Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pisigri, sunt pe aici. De cateva zile sotul meu e iar in faza aia de iubire sufocanta, asa ca profit. Pana nu-i trece si-l enervez din orice.
Daca vrei doar grafice cu nume ca sa printezi iti fac jpg, ti-am facut cateva si gif, ma gandeam ca poate le poti folosi pe blog.
Cum spui tu, cutii gen papusa ruseasca, noi avem canite, adica asa arata, ca niste pahare, un set rotunde, si unul patrate. Pot fi puse una peste alta cu gaura in jos si iasa un turn, sau bagate una in alta. Luana mai mult le baga una in alta, ii arat cum sa le contruiasca, si ea mereu le intoarce invers. Noi la inceput cand faceam kineto facea si masaj, un pic mai dur ca ala ce-l fac eu seara dupa baie, si miscari in apa calda la baie. Deci unele exerciti nu au fost doar joaca, la inceput am fost putin speriata eu.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Rodica, eu ii fac din lapte la cutie, 3,5% grasime, ce nimerim: Zuzu, Dorna, Monor...Eu ii fac cu iaurt, asa fain iese ca n-am fost curioasa sa incerc cu Ca sau lamaie.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ce ma distrai :) bravo, Luana, pt cintecele! Si mai ziceai, Monica, ca e tacuta copila ta? :))

Multumim! Pai...e tacuta, dar nu muta. Tacuta in comparatie cu ce astept eu de la ea, nu stiu.
Super distractie al tobogan.

Saby, Denisa, Mirela multumim!

Mergi la inceput

Rodica, la varsta aia poti sa nu-i mai faci branzica din lapte praf. Eu i-am facut la inceput. Acum folosim lapte la cutie, nu UHT, cu 3,5 grasime, ca nu iasa asa sfaramicioasa.

Monnvas, referitor la ce ai scris de lapte praf dupa 2-3 ani si chimicalele. Eu tare as vrea ca la 2-3 ani singurele chimicale pe care i le voi da sa fie cele din laptele praf, care aduce in plus si vitamine si calorii bune. Incerc sa ma gandesc sa elimin din calcul ce e numai rau, nu si ce are si rau si bun, punand in balanta plusuri si minusuri. Daca ar manca 100% sanatos, mi-as pune problema, dar asa? Vorbesc in dreptul meu, nu incerc sa conving pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

"cantacioasa"Luana!
Noi suntem la faza de cotrobait si gustat tot...de la catarat pe orice la reusit (azi)performata ca din picioare sa se aseze singura in fund fara sa mai cada ..

Pisik sa treaca gandurile urate...

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Pisigri, uite ce super sunt www.pampam.ro/Jucarii-dupa-MARCA-Djeco-Construieste-cu-cuburi---Puzzle,-Djeco-p-17695-c-331-pg-1-p.html" target="_blank">astea

Ilinca, Sophia e o scumpa, si e mare dansatoare, zici ca are si stiluri speciale de dans dupa melodie.
Noi avem carticele cu animale, cartonate, alea de la Teora sunt superbe, si ii place sa le "citeasca". De acolo recunoaste animalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

rodica eu nu mai fac branzica de casa, ii dau din comert.

http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

va mai intreb ceva si cred ca apoi va las sa nu devin cicalitoare...Andrei se trezeste plangand,cam de 2 saptamani o data de 2 ori max pe noapte,dar un plans din ala isteric de zici ca viseaza urat sau ca se sperie de ceva.Imi i-a cam 10 minute sa il linistesc sa adoarma la loc pt ca dupa ce se opreste din plans ofteaza asa ca un om mare.Oare ce se intampla cu el?Voi patiti la fel?

Andrei si mami.

Mergi la inceput

rodica si noi patim la fel de vreo 4-5 nopti

www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem

Mergi la inceput

noi am schimbat registrul

www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem

Mergi la inceput