Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Si mie mi-a zis azi pediatrul sa intrerup vitamina D de cand o sa trecem la Humana Junior Drink. A zis ca e imbogatit si cu vitamina D si e suficient.
Noi am intrerupt-o si anul trecut in perioada verii, tot la indicatia medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Dark, sa fie intr-un ceas bun cu noul job al sotului! A! ada-mi si mie un Chivas daca tot dai de baut!

Cami, bine ca ai rezolvat cu dentistul! Sunt groaznice durerile de dinti/masele. Ne dor dintii astia si cand ne ies si cand ii scoatem....
Sa fie fericiti multi ani impreuna fratele tau si sotia!

Lisa, cum ma sa fie gauri in cap fontanelele? :)))))))) Cred ca te-ai schimbat la fata cand le-ai pipait prima oara :)))))

Anna, am admirat caciulita si gecuta lui Vladut.

Cristi, bine ca te-ai dus ca sa te linistesti. Medicul de familie al micutului nu v-a zis ca are rahitism? Ca asta el trebuie sa-ti spuan primul. Si noua ne-a schimbat acum cateva luni vigantolul cu vigantoletten tot ptr ca avea semne de rahitism: coastele putin 'evazate' si sunt mai multe semne.

Si eu abia astept sa merg la mare cu piticii mei. Pe Filip o sa-l las in puta goala, dar avem si un slip mortal de la miniblu (alb cu albastru si rosu, mai lung putin pe crac), de abia astept sa-l imbrac cu el macar ptr o poza.

Offff....imi faceti o pofta de burtica si bebe mic....multa bafta sa fie repede cu 2 liniute celor care va doriti.

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cuscra,pai ma bucur si eu cu tine
iulia,oof...sanatate!
Anuc...iti dai seama,nu imi venea sa cred ca am pipait capul,dupa ce ca era valurit bine de la nastere mai avea si gauri...tare m-am panicat
tony,acum citesc acolo. interesant topic am scris acolo acum cateva zile

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ia uitati somn

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/?action=view¤t=100_1578.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cristi, Naty, noi facem kaka dupa fiecare masa, este o problema daca face des????la asta nu m-am gandit. Acum face doar de 2 ori pe zi ca nu i-am mai dat fructe si lactate. Azi am introdus iaurtul si parca incepe sa se irite iar la fund, oare sa fie lactatelke de vina???

Porumbita ati fost la doctor, ce a zis??

Naty am mai patit si noi asa dimineata sa iasa pipi din pamp#259;ers

Andre_ea, nepotelul meu la 2-3 ani nu a mai stat la tuns, acum la 3 ani jumate vad ca sta iar.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Mortal Carol!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

cristi,tu il invelesti pe Craol cu plapumioara??? Ana se foieste mult nu cred ca ar sta

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Tonylexa, nu imi vine sa cred ce ai patit, foarte nasol, eu totusi cred ca as da un tel la protectia consumatorului, eu comand mult de pe net, dar nu am patit niciodata asa ceva

Asparagus imi pare asa rau pentru voi, sanatate multa, sa ne tii la curent cu cum se simte. Ai vb cu ai tai cumva?Ti-au zis daca au primit cerceii??

Koruccia eu sper sa fiu EU prima cu bebe 2,

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

cristi,tu il invelesti pe Craol cu plapumioara??? Ana se foieste mult nu cred ca ar sta

Auzi,cu cat ai cumpart cubul ala cu bile,l-am avzut pe carol jucandu-se!

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Si Carla face kk de 2-3 ori pe zi, consistenta diferita in functie de ce mananca.

Bebelusi, of, of, ce treaba mai ai si tu cu iritatia.

Carla a fost mofturoasa la masa, a trebuit sa-i blenduiesc ca sa manance, o pun pe seama bolii...

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput