Copilasi din 2002 *70* Acum scolari!
Raspunsuri - Pagina 14
andy.p spune:
Poftiti la ..eu acum o beau
Sanzi cat astept si eu sa mergem cu bici si in parc..da mai e un pic si vine vremea buna.
Lucia arata super masa cu scaunele..sa le folositi sanatosi.
Katty off si Andy e innebunit dupa dulciuri,d-ne fereste sa nu aiba voie...ma bucur ca e bine Andrei si mai ales ca a avut pofta de mancare si nu a slabit.
Cris hai ca saptamana asta va fi mai frumos.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele noastre.
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
Cristina_C spune:
Neata,
LUCIA, am vazut masa si scaunele mult asteptate, sa le stapaniti sanatosi! Imi place si mie mobila de culoare mai inchisa dar noi avem deschisa pentru ca si parchetul e mai galben.
Nicoleta, Baba mea este pe 8 martie.
Numai bine tuturor! Hai ca mai avem o saptamana si scapam de iarna, deja s-a marit ziua si ne trezim pe lumina!
andy.p spune:
Nicoleta,Baba mea este pe 3..a ta?:)
Daaa ce bine ca s-a marit ziua..a observat si Andy azi dimineata,era mirat ca e ziua si el atunci se trezeste.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Si baba mea e tot pe 3 martie, conform cu ziua de nastere, daca e sa mi-o aleg, atunci, cu siguranta imi aleg data de 6, asa mi-am ales-o an de an, pana am aflat ca cica ar fi data de ziua de nastere... 1=1, 2=2,...11=1+1,...21=2+1 si tot asa!
Nici eu nu mai stiu cum e, asa ca le consider pe amandoua baba mea, si 3 si 6 martie, deci!!!!
Nicoleta spune:
Pe 9 parca nu se poate, nu? Pe 3 si a mea.
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
Cristina_C spune:
A mea e pe 8 ca altfel as uita de ea ( de 8 martie imi amintesc oricum). Dac-ar fi dupa data nasterii, ar trebui sa fie pe 7 (1 plus 6), dar o las pe 8, mai ales ca mereu a fost asa.
Stiti sa faceti Sfintisori (Mucenici)?
light spune:
Deci v-au placut scaunele si masa. Pai dupa o saptamana de stress cu scaunele astea, atata va trebuia sa nu va placa.Cristina 22, intradevar Victor este leit taicasau.Katty sa speram ca a fost oreion la Andrei si ca ati scapat de o grija.De ce sa nu se puna babe pe 9, eu de ani buni o am pe 9. Bine ca mi-ati adus aminte, vin muceniciiiiiii.Iar suntem la ora de mare agitatie cu Victor care nu vrea sa doarma si fac brrrr brrrrr si sta catarat pe marginea patutului balanganindu-se si dandu-mi mie palpitatii.
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery
katty spune:
Eu stiu ca babele sunt intre 1 si 9 martie, nu intre 1-8 martie...
Cristina_C, eu fac mucenici cu zeama, ca sunt mai usor de facut si ne plac mult, pe cei moldovenesti ii face mama, sunt dumnezeiesti, cu multa miere si nuca, mici subtiri si nu foarte multa coca...cred ca as putea face si de-astia, dar sunt prea mult de bibilit, dar e o idee!
cristina22 spune:
aha, deci io-mi aleg pe 1, daca sunt nascuta in 1.Eu tot timpul imi alegeam 8 martie, acum daca ne-a zis Katty chestia cu ziua de nastere, aplic si eu.
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)