Mult prea alintata!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui patrisuca
am ajutor, as avea cu cine sa o las sa respir si eu

aaaa... acum am inteles! Fata ta e pompa de vidat, ia tot aerul din jur si tu nu poti sa respiri, tre sa pleci departe de ea ca sa poti respira. e clar acum!

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

asa este. trebuia sa reiau subiectul anterior. foarte multe sunteti ironice si rele, cand spuneti ca postez un subiect p-t puncte si stelute. chiar nu e asa. iar daca mai raspund la alt subiect sau scriu si altfel de subiecte nu inseamna nici ca ma plictisesc nici ca sunt suuuuper odihnita si relaxata..( voi daca aveti o problema vb 24 din 24 numai de ea? nu va distrage atentia si altceva?).si problema mea nu e ca din cauza copilului nu pot sta pe forum si asta ma deranjeaza de fapt ..cum relateaza cateva dintre voi...de cele mai multe ori stau pe forum noaptea..dupa ce adorm fetita..incerc sa ma relaxez aici..pt ca de multe ori nici nu pot adormi de obosita ce sunt.
am mai observat ca o parte din cele care mi-au scris incearca sa se faca remarcate prin felul lor drastic de a pune problema.
multumesc celaor care mi-au dat solutii si care au inteles de fapt ce scriu eu aici.

Mergi la inceput

am uitat sa va precizez ca acum v-am raspuns la mesaje cu ea in brate

Mergi la inceput

e un fel de a spune, "sa respir" nu e la propriu LAURA daca nu ai inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vezi ca poti face si altceva cu ea in brate ?
Si nu e chiar rau sa ne scrii asa si sa vezi cand va vrea si ea sa clapaceasca si sa baleasca tastatura

Sunt momente unice si trebuie sa ne crezi pe cuvant, untem multe cu copii mai maricei si stim despre ce vorbim

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui patrisuca

nceput sa diferentiez si eu plansul fetitei mele cand ii este foame, cand ii e sete, cand o doare ceva, sau cand plange degeaba fara motiv.

Un copil nu plange fara motiv. Si nevoile emotionale sunt un motiv si inca unul foarte serios.
Spui ca esti extrem de informata, ceea ce e in sine foarte ciudat. Stii, un om isi da seama cat de putin cunoaste pe masura ce invata mai mult.
Pe de alta parte, faptul ca ceri sfaturi (ceea ce e foarte bine si laudabil) este o recunoastere implicita a faptului ca nu esti chiar asa toba de carte.Si nici nu ti-ar folosi foarte mult sa fi, orice copil este o persoana, un caz particular si ideea e sa te adaptezi nevoilor lui. Nu sa il compari cu al vecinei sau cumatei, asa cum nici nevoile tale nu-s identice cu ale vecinei sau cumnatei.
Nu exista retete. Copiii au nevoi emotionale diferite si ele trebuie satisfacute.

In mod practic pana una-alta, te sfatuiesc sa iti cumperi ceva de purtat copilul gen pouch, sling,wrap sau mei tai si sa iti faci toate treburile cu copilul purtat.El se va simti in brate si va fi satisfacut de asta, tu iti vei putea face treburile fara sa ai ambele maine blocate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Eu sunt doar invidioasa,,tu spui ca ai atatea ajutoare si cum eu nu am avut si nu am ma roade invidia.
Totusi vin cu un sfat,profita cat poti de ajutoarele tale si punele la treaba,cumparaturi,curat,mancare si ce mai trebuie facut.
Tu in timpul asta stai cu pitica si toata lumea e fericita si multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Grija mare la wrapuri si slinguri, citeste manualul si tot timpul sa stii ce face copilul, am vazut un articol, din pacate destul de multe incidente nefericite in ultima vreme.
Iar scoica de masina ar trebui sa fie o solutie pe termen foarte scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

patrisuca, indraznesc sa-ti raspund si eu din experienta mea cu cei patru nazdravani pe care ii am. In primul rand nu seamana deloc unul cu altul la "pretentiile" pe care le au / le-au avut fata de mine. Cel mare statea pe pat si se juca cu jucariile si cate o ora- doua (norocul meu, caci eram studenta pe atunci). Urmatorul, primele 2 luni dormea in brate si noaptea, ajunsesem un zombi, apoi statea destul de mult in brate, dar avea si unele momente in care se juca singur. Fetita a fost foarte linistita, nu statea foarte mult in brate, dar nu suporta sa plec prea mult de langa ea.
Cel mic e lipit de mine ca timbrul de scrisoare. Cat nu doarme e aproape tot timpul in brate la mine (mai sta si la tati cand se poate, il si striga tha-tha). Cu toate ca-s terminata, ma doare spatele de nu mai pot, fac temele cu cei mari (clasa intai si a treia) cu el in brate, il iau dupa mine si la baie cu carutul, ca daca nu ma vede e jale mare, nu-mi pare rau, chiar ma gandesc cu tristete ca trece bebeluseala , si e ultima de care ma bucur (o noua sarcina ar fi periculoasa pentru mine dar si pentru bebe).
Eu mancarea o fac in timp ce doarme cel mic, curatenia la fel (cat mai apuc ), aspir cand sta tati cu el, rufele le intind noaptea, pe net stau cu el in brate (acum bate cu lingura intr-o oala), jonglez si eu cum pot.
Nici al meu nu sta (cand mergem la Suceava), la buni in brate nici cat sa merg la baie,( inainte de 4-5 luni statea si 2 ore cand mergeam la cumparaturi).

Incearca sa vezi daca nu ar vrea sa stati amandoua pe pat, sa va jucati "de-a avionul" , sau cu vreo jucarie , al meu mai accepta.
si multa rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Vreau sa te intreb: tu nu ai "aderat" la nicio gasca de mamici de la Clubul scutecelor? Fiindca, tot citesc diverse subiecte ale tale, si m-am tot intrebat acest lucru.
Stii, experienta unei mamici cu un bebe chiar si cu doar 10-5 zile mai mare decat al tau, te poate ajuta extraordinar de mult.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput