Clubul Cucelor Nauce *6*
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
Neata
Iulia sunt f tari jucariile alea![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
te manca soro? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
buey,nuj daca ma mai si mananca,da' ma doare tare
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
Tabelul lui Moiseleev
postat de osolita
Moise (...) a stiut la vremea respectiva ca topind aurul intr-un anumit fel astfel incat legaturile atomice sa fie eliminate rezulta un praf alb care in momentul in care e consumat de om il intareste fizic si-i da energie, ceea ce era exact ce le trebuia evreilor la vremea respectiva pentru ca tocmai se pregateau sa rataceasca ani buni in pustie.
Din seria "N-am bani si n-am servici da“ mi-i dor de-un gādilici " :
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by ...
of, abia astept sa se angajeze sotul, sa avem si noi bani de vibrator...
--------------------------------------------------------------------------------![]()
Gabriela
ancadragoman spune:
te doare in dos?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman te doare in dos? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
plamanii soro, shalili, tot, tot
.O fi de la deochi?quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial creeata de
Dar a venit pe lume si Elena,bineinteles ca eu eram cu 'pasarica'mea, tot ce se intimpla, era din cauza deochiului.Ii faceam de deochi chiar si daca nu era cazul,pina cind intr-o zi sotul meu ,esasperat de practicile mele,incepe sa faca si el de deochi:cintind imnul echipei de fotbal(fiorentina)si aratindu-mi ca chibriturile sau dus la fundul paharului ,chiar daca el nu spunea o rugaciune.D-zeu sa ne ierte!!!!--------------------------------------------------------------------------------

Gabriela
gabriella1 spune:
Spicuind din " Incredibil,dar adevarat "![]()
quote:
Originally posted by ...
, io de ex cand m-am culcat prima data cu un barbat eram virgina
Gabriela
gabriella1 spune:
quote:
Originally posted by conchita
la revedere multa si atentie la hot dogi, ca si mustarul manipuleaza.![]()
Gabriela
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui ralualexandrei Neatza,mi-am luat o ![]() Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
credeam ca ti-ai luat-o

violeta69 spune:
| citat din mesajul lui kokiy 'Neata... Mey,eu sunt invidioasa pe Laura,parca m-as mai face si eu mireasa o data ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
fatooo,mai lasa si pe altele,vrei tu tot
pupici puiului

violeta69 spune:
Gabitzule....ce faci acolo? selectiuni?![]()
adevarul e ca unele e bestiale....
cum or fi reusit evreii sa elimine legaturile atomice...si inca in desert?!

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)