Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007( 372)
Raspunsuri - Pagina 10
Sabina spune:
Mami 25, sa-ti traiasca puiutul Eric! Pozeee:)
La multi ani Diwana si liaB!!
Alice_, ce mai faci? trebuie sa nasti, nu? sau ai nascut deja:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Piciulika spune:
Scrisesem la un moment dat...
DIWANA La Multzi Ani! Unde ai petrecut? Cand mai vii pe la noi? Ce face baiatul cu cei mai frumosi ochi din Cluj? (spaima mea pentru Sara...!)
Draga Magda, sper ca atzi avut o zi frumoasa cu betzeii tai. Merci de info cu espumisanul. De celalalte nu se gasesc aici. (pai, deh, toata industria farma de aici trebuie sa se protejeze, nu? Avem maricle proprii... ciuciu Gripe Water et Co. Dar nici alternativele naturiste – mor de ciuda! Am ceai de cimbrisor salbatic a la Yaia – sar’mana doamna!)
Ce frumosi sunt copii tai (ce seamana intre ei!) – si ce bucurie cu zapada! Bafta cu scoala!
Papanash, si daca il retragi, spune-le sa mai citeasca de-a psihologia copilului si sa afle ca datul afara nu da deloc rezultatele dorite – ba din contra. Ceea ce a fost demonstrat si in cazul lui Adi... Dragul de cochet.
Erina, trec cat de cat dar acuma vad ce complicat poate fi cu picaturele, masaj pe burta (miroase ca un fenicul, de la ulei!)... Mesajul de pe body e in germana elvetziana – o limba de larga circulatzie ! Si mai lasa calcatuuul...! (ma altaur corului) Ce poetica e Daria!
Sabina Y, nu am intzeles schimbarea nickului – mie-mi placea! Ce dulce e Erika si intzelegatoare!
Rox, tare mare e tulburarea la voi – poate se limpezesc apele... Ce schioritze ai si tu, si Sabina! Bravo!
Gabriela, si eu tare ma gandesc la voi! Tot vreau sa sun – dar ma tem de ore neprotrivite...
Cica la babies le place mai mult sanul stang (simt inima) si oricum, unul mereu va fi favorit. Daca e flamanda, nu se amageste ea cu suzeta si adoarme – ci o scuipa si isi reclama drepturile. Asa e si Alex.
LA MULTZI ANI lui Tati!!!! Si ce mare si ochioasa si frumoasa e nora noastra! Si cea mica, si cea mare!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Sofia si prima ei rochita http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010) |
adorabila

Cristi a avut de bebe tendinte de constipatie desi a fost alaptat, poti incerca cu termometru sau un sfert de supozitor, mai exista un ceai la Hipp(parca de cimbrisor...nu mai sunt sigura) si inca ceva de la Humana....dar nu mai stiu exact cum se numeste. Poti eventual incerca debridat.....dar cel mai bine innainte intreaba dr.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Cecilia, de cand va merge Cristi la gradi? Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010) |
in septembrie la gradi, din martie la FTK...ma gandesc daca din toamna nu incepem si engleza la IH( acelasi loc cu FTK)
Cecilia si
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Annisia In alta ordine de idei, baiatul meu cel mic este un mare paracios. Fratica orice fac sau zic ma toarna la ai mei. V-am povestit cand i-am executat o jucarie in mocuta? Ne jucam si aruncam cu jucarii unul in celalat (si eu tampita, ce sa zic, m-am pus la mintea lui). Si am ajuns cu lupta pe hol (un hol lung si intunecos, care uneste toate camerele). Fiind intuneric, bebe nu a vazut jucaria ca vine spre el si nici eu incotro se indreapta mai exact. Si s-a produs inevitabilul sau previzibilul: l-am nimerit la fix. Deci primul lucru cand a ajuns la ai mei, nici cu sarut mana nu le-a dat, mama a lovit pe Nashi, pupa Dodo sa treaca. Asta era acu doua saptamani. Saptamana trecuta, o intreb pe mama ce a mai zis plodu si ea, fara tigla pe casa, cum altfel, imi zice: eeee, acum m-am lamurit, ca aveam dubii. Eu raman tablou. Adica? Pai mi-a zis copilul ca are putza mica, dar tati are putza mai mare. Vaiii, am crapat de rusine... De unde i-o fi venit lui, zau daca stiu. Cert e ca a prins el esenta lucrurilor de undeva... Acum trei saptamani ma ia mama la raport ca uite ce i-a zis Y, ca mama il bate pe tata. Asta mic face instructie cu noi fratili meu, nu asa. Deci eu ii mai trag cate un ghiont lui domnu, cand mai face misto de mine sau spune cate o prostie. Y a tradus cum ca l-as cafti pe tatutzu si m-a si parat la Dodo in doi timpi si trei miscari. Iuda mica, cum m-a vandut el pe doua bomboane de ciocolata... Desigur, dupa cazatura de la botez a si dat pe goarna la ai mei. Le-a povestit cu lux de amanunte cum a cazut el si i-a curs sange si noi ne-am speriat si l-am pupacit tot sa-i treaca, dar nu la locul faptei. Si m-a si sunat acum sa-mi dea peste nas ca l-a pupat Dodo la bubita si acum sigur ii va trece... Deci e clar ca tre sa am grija la tot ce zic si fac, ca puicusorul asta mic baga tot la cutiuta. E un scumpic, nu-i bai. Imi e tare drag de el, de cum se formeaza, de cum ii merge bibilica. Super tare! La botez, duminica, sa vedeti ce-mi face smecherie. Dupa ce ne-a imbrobodit ca sa-l lasam in dres, ca nu vrea cu pantaloni, ca poate face pipi si sa-l ducem la buda si alte alea, vine domnisorul fudulie ca ii este somn. Se pune la mine in brate si incepe alintul, conform programului. Ca sa ii dau dresul jos, sa-l pup pe picioruse. Ma execut. In secunda doi a tasnit de zici ce-i aia la joaca, in popoul gol, in mijlocul balului. Speculantul de el... Si n-a mai fost chip sa-l mai prindem la imbracat... Daca nu era cu busitura lui, ne punea si pe noi sa ne dezbracam, dupa obicei... Deci ma vedeati in cucul gol, langa copil, pictati ca toti sfintii si facand nudism... Pacatele mele! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |

Cecilia si
Roxana_G spune:
Apropos de ce zicea Annisia, sa vedeti ce frumos explica Andrei cum el are putza si Alex nu, are pasarica.
In alta ordine de idei e cam mucios saracul. Saptamana stau amandoi acasa, party de la gradi al fetei a fost amanat pentru luni.
There's no more rabbits in my hat to make things right
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Sofia si prima ei rochita http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010) |
Ce dolofana si frumusica este.Ii sta splendid in rochita.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Erina ma bucur ca ai grija de tine.Odihna multa si iar odihna
Daria este minunata!O perla minunata,de neuitat!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
papanash spune:
salutare,pe fuga.
toate bune la noi,asta mic nu mai voia azi sa plece de la gradi ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Dictionar Moldovenesc – Roman
Prudent = pasta de dinti cu extras de prune
Monolog = olog de un picior
Biolog = olog de ambele piciore
Sexolog = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog)
Manipulare = manevrarea p*nisului cu ajutorul mainilor
Atatat = fara sani
Amanat = fara maini
Inchinare = transport catre China
Invinuire = procesul de fermentare a mustului
Infocare = transformare in foca
Ghinioane = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul “Bine, Ioane”
Imprastiere = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie
Bizar = zar dublu
Macel = mac mic
Microscop = scop marunt
Inviorat = prevazut cu vioara
Lesina = pe unde merge “le tren”
Meritoriu = teritoriul ocupat de livada de meri
Rateu = pateu din carne de ratza
Scarabeu = cetatean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu
Tractor = actor cu mult trac
Tutun = a-a-arma de-de-de a-a-artilerie
Tzurtzur = Sunetul soneriei, iarna
Batalion = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )

Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)