cum o pot covige pe bblina mea sa stea in patut??
Raspunsuri - Pagina 2
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui s_ellia25 va multumesc mult pt raspunsuri..inseamna ca e ceva 'normal'..si ca este decat o faza a evolutiei ei??ma cam speriasem ... |
Se plictiseste stand in patut, vrea sa te vada, vrea sa te joci cu ea.
Noi am avut balansoar si leagan. Nu cerea in brate, dar trebuia sa ma vada. Mi se pare buna ideea lui Madau, pune-o in carucior cand ai treaba si ia-o dupa tine, sa fi in raza ei, da-i jucarii, agata-le de marginea de sus a caruciorului, pune-i muzica pt copii, si daca va avea activitate, nu te va solicita prea mult. Nu are legatura cu intorsul din Roamnia, ci cu evolutia ei, nu mai e bebe mic, sa doarma mai tot timpul sau sa stea cu ochii in tavan. In patut nu e nimic interesant de facut, la 6 luni deja vrea sa vada cat mai multe.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
s_ellia25 spune:
aveti dreptate..daca ma vede nu mai plange..ma joc cucu-bau sau vb cu ea,o iau in carut,ieri m-a lasat de am dat cu aspiratorul prin casa si am intins si rufele si nu a plans deloc..sa o pun jos nu pot ca eu locuiesc la casa si vine tare frig de pe jos,nu cred ca au nimik izolatie sub parchet,dar o pun in scaunelul ei sau in carut si e k..multumesc mult de raspunsuri
inbox spune:
Asa cum au zis si fetele, ia-o dupa tine prin casa, in carut, pe jos cum necum stai in contact cu ea.Vorbeste mult cu ea, explica-i tot ce faci...eu ma duceam la baie si vorbeam non-stop, sa ma auda. Ai sa fi surprinsa sa vezi cate intelege din cate ii spui, o sa capete incredere , o sa invete cu timpul ca lucrurile exista chiar daca nu mai sunt in raza ei vizuala! Si mai e un lucrul, pentru noi 5 minute inseamna extrem de putin, pentru un copil asa mic, timpul trece mult mai incet!
Si la noi patutul a existat numai pentru somn!
Inaf78 spune:
nu cred ca o mai poti convinge sa stea in patut si sa se joace singura...
noi am fost de pomina. cand zic noi ma refer la mine si copil, care trebuia mereu sa ma vada... asa ca noi am avut 2 carucioare: unul ptr afara (unul solid), unul ptr in casa (am cautat unul cat mai mic, usor, firav...). asa ca eram cu carutul la baie, cu carutul la bucatarie, cu carutul pe balcon... ca altfel plangea de se albastrea...
pe de alta parte mi au spus psihiatrii ca nici asa nu e bine, ca mai trebuie sa las si sa planga copilul, ca sa invete ca nu tot ce vrea poate sa obtina!
eu nu l am lasat sa planga. sotul radea de noi, zicand ca n-o sa mai scap de el pana s-o insura......
apoi, pe la 9 luni, desi nu e recomandat, am cumparat un premergator si l-am pus in el, ptr a putea sa vina dupa mine. in carut deja incepea sa se ridice, sa se aplece si imi era frica sa nu cada in cap. daca il legam cu cureaua de siguranta, facea scandal, fiindca ii ingradeam miscarile... deci nici cum nu era bine... asa ca am ales premergatorul...
----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Inaf78 sotul radea de noi, zicand ca n-o sa mai scap de el pana s-o insura...... |
De mine radea toata lumea, dar stii ce am observat, acum ca a crescut - are 3 ani si 2 luni- e mult mai independeta si mai sigura pe ea decat alti copii.