Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)
Raspunsuri - Pagina 21
bebelusi spune:
Fetele ai caror copii nu mananca mancare solida, va invit cu copii cu tot la noi acasa, sa invete de la vladut, NU REFUZA NIMIC din ce inseamna COMESTIBIL. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta, este un pofticios....ce-i drept si noi suntem la fel. El termina de mancat ca s-a terminat bolul cu mancare, nu ca nu mai vrea, se intampla rar sa termine masa ca nu mai vrea.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
iuliacris spune:
Belebusi mulzam, dar eu sunt in america unde nu gasesti nimic...
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
koruccia spune:
Patricia, nu e actor profesionist, dar a facut mult teatru de amatori in tinerete (cand avea gasca), iar acum mai merge la teatrul asta de carnaval, care se face inainte de inceperea postului mare. Asta e un teatru traditional, umoristic, cu tot felul de scenete in dialect, si toti cei care participa sunt oameni din sat, de la mic la mare.
Dark, sa fie cum doriti cu bebe
Felicitari pt jobul permanent al sotului!
lisa79 spune:
bebelusii si noi asa am fost pana acum cu boala.acum refuza,o sa ii treaca stiu,dar na...
un vot va rog!
iuliacris spune:
Nici Carla nu-i mofturoasa de felul ei, singurul lucru care nu-i place e cartoful, saptamana trecuta i-am facut kale http://en.wikipedia.org/wiki/Kale si pana si alea i-au placut (am ascuns si niste cartofi in mancare hihi)
Poze...
Anuc spune:
Eu sunt tare suparata....tocmai am descoperit ca mi s-au sters pozele din aparatul foto...erau cele din februarie, inclusiv filmulete cu primii pasi ai lui Filip :(...si de azi, de afara, cu zapada :(...cum s-or fi sters singure nu stiu ptr ca sunt destui pasi de urmat ca sa stergi toate pozele....poate mi s-a bulit aparatul...desi nu pare, merge ok.
si facusem poze si filmulete in fiecare zi...mor de oftica...
....dar sanatosi sa fim, ca sa tot facem poze...
Mami de Ioana&Filip
lisa79 spune:
Iulia,cum i-ai pregatit Kalele ,stiu ca sunt foarte sanatoase
Anuc,imi pare rau,poate nu citeste camera simul,incearca in alta camera
un vot va rog!
cris30 spune:
Ce scuump este Carol!! are un nasuc mic si in vant
.
Betty, bine ca nu e virus, te-ai linistit acuma
.
Iulia, incerca cu yucca sau yams, amandoua seamana la gust cu, cartoful, dar sunt un pic mai dulci.
Anuc, sper sa recuperati filmuletele 
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
iuliacris spune:
Anuc, ce nasol
Lisa, am fiert frunzele la abur, apoi le-am calit un pic in unt cu ceapa verde, am amestecat cu lentils fierte(habar n-am cum le zice in ro), am blenduit un pic, am pus niste iaut sa le mai subtieze si un pic de curry. A lins tot.
Poze...