Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Dark, , te astept cu bata cu totSi tot ceea ce ai mai zis frumos pe acolo (ei, hai mai putin domsoarele)
Iulia, cris multumesc. Na acusi iar imi fug ochii in toate directiileOi face eu ceva.
Stiti cum e cu statisticile lor? Eu asa nu mi-am batut si nici nu imi bat capul prea mult, ca nu se poate sa nu fiu nemuritoare
Dar cand tot vezi si auzi in jurul tau incepi sa te intrebi
Si, desi imi e clar ca este f raspandit, si sunt gramada de cazuri, atunci cand aproape orice film are ca subiect asta, in plus la toate "reclamele", incepi sa te gandesti fara sa vreiSi fuge usor usor toata gandirea pozitiva. Norocul meu e ca sunt asa de bizi cu motanii astia doi ca nici nu mai stiu ce zi este
Si prin natura lucrurilor, ca sunt o fire mai practica si superficiala asa, uit rpd
Sa nu mai zic cum arata pielea dupa toata plaja asta:(((Si mananca rau...
Atat imi doresc si va doresc sa ne vedem nepotii
Irina, mare grija cu cada. Am uitat sa intreb, daca este normal nici acum sa nu ii dispara pisoiului nodulul cela de la subrat. Nici dracia de vaccin nu a trecut de tot de tot si aici nu indraznesc sa mai intreb la dr ca imi spun ca eu am vrut vaccin, ei mi-au zis sa nu fac
Si cand ma gandesc ca nici nu am venit macar acasa, motivul pt care i-am facut vaccin

Numai bine tuturor si sanatate maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Uite si aici mai multe chestii, printre care si bulete de cascaval (de care eu gasesc la un magazin rusesc)http://deliciibyfflorance.blogspot.com/search/label/APERITIVE

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Mai da mult mai scrieti, iar ma culc tarziu din cauza voastra
Azi fata mea a avut doua "revelatii": Unu: a spus mama (tata spunea mai demult), s-a uitat la mine si cand a vazut ca ma bucur a mai repetat de cateva ori, cu un zambet smecheresc gen 'hai ca ti-am facut si hatarul asta'. Eu aveam o mare frustrare pentru ca de cate ori o puneam sa pronunte diverse cuvinte, incerca cat de cat, la 'mama' insa nu voia cu nici un chip.
Doi: Azi eram prin bucatarie, spalam niste vase, si o intreb la un moment dat daca vrea un biscuite. Ea tipa de fericire, dar eu continui sa spal vase cand, ma trezesc cu fi-mea ca ma apuca de pantaloni si cu o voce rugatoare spune "bitee".

tonylexa zic si eu ca fetele, ar trebui sa faci campanie negativa firmei respective pe unde poti. Chiar si reclamatie la OPC, de ce nu? Pana la urma, daca vor avea destule plangeri, cred ca le vor lua in seama
crisspy asa, in poze, pare ok cresa, desi cel mai bine vezi la fata locului. Dar nu e cam departe pentru tine?
kristinuz felicitari pentru parametri lui Alex, e tare haios tuns! Si succes cu cresa
Lisa pupam Anusca mica, ma bucur ca e mai bine
Dark sa fie intr-un ceas bun job-ul lui tati, acum chiar ca poate sa vine bb2. Si eu beau cu alcol
Anna din poze reiese ca i-a placut lui vladut tortuletul
Cristi dulce foc Carol, cum doarme cu ursuletul in cap
Anuc imi pare rau pentru poze, poate le recuperezi totusi
Cami sa va fie de bine cumparaturile, spor la pregatiri
Irina wau, ce sperietura, bine ca n-a patit nimic Papacelul Mie de asta mi-e frica sa o mut in cada mare, cadita mi se pare mai safe
Daiopri spor si voua la pregatiri, cred ca poti sa pui la crochete orice branza mai sarata.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Vai de mine iuliace mi-ai facut.
Acuma inteleg si eu de ce nu mananca motanul meu nimicIote unele mame ce frumos pregatesc.
Nu castig eu la loto sa angajez bucatar?
Ca desi ma uit cu jind, lenea e cucoana mare

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Buna fetelor!!

Intru si eu dupa o pauza, am avut o sapt teribila la serviciu, f mult de munca si un weekend aglomerat, acum s-a mai relaxat putin treaba. Andy nu a avut prea mare reactie de la vaccinurile de 1an, dupa o sapt i s-a inrosit putin piciorul in locul vaccinului si era si putin tare, dar a trecut in cateva zile. Acum pare tare vesel. De cand am mutat aparatul de auzit bebele noaptea de la bunica la noi e muuult mai bine, Andy doarme acum toata noaptea, de la 8 la 7-7:30, rar se mai trezeste maxim o data pe noapte pt nu gaseste suzeta, dar se culca instant la loc. In aud cum se foieste, isi canta putin si adoarme.
Bunica e putin suparata ca a pierdut controlul, dar asta e. Deal with it!

Am citit doar putin ultimele pagini, sper sa reusesc sa citesc si din urma, dar vedem cum stau cu timpul.

Daiopri, ma bucur tare mult ca s-a aprobat si poti sta acasa, macar ai scapat de o grija! Si vb fetelor, lasa statisticile sa fie statistici, nu iti strica viata cu ele. Viata depinde de cum o traim noi si nu de statistici! Totul o sa fie bine la tine, nu se poate altfel. Cu olimpiada, eu nu am reusit sa urmaresc nimic din lipsa de timp, dar tare mi-ar place. De tine si mai mishto ca esti acolo aproape, ti-ai luat bilete la vreun eveniment?

Lisa, vad ca Ana a avut reactie de la vaccin, sper sa se simta mai bine acum!

Irina.C, deci intri si tu in clubul mamelor lucratoare, profita cat poti de timpul pe care il mai ai pana incepi serviciul, apoi e mai greu, raman doar cateva ore seara cu bebe, care trec cat ai clipi, eu simt ca nu-mi ajunge timpul cu baietii, as sta toata ziua cu ei daca as putea.

crisspy, vad ca te gandesti sa-l dai pe Razvanel la gradi, eu cred ca e o idee buna, o sa fie bine pt amandoi. E marisor acum si o sa fie ok si la gradi. Important e sa fiti impreuna. Nu te gandi la cum o sa se simta bunica, pune-te pe tine si pe el pe primul loc. Sa-l aduci in Bucuresti nu mi se pare deloc egoist. Timpul trece si pierzi perioada de bebelusenie, mama ta a avut parte de tine, te-a crescut, l-a crescut si pe Razvi pana acum, acum e randul tau sa te bucuri de el, si el de tine. Bafta la gasit o gradi buna!!

Miere, bine ca s-a acomodat Aidan la gradi, am vazut si pozele, pare foarte linistitor, o atmosfera relaxata. Imi aduce aminte de cand era Alex mic si mergea la gradi. Tot asa pe jos dormeau, acasa facea figuri la somn, la gradi nu avea nici o treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Daiopri, tu esti o optimista incurabila, asa ca eu te iert cand mai cazi in butoiul cu melancolie ca stiu ca pana la urma tot la gandurile bune revii .Si eu zic sa nu te mai iei dupa statistici si nici la filme documentare cu subiectul asta nu e bine sa te uiti.Fiecare cu soarta lui si intotdeauna are Doamane doamne grija sa fie bine .Asteptam popza cu pisoiul care roade la scaun.

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Bravo Thea ,stie fata ce vrea si cand vrea .
Anca, foarte bine le doarme Andy si fara intrerupere. Pe bunica las-o ca ii trece, are controlul in timpul zilei, nu si l-a pierdut de tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Asa-i Cris, are control in timpul zilei, petrece mai mult timp cu Andy decat mine , e femeie de treaba ea, dar ca bunicile in general, posesiva si vrea sa alinte nepotii la maxim...daca ar putea l-ar tine numai in brate, eventual si pe Alex ! Se si plictiseste si e genul de femeie care daca nu simte ca se sacrifica pt copii n-a facut nimic ...de aia cred ca nu prea se simte la locul ei ca doarme toata noaptea acum ..ea nu se focuseaza deloc pe ea, viata ei inseamna copii si cam atat..nu vrea sa faca nimic pt ea, cred ca o sa-i fie greu cand o sa se intoarca in ro, mai ales ca e si la pensie acum.

Mergi la inceput

E foarte bine ca isi dedica tot timpul ei nepotilor, se gandeste ca pleaca intr-o zi inapoi in Romania si o sa le duca dorul. Ai o soacra buna . Acu imi vine sa zic ceva si de a mea dar mai bine ma abtin, stii tu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Si eu era sa zic ceva de soacra ta Cris, dar daca te abtii tu o fac si eu

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput