Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007( 372)
Raspunsuri - Pagina 19
aeperju spune:
Hello!
Vesti nu prea bune de la mine: infectia mea urinara cu ecoli revine cu succes dupa lupte cu antibioitce de 7 luni. NIci un efect. Acum infectia revina dupa perfuzii cu ceftrixon. Daca cunoasteti vreun urolog bun va rog sa-mi spuneti ca m-am saturat serios. Mersi!
Emma si Andrei (21.09.2007)
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 valentina,mersi mlt.mi-am mai revenit din pct de vedere psiic si cred ca nu e dracul atat de negru.am incredere in Dumnezeu si in doctorul meu,totul trbuie sa fie bine.si totusi ce parsive sunt chistuile astea.ma gandesc ca a tot crescut asa fara semne,iar cand am avut dureri era ditamai puterea de chist.ceea e-l ingrijoreaza si pe doctor este ca a crescut chistul,a aparut altul,in conditiile in care eu iau anticonceptionale.luam yasmin,acum mi-a dat logest,plus antibiotic si antiimflamator ptr chistul mititel.cum a fost azi cu puiutii dupa tine?si nu in ultimul rand,la multi ani tie si pe mama tot valentina o cheama. andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007) |
Inainte de toate sanatate si la multi ani mamicii!Despre ziua de ieri ce sa-ti spun, doar ca a fost urat de tot. Lui Andrei i se facuse somn, lui Alex ii ardea de bulgareala, iar eu nu stiam cu sa fac sa ajung mai repede. Intr-un final am ajuns, cu intarziere dar am rezolvat-o. Sper ca pana in martie sa se topeasca zapada sau macar cei care locuiesc acolo in zona sa-si curatea zapada din fata curtii.(erau portiuni unde nu era decat o carare facuta de picioarele noastre
).Este un mare mister cum de au apartut chisturile in conditiile in care tu iei anticonceptionale, care in anumite cazuri chiar pentru indepartarea lor sunt recomandate. Sper ca doctorul tau sa gaseasca raspunsul si tu sa te linistesti. Incearca pe cat posibil sa nu stai in frig sau sa stai jos pe ceva rece sau umed. Si sub nici o forma daca ai dureri sa nu pui sticla cu apa calda/fierbine. Durerea cedeaza pe monent dar ii face foarte bine chistului ajutandu-l sa se "dezvolte"

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui Annisia La multi ani Alexandra de mami RoX! Astazi este sf Valentin? Ufff, n-am stiut... Si seful meu e Valentin, dar am tacut malc... La multi ani Valicilor!!!! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
si tie si ceva dulce dar bun pentru silueta. Uite un pont. Sf Valentin este pe 16.02(sau Sf Valent cum este trecut in calendar). Deci ai tot timpul sa-ti pregatesti discursul de felicitare pentru sefut!Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui Alice_ 'neata fetelorSa stiti ca va citesc cat imi permite timpul. Vad ca eu sunt urmatoarea pe listuta de nasteri, sunteti dragute ca ma tineti in evidenta in pofida absentei mele de pe forum. ![]() Asa ca va dau raportul: ma simt si neputincioasa de ceva vreme, cu nedormitul de rigoare si starile clasice din ultimele saptamani de sarcina.Am fost ieri si la nene doctor, am sperat sa nu-mi dea vestea ca pruncul e mai mare (ca eu, balena de 62 de kile asa simt), si totul e bine, in grafic, 2600 gr si multa apa. Probabil voi naste putin mai devreme de termen. Poate ma prinde Martisorul cu in brate si in plina meserie ![]() Fetelor, care ati nascut de doua ori deja, ce spuneti, nasterea a doua e similara cu prima? Cate sanse am sa nasc la fel de fulger si fara complicatii? Va pe toate, si un gand bun special petru Sabina si Piciulika.--------------------------------------------- vine al doilea 36+ Felix Manuel si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007 www.elemental.ro/blog" target="_blank">blog |
Nu , difera. Se spune ca cele care au mai nascut, vor naste a doua oara mai usor, travaliul fiid mai scurt, iar refacerea mult mai rapida. Insa nu intotdeauna socoteala din targ se potriveste cu cea de acasa, vorba proverbului. Eu una m-am simtit foarte naspa la a noua nastere.
Iti doresc multa putere , bebelus sanatos, mult laptic si sa ai o nastere cat mai lina, iar refacerea sa fie rapida, rapida.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Annisia spune:
Adica cum, bre? Pai si ieri care sfant fu? Sau era doar o repetitie generala inainte de marele eveniment? Deci mai am timp pe 16 sa-mi iau revansa? Ufff, iara beau, iara petrec... Li-li-liiii!!!!
Rox, receptie! Nu te gasisi pe mess, dar bagai niste foiletoane. Hihihihi. Ma poti suna oricand. Nu mai fii sfioasa...
O zi buna la fomei cu prichindei!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Valentina, la multi ani, sper ca mai primesti urarile cu intarziere, ca sacosa nu o mai trimit .![]() ![]() Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
He, he, he las' sa ma mai simt si eu interesanta inca o zi!
Merci mult,

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui cecilia L ma pregatesc sa plec la treaba.........offfff ce vreme, preferam zapada o zi buna ![]() Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Cosmar, draguta nu altceva, imi venea sa imi iau campii de dimineata cand am dus fata la dragi. Mai ca-mi venea sa ma intorc inapoi. Astazi am scapat ca este sotul acasa si merge el sa o recupereze, dar ma gandesc ca de maine o iau de la capat de data asta si cu Andrei la purtator. Mai ca-mi doream sa dea un inghet dar mie ca dau din lac in put apoi!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Uite ca am ratat o sarbatorita ieri, azi cu scuzele de rigoare: Valentina sa fii sanatoasa, fericita si implinita! ![]() There's no more rabbits in my hat to make things right Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui Erina Valentina, la multi ani draga mea! Sa ai parte numai de lucruri minunate!!!------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 34+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Multumesc, draguta. Asemenea si tie iti doresc viata minunata alaturi de cei dragi!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui aeperju Hello! Vesti nu prea bune de la mine: infectia mea urinara cu ecoli revine cu succes dupa lupte cu antibioitce de 7 luni. NIci un efect. Acum infectia revina dupa perfuzii cu ceftrixon. Daca cunoasteti vreun urolog bun va rog sa-mi spuneti ca m-am saturat serios. Mersi! Emma si Andrei (21.09.2007) |
Sanatate multa, multa. Din pacate nu te pot ajuta cu nici un sfat sau informatie despre vreun doctor caci nu cunosc pe nimeni in domeniul asta, dar fetele cu siguranta iti vor recomanda pe cineva. Refacere cat mai rapida!
Sa nu vorbesc cu pacat, ai incercat si metodele naturiste, ceaiurile de la plafar? Lucruri minunate am auzit despre baile cu ceai de pelin.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

'neata fetelor
si neputincioasa de ceva vreme, cu nedormitul de rigoare si starile clasice din ultimele saptamani de sarcina.
in brate si in plina meserie 
36+ Felix Manuel
Cristian Matei (07.09.2007)
Valentina
34+ cu David