Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
mommy_to_be spune:
Nasterile sunt de trei tipuri:
1) spontane - cand nevasta naste la o luna dupa casatorie.
2) tardive - cand naste nevasta la doi ani de la moartea sotului .
3) extrauterine - cand naste servitoarea...
Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis:
- Iubito, daca va arata ca tine, o sa fie magnific.
La care ea mi-a raspuns:
- Daca arata ca tine, o sa fie miracol.
Ardea o casa de tigani. El catre ea:
-Fah', parca miroase a zahar ars!?
-Pai n-avea ma-ta diabet? ...
Alinuta la scoala:
-Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume, Alinuta? Intreba invatatoarea..
-Pai...,in Zahara.
-Bine Alinuta, da acolo e praf.
-Da' ce, am zis ca-i cubic? ...
Culmea manelistilor :
Sa conduci o mashina fara numar...fara numar...fara numar... ...
Un tip se trezeste in ambulanta:
- U... u... unde ma duceti!
- La morga!
- Pai nu am... murit!
- Pai... nu am ajuns!
Intrebare: - Ce credeti, cine sunt mai inteligenti: femeile sau barbatii?
Raspuns: - Desigur, femeile! Ati vazut vreodata o femeie care sa se casatoreasca cu un barbat numai pentru faptul ca alesul sau are picioare lungi?
De ce atunci cand cineva vorbeste cu Dumnezeu, aceasta se numeste
'rugaciune', dar cand Dumnezeu vorbeste cu cineva se numeste 'schizofrenie'?
- Chelner, ce vin ne recomanzi astazi la aniversarea casatoriei?
- Depinde D-le, vreti sa sarbatoriti sau vreti sa uitati...
Chelnerul catre o doamna:
- Ati observat ca sotul d-stra a cazut sub masa?
- Te inseli draga, sotul meu tocmai acum a intrat pe usa .
- Tata, am doua vesti: una buna si una proasta.
- Zi-o pe aia proasta.
- Aseara am fost la un bal de homosexuali.
- Si aia buna?
- M-au ales regina balului!
Un betiv povesteste: ... si cum ziceam, am ajuns aseara acasa,
ma dezbrac, intru in baie si deodata aud .. 'Atentie, se inchid usile!
Urmeaza statia Timpuri Noi cu peronul pe partea dreapta.'
Sotia, nervoasa, ii deschide usa sotului, care traznea de la o posta a alcool:
- Presupun, urla ea, ca ai un motiv foarte serios sa vii acasa la 6 dimineata!
- Da, am, raspunde sotul, micul dejun!
Un tip beat mort intra intr-un bar, si dupa ce se izbeste de cativa
clienti in drum spre tejghea, se opreste in fata unei perechi si ragaie.
Sotul, indignat, zbiara la el: Cum indraznesti sa ragai inaintea sotiei mele?!
- Vai, imi cer scuze, raspunde betivul. N-am stiut ca era randul dumneaei.
Un pusti intra in farmacie si intreaba:
- Aveti prezervative?
- In primul rand, ii raspunde farmacista enervata, prezervativele nu sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui tatalui tau sa vina singur sa si le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi!
La care pustiul raspunde:
- In primul rand prezervativele nu sunt pentru copii, ci sunt impotriva copiilor, iar in al doilea rand nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama, care pleaca in delegatie si nu are cum sa stie marimea....inca
Mira
fericita 25+cu
Maya Alesandra
minunea mea
Ioana5255 spune:
Fetelor multumesc ptr griji, dar potolita in pat nu pot sta. E enorm de mult de munca, si chiar nu am ce sa fac. Sper sa mai stea 3 saptamani. Doamne ajuta.
Linkul cu pricina este www.babyartikel.de. Eu am ales caruciorul Hartan, ne-a costat cu tot cu transport 335 EUR. El a fost 310 EUR si dif a fost transportul. Si eu am ramas mirata. Nici nu imi inchipuiam sa il primesc. Chiar ii bombaneam ca nu primesc factura. http://www.babyartikel.de/produkt/geschwisterwagen/hoco_twindem_classic_navy_kollektion_2010
Acelasi carucior l-am gasit aici la aproape 700 de euro. Romanii astia sunt de o nesimtire crasa. Si deja nu mai vb de taxe intracomunitare, ca sa justifice nesimtirea lor.
Sabina
29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
mommy_to_be spune:
Vivela, e maricica perna.. cred ca are mai mult de 1m lungime. Numai ca are inauntru bilute de polistiren. E putin zgomotoasa, insa e super ok ca se misca foarte usor inauntru si o aranjezi tu rapid cum iti convine, adica poti rapid sa o faci mai plina sau mai putin umflata in diverse locuri, in functie de pozitie, sau cum ti-e tie mai comod.
Mira
fericita 25+cu
Maya Alesandra
minunea mea
Ioana5255 spune:
Am si eu perna de alaptat de la Ale, la fel mare si am cerut-o de la mama sa mi-o aduca in ideea ca as dormi mai linistita si poate se mai amelioreaza durerile de spate, dar nu o suport de nici un fel. Mi-am mai comandat una mai mica, la fel nici pe aia nu o suport. De cateva zile ma confrunt cu niste dureri oribile de spate, nu mai pot dormi pe nici o parte. Cred ca f curand voi ajunge sa dorm in fund. Azi noapte m-am culcat la fii-mea in pat, ca are salteaua mai moale, la noi in pat avem din cea ortopedica, tare si nu o mai suport. Oricum azi noapte am dormit aiurea, fii-mea s-a lafait in patul nostru de 2 metri, Silviu a adormit chircit pana dimineata pe canapea si eu am dormit in patul fetii. Dimineata la 5 ma plimbam prin casa, si ma luptam cu o ditai felie de tort.
Sabina
29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
zguby77 spune:
Fetelor multumesc mult de urari, sunteti niste dragute...si eu va urez din suflet sarcina si nastere usoara, puiuti sanatosi si sa va bucurati de ei.
@marylenac
Asta da coincidenta,....Matei al meu e un picut mai mare, pe 15 martie face 5 ani, dar fratiorii cred ca o sa fie aproape in aceeiasi zi daca se straduiesc.
Vroiam sa intreb care dintre voi luati vitamine? Mie mi-a prescris doctorul dar inca nu am luat pentru ca analizele sunt bune. Tot nu inteleg ce rost au vitaminele astea daca avem o alimentatie catusi de cat sanatoasa. Fiecare cu "albinuta " lui, eu cu stolul 

Onana spune:
Vivela, eu am fost la Kiabi in Militari Shopping Center. S-ar putea sa mai fie si altele.
Mary, merci de sfat
, e corect cum zici tu, doar ca la mine e asa: medicul de familie, care imi da concediul stie ca se da la 7 luni si 10 zile musai implinite
si n-am cum s-o conving ca se poate da si mai devreme. Singura solutie sa schimb ceva e sa vin cu scrisoare medicala de la medicul gineco, in care sa scrie data de la care pot intra in prenatal. Numai ca si el stie intr-un fel: la sarcina cu Matei zicea ca se da de la 32 saptamani. Sa vedem acum ce mai zice. Dupa calculele mele, pot intra de la 1 martie, sa vedem insa ce zic si ei.
Zguby, vitamine nici eu nu am luat in sarcina, doar acid folic in primul trimestru si acum mi-a dat fier, in ultimul trimestru. Culmea e ca eu acum 3 luni aveam fierul trecut de limita maxima, iar saptamana trecuta am constatat ca a scazut de la 160 la 60. Nu stiu in ce saptamana esti tu, insa in ultimul trimestru bebe face depozit de fier sa-i ajunga dupa nastee si noi o sa ramanem fara. De-aia e bine sa iei. Cel putin asa mi-a zis dr meu.
Sabina, mercic de site
, o sa intru si eu sa vad ce mai au interesant.
Perna de care vorbeati am avut si eu cu Matei, dar n-am folosit-o pt ca mi s-a parut ca nu ajuta, mai incerc acum sa vedem cum ma simt cu ea si va zic.
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
27+ Tudor
Onana spune:
Sabina, tu stii germana
? Sau nu vad eu versiunea in engleza pe site-ul cu carutul? Ca la germana sunt paralela, dupa ce am facut si-n generala si-n liceu
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
27+ Tudor
olivia_popa spune:
Buna seara!
noi tot pe aici,eu nu ma simt bine deloc,inca mai am probleme cu infectia urinara,ma simt mai bine de cand cu trat,maine merg la eco am emotii
...de abia astept sa o vad
nu prea apuc la calculator,ca imi vine sa dorm pe tastatura. o sear abuna va doresc
19+
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Onana Sabina, tu stii germana ? Sau nu vad eu versiunea in engleza pe site-ul cu carutul? Ca la germana sunt paralela, dupa ce am facut si-n generala si-n liceu![]() Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 27+ Tudor |
Sorana, da situl este in germana. Daca aveti nevoie de ajutor, va ajut cu mare placere.
Ammontat carutul. Sunt atat de incantata de el. E atat de usor si manevrabil, este exact ce imi doream. Nu mai pot de fericire. Abia astept sa se nasca fetele.

Sabina
29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
adinutzza_87 spune:
buna fetelor nu am mai intratde un car de vreme dar am fost tot mai ocupata, vreau sa va intreb am 22 de saptamani si misca intr-una e normal sa-l simt asa de des nu ar trebui sa doarma mai mult acum?