buna tuturor!
incerc sa ma hotarasc intre cele doua locatii de vacanta.
ma poate ajuta cineva?
ma intereseaza in primul rind plaja ,intrarea in mare si pe urma camera.
Multumesc!
Cristiana
Buna,
eu nu am fost la kaliacra, dar iti pot spune tot ce te intereseaza despre Duni si Marina Royal unde am stat un rest de vecanta de 5 zile anul trecut.
1. Plaja tipic romaneasca, nisip, intrare lina in mare, marea curata asa si asa, mai mult murdara - nimic de neuitat ! Pe plaja auzi limba romana mai mult decat ti-ai dori + moldoveneasca de peste Prut
2. Intrarea in mare cum ziceam lina, aici stau bine dar cam atat...
3. Camera - ei aici e chiar bine, curat, marmura, oglinzi, prosoape albe, lux, terase superbe cu vedere la mare, peisaj de vis, servicii foarte bune -5 * cu adevarat !
Mai multe: mancare peste masura de multa, din 2 in 2 ore aproape se umpleau mesele(mi-era si sila sa mananc, atat de revarsate erau mancarurile oriunde te duceai - plaja cu sandwichuri, hotel, terase etc), variata dar nu de calitate extraordinara ! Multa era in mod clar reincalzita sau mai rau amestecata si transformata in pizza, omplete si altele.
Ma rog, pentru noi a fost o solutie de compromis, nu aveam cum sa ajungem in Grecia sau Croatia pentru 5 zile si am ales varianta bulgareasca de lux, la Duni.
Sincer - noi nu mai repetam episodul chiar daca abundenta e cuvantul de oridine acolo - pentru ca plaja, stanci, peisaje, spirit, mare, culori, mancare ca in Grecia nu gasesti oricat ai umbla in Bulgaria.
te rog sa postezi in cadrul topicului despre vacanta in Bulgaria: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148388
Roxana