Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *68*
Raspunsuri - Pagina 4
selen80 spune:
m-au emotionat tare povestile despre mame..sa speram ca toate am invatat si din greselile lor, si din ce au facut bine, ca noi sa fim cele mai bune mame pt dovleceii nostri
Nela ai fost tare cu chineza sa stii ca ciocnim si noi cu tine un paharel cand va atingeti targetul cu kg Anei
uf, cand ma uit cat mai am de recuperat dar nu ma lasa inima sa sar peste vreun post
mi-am adus aminte ca ne-a povestit Unombun ca atrecut si inca trece printr-o perioada grea..sanatate multa iti doresc!
si lui Monnikus multa rabdare si calm sa treeaca peste perioada asta mai grea
bine ai (re)venit Fragutza
Mada ma bucur ca ai ajuns la concluzia ca poti si singura, noi stiam deja, mai ramanea sa realizezi si tu o sa vezi cum o sa te iubeasca Iri ca pe nimeni altcineva
acum am citit ca Andre n-a plecat inca, dar nici mult nu mai are, cred ca nu mai poti de nerabdare, asa-i?
Elle bine ca ati ramas acasa, nici nu vreau sa-mi aduc aminte prin ce emotii am trecut noi cand am venit la Buc pe viscolul ala
am terminat un cap., one more to go..
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
andraiulia spune:
Mda...am scris mai devreme la sf capitolului trecut. Postez iar aici!! pup
Buenaaaaaaas!!!
Tot asteptam sa va scriu, dar am preferat sa citesc din urma intai.
Elle, legat de treaba cu plecatul de ieri, se pare ca se vede ca-s mai mica si mai iresponsabila, pt ca toate fetele te-au sfatuit sa nu pleci. Numai eu...aventuriera. Cred ca ai procedat bine, pt ca ce a fost ieri...n-am mai vazut.
Suede, puik mea sta de ceva timp intre pernute..treptat, putin cate putin. Nu mai are stare deloc. Sta aproape singurica in funduletz. Cand o pun in carucior pe varianta medie de inclinare nu se mai lasa pe spate,sta la 90 grade. Bine, ca probabil mai vedeti si voi la puii vostri, dar se prinde de noi si se ridica in picioare. Singura. Nu mi-as fi imaginat. Pana o avea si echilibru, mai dureaza.
Cristina, of, imi pare tare rau ca n-au stat lucrurile cum ai visat. Important e rezultatul. Si avem si fetite boitezate in aceeasi zi! Eh?
Eu,ieri, am avut asa niste emotii de la prima ora, ca pana la urma am luat un calciu, ca incepea sa mi se faca rau. Am atins un prag pe care nu l-am mai putut suporta. Din fericire, pe la 11 deja eram better si machiata si coafata de tipa asta de la antena1, foarte buna. Buun...apoi au inceput sa sune unii invitati ca nu mai vin, in special din afara Bucurestiului. Acuma..erau mai mult prieteni ai alor mei, dar tot as fi vrut sa vina. Mult. Pana la urma am fost vreo 42-44. Au lipsit vreo 12, aprox. Tot e bine. Se putea si mai rau, avand in vedere ce era afara. Incredibil, cum ne-am ales noi ziua cea mai dura din aceasta iarna. Altfel a fost excelent...astazi astept pozele de la fotograf, cred ca se profileaza ceva frumos. Abia astept. Ma gandeam la voi cand faceam unele poze. A aratat totul splendid, mie mi-a placut mult. Tortul a fost atractia serii(dupa bebe, evident). Mi-au spus invitatii ca n-au mai vazut asa ceva. Lumea s-a simtit super, DJ-ul si-a facut treaba excelent, avut lasere, lumini, fum...Dragostea noastra a stat acolo, cu noi, a avut o camera mare unde a dormit si papat. In rest, printre invitati, a fost linistita toata ziua. La 23 am venit acasa. La biserica a fost f frumos, singura mea problema a fost ca s-a speriat de cor si a cam plans din acel moment saracuta. Mi-era o mila. De cald, era f cald...am vb cu preotul de dimineata si s-a dus special acolo(asa convenisem). De bagat capsorul in apa a facut cum l-am rugat, adica n-a bagat-o cu totul. A fost f emotionant, mai ales ca nasul este Iulian(tatal meu vitreg, cum ar veni) pe care noi l-am ales si implicit sotia lui, mum.
Sophie a primit cadouase tare frumoase si a fost o mica papusica superba. I-a dat pe toti pe spate.
Cum primesc pozitele, vi le arat!!
Dana15 spune:
Ne-am intors!
am fost la intalnire cu Andre si Chiara...
Andre este asa cum o stiti si voi..minunata!!!..si as spune mai multe dar nu vreau sa para exagerat; in plus..are niste ochi de mama mama..si mi-a spus ca sunt sanse mari ca micuta sa-i mosteneasca (eu nu am putut sa-i vad deoarece Chiara a dormit tot timpul ca un ingeras, la mami in wrap);
m-am dus dotata!! vorba aceea..ma intalnesc cu fetele dragi..trebuie imortalizat momentul! si am luat a nu stiu cata "iubire " a lui grig (dupa dana, ana, chitara etc, etc)..aparatul lui foto smecher..cu obiectiv si alte minuni..a fost un fas!!! noroc ca a avut si Andre aparat la ea...ca al nostru dupa ce si-a lungit obiectivul, si-a dat duhul..bateria!
ma duc sa alaptez minunea..si vin sa vad ce mai faceti!
din pacate Cecilia nu a putut veni cu noi, dar abia astept sa o intalnesc pe ea si mamarutza cu ochisori frumosi
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
cristina_ana spune:
Multumesc mult fetelor pentru complimente!
Andra, iti dai seama ca toate asteptam cu sufletul la gura pozele tale! Ce figura esti si tu, sa ti se faca rau de la emotii! Bine ca a iesit totul asa cum v-ati dorit!
Fragutza spune:
Mai Andrusca, n-ai facut tu ma mama o poza cu telefonu' sa vada si babele astea curioase ca mine. Stau cu inima la gat pana aduci pozele.
Felicitari, draga mea, sa va traiasca mica crestina! Din ce povestesti a iesit asa cum ti-ai dorit!
cristina_ana spune:
He, he, eram sigura mai Danuto ca te intalnesti cu Andre!
Fragutzo, si eu ca tine, tot dau refresh-uri, poate-poate o pune Andra pozele de la botez! Macar unaaaa!!!!!!!!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
suede spune:
Santorini si eu ma gandesc ca o sa uit sa conduc...Si cand ma uit la biata mea masina,cum sta ea draguta,plina de zapada...
Cu sportul vad ca merge treaba....Succes si tie!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
cristina_ana spune:
Fragutzo, ce-mi place ce ai scris tu acolo, sub nick: "Made in Hungary" Io dupa asta te-am recunoscut din prima!
Santo, eu nu tin regim ca sa slabesc musai (desi as mai vrea sa dau jos vreo 2-3 kile, de pe burta, ca in rest e ok), eu vreau doar sa mananc sanatos. Desi nu imi iese de nici o culoare, de aseara aproape am dat gata singura juma de tort. E adevarat ca era diplomat de portocale si se mananca usor, dar totusi, e juma de tort!'
Techiluto, ce figura e Vali! Auzi, dar poze cu pisica ai pus? Ca parca nu le-am vazut!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
suede spune:
Danangie sa-ti traiasca feciorul!
La multe lunite!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu