Copilasi din 2002 *70* Acum scolari!
Raspunsuri - Pagina 10
Nicoleta spune:
Cristina, foarte faine pozele, se vede ca s-a distrat Robert! Si chiar vroiam sa iti spun, inca de la primele poze, ca parca s-a mai inaltat! L-ai masurat in ultima vreme?
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
Cristina_C spune:
Am mai citit intre timp din urma - katty, bine ca lui Andrei i s-au micsorat la loc ganglionii, multa sanatate in continuare!
Lume noua pe aici, Amarena, sa-ti traiasca flacaii! Cat despre Andrei, eu nu mi-as face mari probleme daca-i mai distrat "in timpul liber" atata timp cat e atent la scoala si se concentreaza la ora si la lectii.
Sinzi, m-am uitat la filmuletul cu David si ceva nu mi-e clar, cu o singura telecomanda dirija mai multe masini, ca mi s-a parut ca unele se miscau simultan? Fain jocul, oricum!
Cristina22, cu mic, cu mare, ati sarbatorit de Valentine, frumos!
Edit - pentru Nicoleta: da, si are 1,25.
sinzi_ana spune:
Cristina, super pozele!!! Foarte frumos costumul!!! Mai aveti inca zapada???
Da, poti controla mai multe vehicule cu o singura telecomanda...e super jocul...si poti cumpara alte seturi si apoi iti faci un intreg oras...cam asta colectioneaza David acum...dar sunt destul de scumpe...asa ca...asteapta alta ocazie
Amarena, cam asa e si David...nu e chiar lent..dar e distrat si trebuie sa ii repeti ce ii ceri...niciodata nu se grabeste sa execute ce i se cere...dar cam asa e si tati...asa ca...nu imi bat capul!!! Si cat a fost buni aici...nici nu s-a imbracat singur...!!!!
Cristina22, nu e prea tarziu...de ce nu faci o fetita???
http://www.youtube.com/watch?v=t263-F9R9OE
David la pian..
Nicoleta spune:
Bravo, David!! Si jocurile, sunt super!
Nicoleta spune:
Am fost la scoala (A a plecat de dimineata spre Praga parca?) si s-a imbracat acolo. Era foarte emotionat, si fetitele se mirau de costumul lui . Dar am observat ca pantalonii, desi le-am desfacut tivul, erau cam scurtuti... Asta este acum, a crescut printul intre timp, si alt costum de print... nu prea avea rost sa luam. Dar aseara pareau ok asa, aranjati.
Cristina_C spune:
Neata,
Mai avem zapada, dar s-a mai topit, azi avem si soare. Frig de minus 1 grad, 2, o sa mai fie pana la sfarsitul lunii, iar in martie si de Pasti nu se stie inca, sper sa se mai incalzeasca.
Nicoleta, bine ca Stefan a imbracat costumul pana la urma si normal ca a atras atentia cu el! Poate o sa-i placa si lui Matei sa-l poarte cand o sa-i vina si lui. Am vazut ieri la carnaval o familie - mama, tata si un pusti de vreo 2 ani - toti costumati in ursi polari.
katty spune:
Buna!
Noi suntem consemnati la "domitil", din motiv de ...oreion! Se pare ca asta are Andrei pana la urma, desi a facut ROR (priorix) la 1 an si 2 luni, nefiind vaccinat in toamna cu vaccinul de 7 ani (rapel) (lipseste vaccinul din scoli, noi ne-am dat acordul scris, dar nu a fost adus), a facut o forma mai usoara! Am fost de dimineata si l-am intepat pentru hemoleucograma(a fost super curajos, chiar s-a uitat cum curge sangele in eprubete), am dat si proba de urina pentru amilazemie si amilazurie (probe ptr. depistarea oreionului), a iesit o infectie, iar amilaza la limita de jos, doctorita zice ca, chiar daca n-a iesit oreionul, ea tot pe ideea asta merge, deoarece e destul de devreme fata de debutul bolii ca sa iasa foarte bine...asa ca suntem acasa, am luat lectiile prin telefon de la invatatoare si asteptam sa treaca saptamana!
Cristina_C, foarte frumos costumul lui Robert, un cavaler adevarat! Editez, am observat ca e mult mai inalt de cat colegii lui!!!
Sinzi, pentru David, foarte frumos canta!
Nicoleta, deci suferim si noi alaturi de parinti fara poze, nu?
Pupici!
Nicoleta spune:
Cu pantalonii... nu sunt de fapt chiar atat de scurti, ma mai amuz si eu.
Cristina, haioasa familia de ursi!
Nicoleta spune:
Katty, sanatate, sa treaca repede! Nici eu nu l-am vaccinat inca pe Stefan, am luat vaccinul de la scoala acasa sa i-l facem la medicul de familie si inca este in frigider... Poze, poate merge cablul sotului, de Nokia...
cristina22 spune:
sunt pe fuga!
Dar a trebuit sa intru sa-l pup pe curajosul de Andrei!! Asta da barbat!! Sa treaca iute-iute!! Katty-il dor urechile?Sau ceva...?
Si tu esti acasa?
Poze nu am apucat sa vad, sper sa mai intru mai tarziu.
Fug ca vin baietii mei sa ma duca acasa, ca eu sunt fara masina.
V-am pupat!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."