Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)
Raspunsuri - Pagina 13
anna-mama spune:
Astazi am petrecut cu bunicii, ne-am plimbat si pe afara, ce mai, destrabalare in toata regula. Poze aici http://picasaweb.google.ro/annavladut/LaMultiAni1AN?authkey=Gv1sRgCJaYj6iKyoDZaQ#5436204255186326482
Multumim tuturoar pentru urari si sa va dea Dumnezeu si voua si familiilor voastra numai bine
Cristi, sa ne povestesti ce ati facut la consult
Ledi, multumim. Ce scump este Davidutu, cata energie are sa va iasa bine analizele Tu cum te mai simti?
Crisspy, a primit cadou jucaria, dar o sa intreb persoana sa vad daca imi poate spune de la ce magazin a luat-o.
Nu cred ca esti egoista daca il dai pe Razvi la o cresa care sa merite, chiar poate i-ar fi bine socializarea si in plus ca o are pe mami seara
Cadia, la multi ani sotului! Cu visine merge bine un foret noir, dar sa le tii cateva zile in alcool Covorul e cam 2.30 m pe 1.50 m, si m-a costat in jur de 2 mil
Paula sanatate multa, sper sa scapati repede de raceala!
Porumbita, sanatate multa, ce ati facut la doctor? cum mai e Robert?
Naty poate nu i-ai pus bine pampersul seara si de aceea s-o fi udat. Noi folosim nr 4+, si sunt ok.
Andreea, sper sa iasa usor maseluta, si apoi sa se lase intarcata
Koruccia, e ok Humana Junior, din ala bea si Vladut cateva gurite din cesca fara sa le scuipe
Dark, tin pumnii sa fie cum iti doresti Ma bucur ca Mister e vioi
Arriel
Asparagus, e f frumoasa rama, chiar merita sanatate multa lui Lucas, sa ne spui cum se mai simte
Justme , ai grija de voi
Tony, groaznic ce ati patit cu cadoul
Axis, da, el are probleme cu diversificarea, tocmai de aia vreau sa renunt sa-i mai dau sa suga, sincer eu alta metoda nu mai am ca sa-l fac sa manance mancare. Stiu ca este f atasat de mine si de tzatzi a lui, dar daca ii dau in continuare sanul o sa ne lalaim asa pana face 18 ani, iar mie mi-e frica sa nu aiba carente de vitamine din cauza alimentatiei
Mieresper sa se acomodeze Aidan repede cu programul de la gradi si sa doarma bine noaptea
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Anuc spune:
La multi ani Vladut! Sa cresti mare si voinic, sa te bucuri de viata si sa-i bucuri si pe parinti!!
Crisspy...te inteleg...noi am avut o perioada cam de un an in care Ioana a stat mai mult la bunici, aici, in Bucuresti. Veneam seara de la munci, o vedeam o ora, doua si apoi veneam singuri acasa. Avea socrul meu probleme si asta fusese un compromis al nostru ca sa-i fie si copilului bine si soacra-mii...dar uite ca eu si acum regret perioada aia. dupa ce ca stateam 10-12 ore la munca+drum, vedeam copilul doar o ora/zi...se obisnuise acolo, muream de ciuda...asa ca daca nu esti fericita asa...e si cresa o solutie. Acum fiecare si le stie pe ale lui, cateodata nu ai incotro si trebuie sa faci intr-un fel..vreau doar sa zic ca te inteleg ce simti
si Filip face cam de 3 ori caca/zi..
Azi am iesit si noi afara 30 min, fara carut, la zapada..sper ca nu revin mucii cu ocazia asta, ca jur ca nu-i mai scot pana se fac 30 grade afara!
hai ca sunt in urma cu cetitul..revin
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc spune:
Porumbita, ce zice doctorul? Pot fi de la vaccin reactiile astea asa urate? Mai, eu cand aud de febra 40 reactie la vaccin, mi se face rau....Trebuie sa facem si noi infarixul pe la sf saptamanii, dar mi-e fricaaa....:( mama lor de vaccinuri si de boli...
Toni, pai astia clar trebuie reclamati sau trebuie sa li se faca reclama negativa...cate tepe or mai da.....si eu mai cumpar de pe net, dar fara probleme pama acum..
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Crisspy...te inteleg...noi am avut o perioada cam de un an in care Ioana a stat mai mult la bunici, aici, in Bucuresti. Veneam seara de la munci, o vedeam o ora, doua si apoi veneam singuri acasa. Avea socrul meu probleme si asta fusese un compromis al nostru ca sa-i fie si copilului bine si soacra-mii...dar uite ca eu si acum regret perioada aia. dupa ce ca stateam 10-12 ore la munca+drum, vedeam copilul doar o ora/zi...se obisnuise acolo, muream de ciuda...asa ca daca nu esti fericita asa...e si cresa o solutie. Acum fiecare si le stie pe ale lui, cateodata nu ai incotro si trebuie sa faci intr-un fel..vreau doar sa zic ca te inteleg ce simti |
sper sa scapati de muci
Eu am de ales in a-l vedea pe Razvi 2 zile pe saptamana (adica sambata si duminca, ca vinerea cand ajung la el deja doarme) in cazul in care sta la mama si 3 ore pe zi + week-end-ul plin in cazul in care il aduc in Buc si-l duc la cresa...
Aici clar inclin spre adusul la Buc...
Dar trebuie sa ma gandesc la confortul lui mai presus de al meu...ma gandesc si va zic cand ma hotarasc
Vazusem cresa asta: http://www.roxy baby.ro/galerie-foto.html (scoateti voi pauzele) ...ce parere aveti? mentionez ca inca nu am apucat sa trec pe acolo sa vad ce si cum...
CADIA spune:
annami s-a pus patatare as vrea si eu un ccovor asa, mai ales ca e suuuper si nici nu-i scump.Eu am dat 300 si ceva de RON.Din pacate cred ca este cam mare.Cand ajung acasa o sa masor camera Clarei(acum suntem pe la mama pentru 1 sapt)
Avem si noi bavetzica din aceea de plastic, tare practica este.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
cami_antonia spune:
fetele
am revenit de la dentist
mi-a mai bagat antibiotic pe canal la gangrena
daca nu saptamana viitoare vede scoaterea
ca nu mai stau asa
m-am zapacit cu ea
si mai am de lucru o groaza
si costa super scumpppppp
da ce sa fac daca vreau bebe 2???????
fetele toata lumea zice ca primesc aceeasi indemnizatie?
nu e nevoie sa mai muncesc 1 an nu?
sa ma ajute bunul Dumnezeu ca de data asta sa raman repede graviduta
sa nu ma mai chinui asa mult
le-am luat la cei mici cate ceva pt ziua lor
adica lui adi si lui alina
cate ceva de imbracat
stiu ca nu e un cadou
tocmai de zi de casatorie
da in situatia lor
e cadoul perfect
ceva practic
sunt multumita
ca am prins reduceri cum trebe
acu tre sa merg sa mai iau cate ceva pt sot
si pt mine
imi doresc sa ne imbracam in rosu
la mot
toti trei
sa vedem daca imi gasesc eu ceva frumusel
pt fata am luat ceva de la chico
sa vedem daca gasesc pt mine
ca pt sot am vazut ceva
am stabilit si restaurantul
mergem pe ideea fiecare comanda ce vrea
nu mai facem meniu universal
PORUMBITAAAAA ,... cum e robert?
fetele care mi-ati raspuns multam
eu nu stiu cum sunt bebeii vostrii da antonia mea seamana cu ceva cu mine
manaca ciorba cu bors
natural
de rupeeeeeeeee
deschide gura mareeeeeee
fara problemeeeeee
pt mine ciorbele sunt cele mai importante
ahahaha
trebea sa aibe ceva si de la mami
va pup ca m-am intinssssssss
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
CADIA spune:
annaavem si noi acelasi patutz si ursuletz muzical:
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vl#5436145916878802898
Dar de ce este salteaua pe jos acum, ati desfiintzat patutzul?
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
kristinuz spune:
Salutare la toata lumea!!!
in sfarsit am reusit si eu sa intru
Alexutu si-a revenit cu raceala...a si slabit un pic mititelu..dar bine ca avea de unde
ieri am facut vaccinul de un an si ne-a si masurat si avem 11.9 kg si 81 cm
voi ati facut ror-ul?
noi l-am facut odata cu pentaximul..ieri nu a avut febra sau altceva si sper ca nici zilele astea sa nu avem reactii
saptamana asta mergem sa vorbim de cresa...am asa emotii de parca il dau maine la cresa si nu la toamna
sper ca toata lumea e bine..acusica ma apuc de citit din urma
http://community.webshots.com/album/576575882twcnTO?vhost=community
bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati
anna-mama spune:
Cadia, noi am desfintat patutul din camera lui Vladut pt ca nu era folositor, el doarme numai la noi in camera,avem patut si aici, la cat de des se trezeste , iar in timpul zilei nu statea in el, asa ca i-am organizat camera ca sa fie de joaca. Covorul e super, si cred ca intra si la voi ca nu e chiar asa mare, in schimb e f bun ca e gros si copilul sta f probleme pe el.
crisspy, m-am uitat la cresa, nu pot sa-mi dau cu parerea, cred ca cel mai important este sa cunosti educatoarele, personalul. Mergi si vezi acolo si apoi hotarasti
cami, f bune cumparaturi ai facut, practice, bravo. O sa fie usor cu petrecerea, sa va simtiti bine cu totii si mai ales Antonia. Sigur e asa cu indemnizatia, cum ti-am spus, asta daca nu mai schimba astia legile
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
kristinuz spune:
imi trimiteti si mie va rog userul si parola de pe gmail
http://community.webshots.com/album/576575882twcnTO?vhost=community
bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati