Clubul Cucelor Nauce *6*
Raspunsuri - Pagina 7
LauraNicole spune:
No,pai cu ashe primire cum sa nu ma intorc ?
Sorana , multam ! Sa-ti zic faza tare ca de cand ma imbolnavii n-am mancat nimic pentru ca tot ce incercam sa pap avea cearta cu stomacul meu si iesea inapoi ,inclusiv apa iar cand m-am cantarit ieri imi arata ca am cu 3 kile mai mult decat inainte? Pe ce fereastra ma sfatuiti sa arunc cantarul asta?
Gabitzule,iti arunca maica si tie furseace !
Kari,imi pare rau de problemele tale !
Pup toate fetele celelalte !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ancadragoman spune:
doar gatul
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
ralualexandrei spune:
Eu azi am luat o pauza de gatit,abia pe seara fac niste ceafa de porc cu cartofi,leguma fiind ceafa.![]()
Ziceti mersi ca nu mai am aparat foto ca baleati si mai tare in fata pozelor,am descoperit o reteta de prajitura mmmmm
cu greu am rezistat tentatiei aseara dupa ce am facut-o![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
kokiy spune:
Laura,eu am descoperit ca cel mai bun cantar e barbatul
... eu zic pe al tau sa-l intrebi daca simte ceva diferente ![]()
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraNicole No,pai cu ashe primire cum sa nu ma intorc ? Sorana , multam ! Sa-ti zic faza tare ca de cand ma imbolnavii n-am mancat nimic pentru ca tot ce incercam sa pap avea cearta cu stomacul meu si iesea inapoi ,inclusiv apa iar cand m-am cantarit ieri imi arata ca am cu 3 kile mai mult decat inainte? Pe ce fereastra ma sfatuiti sa arunc cantarul asta? Gabitzule,iti arunca maica si tie furseace ! Kari,imi pare rau de problemele tale ! ![]() Pup toate fetele celelalte ! Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
asa... freo tona de furseace?

Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Laura,eu am descoperit ca cel mai bun cantar e barbatul ... eu zic pe al tau sa-l intrebi daca simte ceva diferente ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |

buey, voi
sau va cantariti?Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
kokiy spune:
Noi suntem mai moderni si o facem ca la carte, precum aia de la K1,intai cantarirea ,apoi tranta 
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
LauraNicole spune:
| citat din mesajul lui kokiy Noi suntem mai moderni si o facem ca la carte, precum aia de la K1,intai cantarirea ,apoi tranta ![]() ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Bre,noi nu suntem cu K1 da suntem cu wrestlemania !Si cum Mousi ii cu "doar" vreo 30 de kile mai "tanar " decat mine,mi-e ca-l rup saracul daca ma cantaresc asa des !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ancadragoman spune:
ba eu ma cataresc mama des ca sunt la cura si trebuie sa simta omul diferenta 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
kokiy spune:
| citat din mesajul lui LauraNicole Bre,noi nu suntem cu K1 da suntem cu wrestlemania !Si cum Mousi ii cu "doar" vreo 30 de kile mai "tanar " decat mine,mi-e ca-l rup saracul daca ma cantaresc asa des ! ![]() ![]() Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
eu zic sa-l menajezi macar pana'n noaptea nuntii
,si musai inainte fa o asigurare in caz de i se frange dansa'ntransa 
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)