Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
Karin25 spune:
Vreau sa vad daca mi s-a modificat semnatura :)
Ma fduc sa imi termin supa crema de conopida! 
Nopate buna!

Edith
4+
viss spune:
buna dimineata , fetelor. sunteti geniale.mi se pare super sa deschid calculatorul si fara sa citesc 100 de articole, sa aflu cate un pic de noi retete, creme,feluri de a naste..referitor la subiectul zilei, si eu am sa nasc prin cezariana, ptr ca am hepatita si cea mai mare sansa de transmitere e cand trece prin canal la o nastere naturala. nici nu o sa alaptez. e un fel de ironia sortii ptr ca, inca de pe cand eram inca in facultate am auzit si ni s-a zis de multe ori de importanta si beneficiile ptr mama si copil al celor 2,cat de bogat in vitamine, proteine, minerale e primul lapte-colostru, si cat de mult ajuta in imnunitate copilul laptele matern, am privit mereu ca niste fitoase/sclifosite mamele care nu vor sa faca asemenea efort,si uite ca viata m-a adus aici.acum am sa le zic prietenelor care o sa ma intrebe de ce am ales cezariana(care nu treb sa stie ca am si hepatita)ca..uite asa m-am razgandit.am devenit sclifosita. nu pot alapta, ca-mi stric sanii,na.
mai e pana acolo, vorba lui nike-doamne ce mai are si fata asta e indurat,sa ajungem pana acolo si apoi,om face tot posibilul, si dc posibilul nostru e mai mic, asta e, ne adaptam![]()
Bells spune:
Neata burtici,
Viss, URAAAAAAA, ce mult ma bucur ca esti bine si ca BB-icul este bine si el, multa sanatate tie si lui Dumnezeu sa va ajute sa ajungeti cu bine la termen.
PE TOATE SA NE AJUTE !!!.
Nike, fetele au dreptate esti o luptatoare si ca atare, o sa iesi INVINGATOARE din asta. Tu o sa fi bine si BB-eul la fel. Dumnezeu isi intoarce capul catre oamenii buni, cu suflet mare. Mult curaj, o sa trecem bine peste asta.
Daca tot se vorbeste despre cum am vrea sa nastem, eu as vrea normal, dar cu epidurala. Mi-e asa de frica de durere incat si acum mi se ridica parul pe mine.
Va 

pe toate BURTICI
Ioana,
7+
Marcella777 spune:
Salutare tuturor si multumesc frumos pentru urari. In sfarsit am reusit sa intru si eu la o clinica si de acolo mi-au dat recomandare sa pot face programare pentru analize de sange
. Se pare ca primul echo il pot face abia dupa 10 saptamani, ceea ce imi prelungeste agonia. Ceea ce m-a pus pe ganduri este testarea pt sindromul Down (care se face intre 12-14 saptamani, si e optionala). Sotul meu zice sa o fac dar mie imi este teama...
Marcella777 spune:
In legatura cu ce fel de nastere as alege...cred ca aici nu prea e optiunea mea. Medicii stabilesc daca e cazul sa fie cezariana sau naturala. Si nu prea se joaca cu asta...O bataie de cap mai putin pentru mine...
Marcella777 spune:
Aaa, si inca ceva. Printre recomadarile pe care mi le-a facut doctorul (care in general au fost discutate, deci sunt cunoscute) mi-a spus sa nu mananc branza moale (sof cheese) gen brie, camembert, mucegai...Si doar ce imi luasem o cutie de branza mucegai...Dar trebuie sa evitam listeria, nu???
andre_flo spune:
buna ziua tuturor si o zi cat mai placuta 
Karin25 uleiul de migdale este tot de la mustella sau este ceva noname?
10+
Clabuc spune:
Neata!
Arthurana ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si totul e bine. 
Eu am nascut natural, fara epidurala, fara nimic. A durut foarte tare, dar macar am nascut repede. La 10:30 am ajuns l aspital si la 12:15 tineam fetita in brate. Aveam epidurala la mine, o tineam strans in mana, dar nu a mai fost cazul s-o folosesc, ca dej adilatatia era mare. Acum voi naste tot natural (daca nu sunt probleme ce ar recomanda cezariana), dar mi-as lua din nou epidurala, poate o voi folosi de dfata asta.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata, burtici! Cum va simtiti azi? Sper ca sunteti vesele si sanatoase! 
Edith, multumim mult pentru informatiile valoroase! Nu am gasit inca aici (mai caut) Mustella. In cazul in care nu se gaseste, ce alta crema imi poti recomanda? Pana acum am folosit-o pe cea de la Mothercare (care contine ulei de migdale) si pe cea de la Roc(inteleg ca e ok, chiar daca e scumpa). Ce ne poti spune despre uleiul de masline pur? E ok? Am auzit multe mamici spunand ca au folosit exclusiv ulei de masline ai su fost multumite de rezultate.
Nu stiu cum stati voi cu kg si daca va mai cuprind hainele, dar eu va pot spune ca desi inca ma mai cuprind jeansi, prefer sa ii pot desfacuti la nasturi
, ca sa nu il presez pe bebe. Dar am gasit o solutie f interesanta si utila! Se numeste Belly Belt si este o extensie a pantalonilor/fustelor special pentru gravidute. Am citit ca cele care au purtat aceasta Belly Belt si-au putut folosi hainele normale pana inclusiv in luna a 7-a de sarcina. Cautati pe net si veti gasi mai multe informatii si imagini! Sper sa le gasiti utile! Eu am de gand sa comand pe net!!!
10+