Copilasi din 2002 *70* Acum scolari!
Raspunsuri - Pagina 3
andy.p spune:
Buna dimineata... sau ceai??
Nicoleta sa stii ca noi tot timpul ne-am facut timp numai ptr Andy,adica eu,ca L e tot timpul plecat,da tot e trist,de ex aseara ,mi-a spus ca-l doare burta si a inceput sa planga,eram ocupata cu Alexia si n-am putut merge sa stau cu el in pat,dupa ce l-am pupacit si l-am asigurat ca-l iubesc tare,tare,nu l-a mai durut burta si s-a culcat.In timpul saptamanii suntem vreo 3 ore numai noi doi,da facem teme..in week-end il trimitem pe la bunici.Nici nu stiu cum sa fac sa fie bine.
Voi cum dormiti seara?Stiu ca am mai intrebat,da' ai zis ca revii,asa ca acum mai intreb o data ,ca la noi e jale...Andy la 9 e in pat,nu doarme daca nu stau cu el sau sa-i citesc o poveste,nu pot ca nu ma lasa asta mica,care nu se culca pana la 11 si
Katty notat reteta..sper sa scapati de zapada,ma tot uit la stiri .La noi 0 grade si nu ninge.Super de Andrei,cu tati acasa si inca in vacanta,Andy e invidios
O zi minunata tuturor.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
cristina22 spune:
'neatza!!
Sanzi-ce mult mi-a placut peruca.Pe bune.Foarte fain itit sta!!
Nico-praji ca praji, da' Doamne frumoasa e fetitzasau o fi baietzel...??
Katty-io moooor dupa saratele.As manca si in somn! Imi notez reteta!
Laura-eu zic ca am depasit perioada cu "moartea".Imi mai subliniaza uneori ca nu vrea ca eu sa mor.
Cristina-exercitii cu astfel de ecuatii sunt in culegerile dupa care ei lucreaza la scoala.Andrei nu a facut la scoala, dar, totusi, i-am explicat si se pare ca a inteles.Oricum cam acelasi lucru e ca si cu casutele libere, pt ca trebuie sa faca verificarea pt a descoperi termenul necunoscutAdica casuta -5=5, verificam:5+5=10 si inlocuim in casuta.
Noi am inceput scoala.Mi-a fost mila de el sa-l trezesc, ca incepuse sa doarma pana pe la 9 dimineata.
Hei, ce faceti de ziua iubaretilor?? Aveti vreun program??Ca se fac deja rezervari, nu de altceva
Noi vom merge la un restaurant, asa se pare.
O saptamana faina-faina!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
cristina22 spune:
Katty-listat si botezat saratelele.Se cheama SARATELE KATTY
Doar ca trebuie sa iau telemea, ca am omis sa cumpar.Asa ma enerveaza, ma stradui sa fiu organizata, vinerea merg la cumparaturi mari si cand ajung acasa, constat ca nu am aia sau aialalta
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
katty spune:
Cristina22, deci ai devenit nasa saratelelor mele??? Saru-mana de onoare, dar reteta nu-mi apartine, si eu o stiu de pe undeva! Eu o fac si cand e post, nu pun branza, nu ung cu ou, dar in rest la fel...
Si, merci, ca mi-ai deschis ochii sa ma uit si eu inapoi in pozele Nicoletei, eu doar ma delectasem cu poza prajituricii...
Nu ne-am facut planuri de ziua indragostitilor, cadourile ni le-am dat de mult...acum vre-o doua saptamani i-am luat in avans un parfum sotului, si n-am avut rabdare pana pe 14 februarie si i l-am dat, la fel si el mi-a luat o pereche de ghetute weekendul trecut din mall, si fiind impreuna, a zis ca-s de ziua indragostitilor, poate daca se indreapta vremea iesim si noi undeva...
Nicoleta, are dreptate Cristina, arata super Matei, imi place de mor frizura lui, iar Stefan, se vede ca a facut 7 ani, s-a maturizat parca dintr-o data, poate mi se pare mie...dar nu cred!
Laura, noi n-avem probleme din astea la culcare, nici macar de povesti nu mai stam, doar inchis televizorul, spalat pe fata, pe dinti, si la culcare! Noi avem dragalelile sambata si duminica dimineata, cand o aburim in pat toti trei (vine Andrei intotdeauna la noi) pana pe la 10.
Si tati l-a trezit dimineata pe Andrei la 8, ca sa nu-i fie greu maine dimineata!
andy.p spune:
Asa am botezat si eu saratelele ,ca si tiramisu de altfel,toate sunt Katty
Andy s-a trezit relativ usor azi dimineata,era super incantat ca are engleza prima ora.
Katty bine ca se culca asa repede,ca la noi dureaza o vesnicie
Cris si Andy a depasit faza cu moartea ,pe el il preocupa alte chestii acum.
De ziua indragostitilor nu ne-am planificat nimik...da' fiind duminica cred ca o sa iesim un pic,sa ne cadorisim cu ceva si gata.
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Editez ca nu se intelege nimic. Laura, scuza-ma ca nu am raspuns, am uitat. Noi aici avem 2 dormitoare, unul cu pat dublu (in care doarme sotul meu si eu cam 80% din noapte, cand este el acasa, uneori mai vrea Stefan cu tati si nu-i bai, alteori se fataie Matei), altul cu 2 paturi de cate o persoana in care dorm picii cu cate unul dintre noi pana adorm (fireste, cand nu este sotul plecat). De obicei ora de culcare e in jur de 8.30, pentru copii. Cand sunt numai eu cu ei acasa, ii culc mai devreme (la 8 sunt in pat, pe la 8.15-8.30 adorm). In week-end sau dupa am facut cumparaturi cu totii dupa-amiaza se culca mai tarziu. Uneori ne apuca si 10. Dar nu mai tarziu, si asta foarte rar.
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
Nicoleta spune:
La noi exclus unul sa mearga la culcare si celalalt sa stea treaz seara. Doar dupa-amiaza Stefan sta in patul lui pana adoarme Matei, care altfel nu ar adormi! Dupa ce adoarme se ridica si merge sa se joace in dormitorul mare. Pana sa afle de moartea strabunicului nu era fricos, mergea singur la baie noaptea, nu-i era decat rareori teama sa treaca printr-o camera intunecata. Acum insa... Uf. Sper sa ii treaca. Azi-noapte a vrut sa mearga la baie si doar cu mine, nu singur, apoi a vrut sa dorm cu el. Dar s-a trezit Matei si a trebuit sa schimb paturile... a adormit si asa. Asta e, trece.
Laura, copiii tai dorm in aceeasi camera? Micuta are inca 2 somnuri pe zi?
Nicoleta spune:
Eu de Ziua Indragostelii imi doresc sa nu fie plecat A. Dar nu stiu inca...
andy.p spune:
Nicoleta,multumesc de raspuns.La noi e cam asa:la amiaza Alexia doarme in patutz,Andy in camera cealalata isi face temele,sta in pat,se uita la TV..ce vrea el.Nu e problema,Alexia are doar un somn,dar doarme de pe la 14,30 la 16,30.Dimineata se trezeste in jur de 9 sau 10.
Seara ea la 9 nu are chef de somn,Andy tre pu s la culcare..ei nu dorm in aceeasi camera,dar Andy nu sta singur ,desi nu ii e frica,da vrea sa stau cu el,eu si nu tati,Alexia nu sta fara mine again..daca vin la Andy vine si ea:se urca in pat si apoi tipa si se joaca cu el..gata somn.Daca nu merg sa stau cu Andy tot nu doarme ca e suparat.Nu mai stiu cum sa procedez.Ideal ar fi sa o culc pe ea mai repede,da;n-am nicio sansa.
Tre sa schimb programul neaparat,cred ca asta ar fi solutia nu?
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Laura, da. trebuie o schimbare la voi acolo. Daca s-ar trezi si micuta la 7, ar adormi pe la 12 in loc de 2 si atunci seara la 9 cel tarziu ar fi la nani. Zic si eu... dar daca faceti trecerea cate putin, cate 10 minute, 15, pe zi, mai devreme, ajungeti unde trebuie. E complicat si la voi. Stefan vrea sa stea tati cu el in pat pana adoarme, ca pe el il vede cel mai putin. Si nu se supara ca eu stau cu Matei. Insa nici bine nu-i pica de la o vreme...