Pustiul meu (9 ani) a fost depistat cu giardia. Si banuieste pediatra - oxiuri. Ne-a prescris tratament homeopat. Il vom incepe de luni...cred. Sunt sceptica in privinta eficientei acestui tip de tratament, parca inclin spre Zentel/etc etc.
Ce parere aveti? Ati tratat copiii homeopatic pt parazitoza? a fost eficient?
Tratamentul clasic zice-se ca e hepatotoxic...in asta nu am mare incredere. Sfatuiti-ma pls.
Pediatra noastra ne-a spus ca nu se trateaza homeopat si ca trebuie sa prescrie Zentel (prima data) si Decaris (a doua oara). Dar, mergand in colectivitate, in gradinita, se poate reinfesta oricand.
Mara si Matei
incerca intai tratamentul homeopat prescris, cumpara de la Plafar extract de seminte de dovleac si mancati mult usturoi!
Medicamentele sunt foarte toxice pentru ficat, incercati sa le folositi doar daca aceste tratamente nu dau rezultatele dorite
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Da, asa am sa fac. Azi ii cumpar tratamentul homeopat, si daca nu va da rezultate, o sa trecem pe cel clasic.
Nu il pot convinge sa manace seminte de dovleac:(
aaa, extract de seminte de dovleac. Buna idee! Banuiesc ca sunt pastilute...or sirop? Am sa vad azi cand merg sa iau tratamentul.
Pediatrii care prescriu direct medicamente sunt in mod cert platiti de catre companiile de medicamente. Se stie exact ca Zentel-ul, de ex, e f periculos pt ficat!
Noi am tratat problema homeopat, cu Helmiflores, 10 zile tratament, 10 pauza si apoi iar 10 tratament. Prescris de pediatru, de altfel...
s-ar putea sa mearga,dar dureaza mult tratam prin homeopatie.da -i tincura de propolis,daca tolereaza.asta e sigur pentru ce are.