fatza, obrajii, daca il ia tati il cauta si pe el de tzitzi! e o figura! de Yannis |
super bebele vostru.....................
imi place parul lui de mor!!!!!!
si vad ca zambeste si el in somn.,............
mai la foame, n-or fi frati cu Ivan all meu??????????????
Bea de bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui analessya13 Buna seara si de la noi. De-abia am ajuns acasa, am stat de dimineata la spital si pana la 5, dupa care m-am dus sa imi iau baiatul de la mama. M-am trezit dimineata ca nu simteam miscarile bebelusului, am asteptat pana la 11 si am zis ca ma duc rpd la spital. M-au monitorizat, activitate cardiaca exista,dar bebe dormea. INsa, dupa juma de ora a inceput sa se miste atat de tare, a fost atat de agitat si nu m-au lasat sa plec. Mi-au zis sa fac o pauza de juma de ora la bar sa pap ceva si sa reluam monitorarea. Am asteptat inca 2 ore, nu juma de ora. Am mai stat 1 ora si de data asta bebe se calmase. M-a controlat un dr, colul e inchis dar moale, m-a trimis acasa si ma duc maine iar. Eu fetele nu mai pot, am inceput sa dau apa la soricei, sunt terminata psihic, sunt preocupata, iar situatia asta e stresanta. Nu mai sunt buna de nimic. Cred ca nici nu am sa mai intru pe forum pana nu o sa nasc si nu o sa vin cu vesti bune. 40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007 In prelungiri de 3 zile Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
lasa ca va fi bine, te va ajuta doamne doamne si pe tine sa ai oo nastere usoara..si din cate poti, nu te stresa ca ii transmiti si bebeluli stresul tau, si daca nici asa nu e quait ok, atunci incearca sa gandesti pozitiv.....eu stiu ca-i greu,..dar incearca.......................
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui Annaiss Buna dimineata Noi plecam la spital acum, s-a rupt apa Se pare ca doctorul a avut dreptate cand a spus 9 februarie data ecografica Vroiam sa multumesc lui cris_mario pt raspuns O zi buna gravidutelor si mamicilor Irina 40 + Miruna Arya |
HAI ANNAISSS!!!!!!!!!!!!!!!!NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS SI MANCACIOS SI LAPTIC DIN BELSUG!!!
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
Beatrice1982 spune:
vi4i ce frumos e copilsul vostru..............
e asa finut........super bebe!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fiti sanatosi!!!!!!!!!!!!!!!
nu stiu cand am sa am timp sa citesc si eu capitolele unde ati facut la mine galerie.........
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
analessya13 spune:
citat din mesajul lui Annaiss Buna dimineata Noi plecam la spital acum, s-a rupt apa Se pare ca doctorul a avut dreptate cand a spus 9 februarie data ecografica Vroiam sa multumesc lui cris_mario pt raspuns O zi buna gravidutelor si mamicilor Irina 40 + Miruna Arya |
Curaj si nastere usoara!
Fetelor, dar eu nu am vazut-o pe Annais pe prima pagina?! ERam curioasa care er DPN a ei? Stiti ceva de ea?
40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007
In prelungiri de 3 zile
Doamne ajuta!
http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
analessya13 spune:
Eu merg la spital iarasi in dimineata asta pt monitorare.
Am avut ceva dureri razlete de burta, dar insignificante si un pic de greata dimineata cand am vrut sa imi fac cafea.
Eu mai trag speranta ca fiind ecografic in urma cu 1 sapt, as face 40 s joi. Dar numai Dumnezeu stie ce si cum.
Ma asteptam ca al doilea copil sa vina fulger si sa il nasc de urgenta, dar se pare ca nu e asa.
O zi buna!
40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007
In prelungiri de 3 zile
Doamne ajuta!
http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
Tanaion spune:
Annaiss nastere usoara!!!
Curaj Annaiss!!!
Annalessya iti tin pumnii, curaj ca va fi bine.