Copilasi din 2002 *70* Acum scolari!
Raspunsuri - Pagina 20
cristina22 spune:
cum sa i se spuna ca deseneaza urat?!! Extraordinar!
O sa caut si eu din desenele lui Andrei.Cele mai recente sunt cu Bolt si Wall-e.Astea sunt personajele lui preferate, in ultimul timp.
Am nevoie de ajutor.Mare ajutor.Aveti nevoie cu ce se joaca o fetita de 9 ani, sau ce preocupari au fetele la 9 ani...??Trebe sa iau un cadou.Bineinteles am intrebat mama si-s tot in ceatza.Help!
Plec cu treaba prin oras!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Cristina, poate mamicile cu fetite sa iti spuna ma multe. Dar eu ma gandesc la hainute cu Hannah Montana sau ceva asemanator, sau set de bilute de diverse forme/marimi/culori cu care sa isi creeze singura margelute, bratarele... Cred ca astea din urma prind la orice fetita!
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
katty spune:
Noi ne-am scos anul trecut cu jocuri de tipul www.casaretro.com/index.php/cat/c32_POPULAR-PLAYTHINGS.html" target="_blank">asta, noi am luat Crazy Campers, sunt minunate, pentru copii isteti, fete sau baieti mai mari de 8 ani!
Nu stiu cat timp ai la dispozitie, daca e in weekend n-ai timp sa comanzi, au magazin in bucuresti, dar chiar daca ma duc eu acolo, tot n-am timp sa-ti trimit! dar e de interes pentru viitor!
In acelasi timp cu Crazy Campers, am luat pentru Andrei jocul www.casaretro.com/product_info.php/info/p297_13JSB-AIRPORT-TRAFFIC-CONTROL.html" target="_blank">asta, de care nu s-a dezlipit pana n-a facut toate jocurile...tot la ei gasesti mobilier mic din lemn (dulapioare mici cu sertarase, rame foto, oglinzi noi ) foarte misto pentru decorat camere de fetite, noi de aici am luat jucarii pentru o fetita (cand a implinit 8 ani i-am luat piese de mobilier si o rama foto) si cand a implinit 9 ani i-am luat Crazy Campers, de care e super incantata! Poti incerca si cu Enciclopedii, larouss-uri pentru copii, Atlase, carti cu printese etc.
nikkibaciu spune:
Si noi avem de luat un cadou pt colega lui de clasa, care implineste sambata 7 sau 8 ani, sorry nu mai stiu exact, si ne gandim sa-i luam ceva cosmetice sau ce zice Nicoleta mi se par o super idee, o carte, si ceva dragutz de imbracat..Anul trecut fetita respectiva era iubita lu' fimiu si a tinut in mod special ca pe obiectele luate sa fie neaparat inimoare , bluzitza, gentuza si o cutie cu margelutze si inimioare bineninteles, din care sa-si faca singura tot felul de chestii.
Francisca spune:
La multi ani, Ema!
Mari, felicitari , sa iti traiasca fata si sa aveti cat mai multe realizari!
Nicoleta spune:
Sa va mai povestesc. Ieri Stefan a fost foarte suparat ca am aparut prea devreme sa-l iau acasa (la 4 adica), ar fi vru sa mai stea si chiar a inceput sa plnga fiindca tipa de acolo i-a zis ca nu se mai poate, ca au venit parintii (a ajuns si A intre timp). Asa ca azi merg la aproape 5 sa il iau, desi este o zi frumoasa, cu soare si caldut... Dar daca asa vrea copilul...
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
cristina22 spune:
mersi, fetelor!
La cosmetice chiar nu m-am gandit!! Mersi Deci, cosmetice cu hanah montana, h2o sau mai stiu io care, apoi chestia cu bilele si ceva de cusut, forfectat ca e pasionata de design vestimentar.Sper sa gasesc in orasu' asta, ca pana in Hu nu am timp sa ajung.
Katty-f faine jocurile!! Salvez link-u'.
M-am apucat de pozat desenele lui Andrei.Cred ca maine la pun!
Va pup!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
light spune:
Ema la multi ani cu sanatate fericire noroc si realizari!Mari, felicitari , sa iti traiasca minunea si sa aveti cat mai multe realizari!
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery
Anina_n spune:
Poftiti la cap. 71 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect.
O seara placuta, fetelor !
Sunt pe fuga.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !