Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
simina_kin spune:
Neata fetele![]()
Desi am zis ca dorm pana la 12
, m-am trezit de la 7jum ca mi-a trecut pe la nas aroma cafelei lui Lavi

Cu ce sa incep???
![]()
...Multumim pentru urarile de
de sambata

all
Am citit putin din urma si am vazut 2 intrebari:
cat mai calcam rufele ??...eu le-am calcat si o sa le calc mereu, pt ca nu suport hainele necalcate....eu calc TOT(bine..fara sosete
)
2.baita cu mirodenii
....noi nu folosim la baie decat sampon si sapun.Baie zilnic, inclusiv la cap.
Si acum despre botez
...sa ma scuzati daca folosesc prea multe emoticoane de-astea
, da sunt happy ca am scapat, mi-am luat o piatra de pe inima
La biserica, ne-am cam suparat pt ca noi aveam programarea la ora 15 si s-a inceput la 15,45
, pt ca au mai fost inca 2 bebei, desi nu ne-au spus preotii nimic.A fost aglomeratie mare
si viteza la fel, astfel ca n-am reusit sa-mi prind fata in poze cand a scufundat-o
........practic preotul a luat-o de pe masa si- secunda urmatoare era deja la nasa in brate
.In rest Maya a fost o ranjita
(ca masa),nu a zis nici pas
La restaurant iar m-am suparat, ca nu am avut muzica frumoasa si nu s-a dansat
, desi ne asigurasera ca nu-i nevoie sa venim noi cu muzica ca au ei program special
.In afara faptului ca nu prea s-a dansat , lumea s-a simtit bine, Maya (ce-mi place ca o pot striga pe nume
) a fost fooarrtee fericita si ranjita, si plimbata de la unu la altul, a dormit in reprize scurte
ba in brate ,ba in carucior, a papat la program normal
(am avut apa in termos
).Am stat pana la 23.30.Am plecat pe o ninsoareee
, si ea radea in brate la mine....a adormit abia la 1 noaptea![]()
Eu am dormit iepureste pt ca am fost coafata si nu prea am putut pune capul pe perna
, dar nici nu am vrut sa ma spal in noaptea aia ca sa fiu coafata si la baita
Ieri m-am sculat cu noaptea-n cap , la 7
, ca sa fiu sigura ca apuc sa fac tot ce aveam in meniu
, si-n timp ce toata lumea din casa dormea eu fierbeam cartofi, fierbeam biberoane, scoteam de prin congelator
...etc
Asa agitata n-am fost nici la nunta
Per total a fost super
, mancarea mea s-a mancat toata
, au zis ca ma pricep sa fac mese festive
, Maya iar a stat treaza si a ras non-stop, a primit hainute multe, bani si o bratarica![]()
Ace
st mesaj l-am inceput la 10:15
...intre timp a venit curierul cu cadoul de la DC
....FAC POZE IMEDIAT
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Cadoul nostru
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Da porcu, unde e porcu??cat face porcu? Lavi trimite si la mine un porcusor ashea numa bine rumenit! p.s. cat e gluma e gluma, dar tocmai am vazut pozici cu o Simina slabuta si frumoasa si gazela..si ma apuca rau invidia bre..ca eu ca nesimtita sunt cu porcii in gradina in loc de floricele ![]() ![]() rechinas in pozici |

stai asa ca eu am fost prima pe lista cu porcusor
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
laviniablaga spune:
Simina
!
Ma bucur ca totul a fost bine la botez si ca v-ati distrat, chiar si cu micile inconveniente!Vreau sa zic ca printesa ta cu ochi albastri a fost superba, am admirat-o in pozici. Imi pare bine ca totul a decurs asa cum ti-ai propus si la masa de duminica.
Am admirat si cadoul primit.
Sa imi raspunzi la intrebarea cu diversificarea! Ce mai mancati acum, in afara de laptic?
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Simina, cand ai vreme sa imi spui si mie cum stati cu diversificarea!Pupic! |
Deocamdata zic bine
Multumim tuturor pentru comentariile de la pozici

fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
laviniablaga spune:
Laura tocmai am admirat pozele rechiansei, alea ultimele adaugate. pe langa faptul ca are niste ochi superbi, mai e si dolofana...cred ca as pupaci-o toata ziua pe sunculitzele alea ale ei...e pufoasa si ma topesc mai ales cand o vad cum se uita asa cu ochii ei mari si albastri!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
lili_a spune:
Buna dimineata!
Dintre nameti, se iteste si de la mine urechiusa unui mare POOOORC. Pt gazeta de perete"... 54.7 kg.
,
si iara
ca am scapat la dulciuri saptamina asta si cred ca o sa ma fac mistret pina sapt viitoare ca avem si botezul
Am vazut si eu poze cu Simina gazela coafata tare frumos si cu Maiuta draguta si gatita. Cam inghesuiala la biserica, nu Simina? Si la noi cica o sa mai fie inca un copilas, iar eu am niste pitici cu bagatul in aceeasi apa
Mi-am facut acum socoteala ca eu nu voi avea cum sa ajung la coafor, ca avem botezul la 12 si trebuie sa ajung si la restaurant inainte, ca sa fac ultimele verificari. Azi noapte am visat ca stateam la biserica ca fraiera cu copilu in brate si toti invitatii intirziau (tin minte ca-i faceam scandal maica-mii in vis
) iar fotograful nu venea deloc si cautam disperata pe cineva cu aparat ca sa avem si noi poze. Cred ca am innebunit de tot 
Lavi imi pare rau de faza cu curentul, si la noi se ia o data pe saptamina dar nu s-a stricat nimic pina acum.
Laura Garner si Mariuca mea are reflux, dar spre deosebire de Annabelle, ea si vomita multisor, laptic digerat descompus in zer + brinzica
bleah! Tratamentul primit este insa deosebit, Annabelle ia Motilium, noi luam Losec (Omeprazole) si ii completez mesele la sin cu LP anti-reflux. Chiar, Lumi, tu nu-i schimbi si laptele praf cu d-asta AR?
Pup si va mai las si eu o
ca daca eu nu beau din motive de aciditate la copil in burta, macar sa va bucurati voi
tinonino81 spune:
Buna dimineata!
Ma mai primiti pe la voi?

Lili te rog imi spui cat Losec v-a zis dr sa luati,si baiatul meu are aceleasi simptome,am fost si noi la dr si ne-a spus sa-i dam 3 zile,sa vedem cum reactioneaza,dar pana nu am vazut la tine,parca nu am avut curaj.Toata lumea imi zice ca toti bebelusii vomita,dar eu am stiut ca nu-i asa.
poze
lili_a spune:
| citat din mesajul lui tinonino81 Lili te rog imi spui cat Losec v-a zis dr sa luati,si baiatul meu are aceleasi simptome,am fost si noi la dr si ne-a spus sa-i dam 3 zile,sa vedem cum reactioneaza,dar pana nu am vazut la tine,parca nu am avut curaj.Toata lumea imi zice ca toti bebelusii vomita,dar eu am stiut ca nu-i asa. |
Tina Noua ne-a zis sa-i dam 10 zile, in fiecare dimineata pe stomacul gol cite 1/2 de pastiluta de Losec 10 mg dizolvata in o seringa de ceai de musetel.
Azi e a 4-a zi, eu nu vad prea mare imbunatatire
Lumi_Richard spune:
Lili,nu stiu daca trebuie schimbat laptele...cred ca lapticul anti-reflux este mai mult pt bebeii care vomita.
Oricum,de cand ii dau Motilium,este o schimbare vizibila,papa mai mult,a pus in greutate si nu mai plange inainte de mese(decat foarte rar-ieri de 2 ori).
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise