Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148411
aici e adresa unde am deschis subiectul, va invit sa scrieti despre site-urile cu care ati colaborat, bune/rele

...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Fetelor, multumim pentru gandurile bune!

Lisa, sper ca a fost ultima noapte cu sculat si o sa ai iar o Anusca zambareata si zglobie.

Dark, felicitari pentru slujba lui tati lui bebe, beau si io o berica daca tot oferi

Tony, urata treaba!

Kristinuz, ce cuminte a stat Alex la tuns, e un frumos

Anuc, sper sa nu va reapara mucii, sa se mai poata bucura copiii de zapada.

Anna, asa-mi place ca-l tot scoateti pe Vlad in zapada, se pare ca-i place mult.

Crisspy, mie-mi plac pozele de la gradi, par a avea conditii bune bineinteles conteaza personalul f. mult. E normal sa-l vrei pe Razvi langa tine, n-ai de ce sa-ti faci procese de constiinta, si o mai si scutesti pe mama ta careia nu cred ca-i e prea usor.

In Romania nr. 4 la Pampers cate kg inseamna, aici e pentru 10-17 kg?

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Dark,felicitari!!! la cat e de greu in zilele astea sa gasesti un loc de munca..trebuie sa bem

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Corina, eruptii dentare o sa tot aiba pana dupa 2 ani. N-o sa astept atat sa o intarc. Maseaua de care va tot povestesc de o luna are doar 3 colturi iesite.
Axis, Ilinca mananca cereale cu lapte inclus de mult. Bibe e problema la ea. I-am pus laptele meu in el si nu bea, doar cu lingurita.
Crisspy, arata bine in poze cresa, dar trebuie sa mergi acolo sa vezi personalul. Bafta!
Asparagus, sanatate multa lui Lucas.
Andra, felicitari sotului pentru job! Io prefer un bibe cu lapte praf pentru Ilinca.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Multumim frumos (si acu' sar cu tava plina) Andre_ea, Aptamil ii bun? Am o cutie intreaga care sta degeaba ca jupan nu a vrut sa bea din asta.

Sanatate multa la toti bolnaviorii!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

sunt si eu pe aici...dar, daca ma apropii de calc. e jale...off
Alice a dormit astazi doar 1/2 ora si vad ca a adormit acum iar.

La multi ani! Vladut sa cresti mare, sanatos si sa fii fericit alaturi de mami si tati.
Anna cum l-ai lasat pe Vlad in zapada fara manusi ...pai se poate...Am vazut pozicile e asa scumpel bolfuta al tau si eu cred ca seamana cu tine.

Fetelor va multumesc

M-am mai delectat si eu cu pozute si filmulete
Miere ma bucur pentru Aidan si am vazut ce frumos si ordonat papa.
Bebelusi Intradevar foarte calda si intima atmosfera la voi acolo iar despre Vladut ce sa mai zic...e super frumusel.
Cristi - sper ca ai trecut de starea depresiva si sa stii ca m-am uitat la filmuletele cu Carol si mie imi pare ffff normal si chiar merge bine. Daca a cazut si s-a lovit tare e posibil sa fi capatat un pic de frica, dar trece si asta nu iti fa griji.
Dark - ma bucur pentru voi - felicitari sotului si poate poate acusi primesti si tu felicitari pt bb2;
Kristinuz - ai un baietel f frumos si delicat sigur va face ravagii printre fetite.
Am vazut-o si pe Mariuca cea cu dute-vino ca nu are stare deloc am admirat dansul ei frumos.

pup licuricii bolnavi - off e greu ...da trece.

Noi mergem maine la dr. pt vaccin si masuratori. Sper sa fie bine.

Of, eu am asa o oboseala crunta, si ma simt slabita....ma oboseste Alice...se trezeste noaptea de n ori, e mofturoasa, ziua doarme putin si eu nu mai am timp de nik....

Va pup si va doresc o seara cat mai placuta.

Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

veronica bine ai reaparut in schema
aseara tipam dupa tineeee

micola acelasi cadou am facut la botez la un rand de nasi ... si lor le-a placut f mult .... da acu chiar zic pas ... le cadorisesc doar pe fetele lor si e de ajuns

sanatate multa bolnaviorilor

antonia maraie si ea intr-una de cand am venit acasa
nu stiu daca e de la dinti da ma termina
cre ca ne iese si maseaua de jos si de aia

fug

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

LA MULTI ANI VLADUT

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

gata, am fost, o dna doctor super dragta si care s-a purtat excelent cu carol

neurologic e bine, dar are un pic de rahitism. ne-a dat un tonic pt 10 zile apoi visol calciu 20 de zile si iarasi la control, si sa-l plimbam de manute cat mai mult

deci am gresit sa-l punem cand era mic in premergator
- maine le si dau la vanzare, oricum de la 10 luni e prea inalt pt ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cristi, bine ca ai fost la doctor si te-ai mai linistit. Dar tu i-ai dat vitamina D, nu?!
Parca intrebai de tipare de croitorie, nu gasesti aici http://www.lucrudemana.com/croitorie-tipare-si-proiecte-f7/resurse-si-link-uri-pentru-croitorie-t10.htm?sid=fa4bacc6311c0a9378b93b90d2474015 ceva?

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput