Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 2
chatonel spune:
ce ma distrai :) bravo, Luana, pt cintecele! Si mai ziceai, Monica, ca e tacuta copila ta? :)) 

bravo adelake si bravo tuturor copilasilor mergatori.
dragoana mai are inca pina sa mearga singura, nu e foarte stabila si cred ca o trage kuru-n jos
in schimb are o viteza la patru labe si scotoceste toate sertarele, scoate tot si-apoi le lasa asa, imprastiate, nu are nici un gind sa le puna la loc...
pisik, io zic ca-ti faci probleme degeaba... fiecare copil face ce ii place, nu e musai sa faca toti la fel odata, ar fi si neinteresant, daca am sti ca la fix 10 luni o sa mearga, apoi la 11 o sa spuna poezii si la 12 o sa faca kk la olita... ce surprize am mai avea daca ar fi asa?io n-o invat nimic pe dragoana; ii explic una, alta, dar nu stau pe capul ei... oricum ea are de lucru cu jucatul, cu clapacitul la calc, cu trasul de coada pe pisica etc.
oliska, ai dreptate cu pozele, sa vad dacareusesc sa il mobilizez pe tati. 
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
saby spune:
Ayla, Doamne cat e de dulce Luana 

, ce frumos canta ea dupa mami ei si ce bine isi mai povesteste ea propria poveste de adormit ![]()

Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Pisik06 spune:
Multumesc mult fetelor pentru lamuriri
Saby, pe toate jucariile "inteligente" sau, ma rog, pe majoritatea, scrie ca sunt de la 6 luni. Sa imi arate mie cineva copilul care la 6 luni se joaca cu ele
Si eu ca si NOVUS, credeam ca e ok sa nu faca chestiile astea, dar auzind atatia bebelusi ca le fac mi-am pus intrebari.
Aseara am vorbit si cu prietena mea care e pediatra in State si mi-a zis , cum spunea si Monnvas, ca unele chestii se incadreaza la 9 sau 12 - 15 luni, inclusiv mersul, cunoscutul a 3-4 cuvinte, etc. Mi-a povestit de fetita uneo colege de a ei, tot pediatra (colega, nu bebelina
) care a mers la 1 an si 4 luni. Intr-o luna decand a inceput sa mearga alerga efectiv, de se ruga maica-sa de ea sa stea.
In teorie stiu toate chestiile astea, dar, cum bine spunea SABY, suntem mame si e normal sa ne ingrijoram.
Mergem sa papam, sa vedem ce ca nu prea ne-a iesit painea in casa si ne bazam pe ea
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
saby spune:
Hmmmm se pare ca totusi nu sunt singura pe aici, se vede ca nu am mai avut timp de vorba cu voi ca acu am unchef 
Chatonel ce mai faci? Pupam
Dragoana pe fundulet sa nu o mai traga in jos ![]()
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Felicitari Adela pt primim 3 pasi! Adela o ia deja la galop din prima.![]() [...] Daca aveti rabdare sa o ascultati pe Luana cum isi www.trilulilu.ro/Ayla21m/8573a1fac11933" target="_blank">canta inainte de culcare iar aici canta www.trilulilu.ro/Ayla21m/25c2fa2739a26f" target="_blank">ma-ma-ma-ma pe melodia de la "bate vantul frunzele"...asta sa nu se creada ca fetita mea nu vorbeste, doar pt ca ma-sa n-a fost prea explicita intr-un mesaj. Vorbeste atat cat considera ea ca este necasar, in rest, cu sau fara suzeta, tace. Iar suzeta pt mine n-a fost si nu este o problema, eu nu am intrat pe forum sa ma plang de ea, si nici sa cer pareri. Si cu asta am incheiat subiectul. Pace si prietenie!![]() ![]() |
Multumim!

fetitza cantareatza!Si Adelake e fan suzeta!

| citat din mesajul lui Ilinca_M. Apropo de denumiri ale organelor (aia cu "ghinda" a fost cea mai tare Si maica-mea are mania "nanana" dar in niciun caz adresat ei (nici mie nu mi-a facut nana) ci o invatza sa bata toba-n perna, in jucarii etc. Io i-am zis ca nu suport expresia, dar n-am cu cine. Iar soacra-mea ii zice sa nu bage-n gura ca e "caca"! La faza asta eu ii zic Sophiei:"nuuu, nici chiar asa, asta nu-i caca...lasa ca-ti arata mami cand iesim afara cu Manole ce-i ala caca!"Bunicile-s deocamdata "buni" sau "bunica" amandoua. Bunici nu are, tata e mort iar celalalt e...mai rau ca si mort pentru noi, toti, inclusiv pentru fiu'sau. Monvass, de "granny" ce zici? Macar suna mai cosmopolit:))) |
Da... citisem de mult ca nu e bine sa facem analogii de-astea fauno-florale... sa numim explicit organele genitale... dar parca tot nu-mi vine sa-i spun copilului kiar "explicit", nici "pasarik" nu-mi suna bine...ma kinuie gandul. Pana acum nu i-am zis in nici un fel.
Adela nu le spune in nici un fel bunicilor, ei se nominalizeaza "tataie" si "mamaie", corespund.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
mireal spune:
citat din mesajul lui Ayla21 La multi ani Cristian! La multi ani Maia Andreea!Felicitari Maia pt primi pasi! Felicitari Adela pt primim 3 pasi! Adela o ia deja la galop din prima. Rodica, Mirela am vazut pozele cu copii frumosi.Daca aveti rabdare sa o ascultati pe Luana cum isi www.trilulilu.ro/Ayla21m/8573a1fac11933" target="_blank">canta inainte de culcare iar aici canta www.trilulilu.ro/Ayla21m/25c2fa2739a26f" target="_blank">ma-ma-ma-ma pe melodia de la "bate vantul frunzele"...asta sa nu se creada ca fetita mea nu vorbeste, doar pt ca ma-sa n-a fost prea explicita intr-un mesaj. Vorbeste atat cat considera ea ca este necasar, in rest, cu sau fara suzeta, tace. Iar suzeta pt mine n-a fost si nu este o problema, eu nu am intrat pe forum sa ma plang de ea, si nici sa cer pareri. Si cu asta am incheiat subiectul. Pace si prietenie!![]() Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
,Luana este o dulcica.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui saby Adelake felicitari si tie pt pasi , se pare ca suntem pe aceiasi lungime de unda si la greutate si la performante ![]() |

| citat din mesajul lui Floric Si apropo de interdictii...Cum faceti voi ca atunci cand spuneti NU copchilu sa reactionezi ca atare???? Eu, una, sunt in categoria lui Dodo...un minut si a trecut...ce un minut, cateva secunde. Pot sa ii spun si cu binele si cu raul ca e NU ceea ce vrea el sa faca ca ...vorbesc cu usa de la sifonier. Se uita la mine se uita la obiect si cu ochii inapoi la mine...jap...s-au dus deja doua cani, un sfesnic, reviste nu mai spun (pe astea i le dau eu de voie sa il testez la NU)... Voi cu ce "stricaciuni" va laudati? SI sa nu aud ca nu aveti pana acum "pierderi materiale" |
Nici la noi "Nu" nu tine prea mult... adik spre deloc asa... "stricaciuni" nu am inregistrat, in afara de reviste desigur... Ma rog... telefonul meu a sucombat subit inainte de Craciun, motiv presupus: balosheala bebe. Avantaj: telefon nou de la Mos Craciun. Avantaj :eu.
Asa, am dai submiot la postarea trecuta ca sosise nasha sa ne povesteasca cum a scapat din accident, dar nu terminasem: so, "mamaie" si "tataie" li se potriveste socrilor mei... asa se nominalizezza ei, Adela nu le zice deocamdata in nici un fel.
Faza cu "na-na", dar ma enerveza intr-un alt sens: are socra-mea o idee: zice ca "ii da nana" lui Costin, sa vada daca se supara Adela.
Ma enerveaza de mor. I-a zis si fi-su, dar o tine pe-a ei. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
chatonel spune:
| citat din mesajul lui saby Hmmmm se pare ca totusi nu sunt singura pe aici, se vede ca nu am mai avut timp de vorba cu voi ca acu am unchef ![]() Chatonel ce mai faci? Pupam Dragoana pe fundulet sa nu o mai traga in jos Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
merci de intrebare, saby, bine fac :) acu veniram de la plimbare si ma gindeam sa ii fac dragoanei mamaliga, v-am vazut pe voi ca faceti si ca are succes, asa ca am de gind sa testez si io pe pogonici.
aris, ce creme ai pus tu pe tzitzi? vreau si eu, ca am niste bretele

de miine lucrez iar in schimbul 1, asa ca o sa am mai putin timp de net, sa nu va suparati daca nu mai apar

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
![]() ![]() ![]() ![]()
Nici la noi "Nu" nu tine prea mult... adik spre deloc asa... "stricaciuni" nu am inregistrat, in afara de reviste desigur... Ma rog... telefonul meu a sucombat subit inainte de Craciun, motiv presupus: balosheala bebe. Avantaj: telefon nou de la Mos Craciun. Avantaj :eu. Asa, am dai submiot la postarea trecuta ca sosise nasha sa ne povesteasca cum a scapat din accident, dar nu terminasem: so, "mamaie" si "tataie" li se potriveste socrilor mei... asa se nominalizezza ei, Adela nu le zice deocamdata in nici un fel. Faza cu "na-na", dar ma enerveza intr-un alt sens: are socra-mea o idee: zice ca "ii da nana" lui Costin, sa vada daca se supara Adela. Ma enerveaza de mor. I-a zis si fi-su, dar o tine pe-a ei. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
io nu ma "laud" cu pagube, ca nu avem inca :)))
la NU n-avem inca reactiile dorite, insa insistam cu fermitate si io si tac-su; io o mai cert cind vrea sa faca prostii (gen sa se joace cu butonul on/off de la calculator) si pogo ma cearta si ea
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
uitai sa va zic : ne daduram pe tobogan :)))
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose

La multi ani Cristian!