Clubul Cucelor Nauce *6*
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
hai ca asta e faza de vazut ,o soacra cu ...gaura daia in buric

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Dodo-pui spune:
La multi ani sarbatoritelor!
Eu nu fac parte din
cuce sau nauce???ca nu mi-s in pomelnicul de vii de la inceputul subiectului
intru rar ca ne iese dintele nr 7 si am descoperit ca putem sa ne ridicam pe orice...si astfel imi face zilnic fi-mea program sexos(...pentru creieri)
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diarux spune:
DODOLINA te simti cuca? te simti nauca? iti vine sa razi cand nu e chiar de ras de zice lumea ca esti dusa?
din cate am inteles eu aici, si cum zice si imnu ala de e pus pe frontispiciu, intra cine v rea, (nu mai)scapa cine poate. Cat despre lista...cred ca DEVO e cu ...printarea![]()
gabriella1 spune:
auzi, Lauro, da' di ci tre' sa bat eu cale pan' la aeroport, sa mai platesc si bilet cand pot s-o pun de-o vijelie si ajung la tine gratis. Numa' ma vezi atarnand nauca in pomul din fata casei ![]()
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
sorana spune:
Gabriela daca nu vine vijelia ne aducam cateva mai ... sanatoase (eu si Misha si care mai e in categoria grea) si suflam .... stii cum te duci? Direct ![]()
Sorana si Monica (7 ani)
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux DODOLINA te simti cuca? te simti nauca? iti vine sa razi cand nu e chiar de ras de zice lumea ca esti dusa? din cate am inteles eu aici, si cum zice si imnu ala de e pus pe frontispiciu, intra cine v rea, (nu mai)scapa cine poate. Cat despre lista...cred ca DEVO e cu ...printarea |

...Tizo ma bucur ca ai revenit si esti in mare forma....
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kokiy spune:
Dodolina ,pai spune fata asea ,ca te gasesc repede in desuuri
...mai caut pentru Laura si pentru slabanoaga de Gabriela ...
Daca-l omit pe A de la tastatura se trage ,sa nu va luati de gramaticeasca mea,da?![]()
Gabi,o palitura nu te ajuta sa zbori mai repede?![]()
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
Avem asa ...
o casnicutza sexy,Dodolica
o viitoare mireasa,Laurica
si masochista inflacarata,Gabrielita
Delphi,baga si tu in primul post vedetele de mai sus ![]()
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Dodolina ,pai spune fata asea ,ca te gasesc repede in desuuri ...mai caut pentru Laura si pentru slabanoaga de Gabriela ...Daca-l omit pe A de la tastatura se trage ,sa nu va luati de gramaticeasca mea,da? Gabi,o palitura nu te ajuta sa zbori mai repede? ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
auzi , tu vrei sa ma snopesti sau sa ma trimiti la nunta, ha?
e subectul cu oole ,io si Guestus lipsim, si - i atuncam in aer tot topicu'
Gabriela
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
![]() ...Tizo ma bucur ca ai revenit si esti in mare forma.... Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |

ps-iti pregatesc un pachet, da' ai putintica rabdare.stiu ,acum totul tre' sa fie cate doo

Gabriela