Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
rosanne spune:
Buna dimineata burtici
Va invit la o cafea cu lapte sau cacao cu lapte....sau ce vreti voi
Vivela, regim disociat mi-a recomandat mie...nu se amesteca la acceasi masa proteina animala cu vegetalele sau cu glucidele....intre mese ceai, apa min 2,5 l/zi. Interzis fainoase, paine, dulciuri, sucuri daca nu sunt naturale. Eu sunt la a treia zi si rezist fara nici o problema....
Olivia super ca i-a crescut "ceva" intre picioare..important e sa fie sanatos
.
Apropo de asta eu la inceput credeam ca o sa avem baietel, cu toate ca eu deja aveam nume de fata. Soacra-mea tot timpul si-a dorit o nepoata si eu la inceput am vrut sa fie bb baiat din cauza ei.....acum cateva zile spune in bucatarie ca vedem noi cum isi imbraca ea fata si pleaca cu ea.....eu cred ca in acel moment m-am albastrit, parca eram o leoaica care se simtea amenintata de dusman si gata sa scot coltii....i-am spus ca o s-a plece cu ea cand o sa-i dea ea de mancare, ca o s-o imbrac cum vreau eu si fara zorzoane. Saraca nu a zis nimic...dar simt ca vor fi conflicte pe aceasta tema.
Arturica, noi avem acelasi DPN si fetele noastre au cam aceeasi greutate
.Sa inteleg ca o sa faci cezariana la 38 saptamani pentru a nu intra in travaliu?
Cris_09 felicitari pentru terminarea sesiunii....imi amintesc ce fericita eram dupa fiecare sesiune....mai ales ca noi vara terminat pe la sfarsitul lunii iulie
. Si felicitari pentru rezulatele bune la echo.
Revin...
Roxy
27+ cu
Diana
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
veronicach spune:
rosanne legat de "amenintarea" socrelei asa patesc si eu dar din partea mamei care imi povesteste cum vine ea si il ia pe cel mic si pleaca acasa( sta la aprox 500 km departare)
si desii incerc sa ma stapanesc, insista si insista cum pleaca copilul meu la ea si rabufnesc si scot cate o nebunie pe gura ![]()
26+
Matei ...
Ramona80 spune:
Neatza,
Nicoleta, eu n-am prins stirea de la inceput, referitor la credit, dar apoi m-am gandit ca probabil garantia cu care luasera ei creditul nu mai avea aceeasi valoare, si diferenta au bagat-o apoi in credit. D-aia le-a marit rata asa mult.
Arturicii bine ai venit cu vesti bune.
Madutza multumesc la fel.
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+20
Vivela spune:
neata si de la noi, cu o cafeluta mica pt hipotensive
.
olivia, nu mai pune la suflet, e si tati bucuros, nu incerca sa intelegi orgoliul masculin de a avea cine sa le duca numele mai departe
, eu sunt convinsa ca sotul tau ar fi iubit copilul la fel de mult si daca era fetita. acum e doar mandru in fata celorlalti, eu zic sa nu bagi in seama.
rosanne, cred ca o sa incerc si eu regimul, oricum e de bun simt, adica nu poti sa zici ca e nepotrivit pentru sarcina si de fapt nu e un regim de slabire, ci un regim normal.
bafta fetelor care merg azi la eco, sa vina cu vesti bune, felicitari celor care au fost ieri si si-au revazut floricelele de liliac
.
am si eu niste pozici de la eco - 3D (ma rog, eco a fost pe ici pe colo 4D, dar poza doar 3D
). mie mi se pare ca picii mei seamana foarte tare, cred ca o sa am un deja-vu cand o sa nasc pe bb2.
voi ce ziceti, seamana? mie mi se pare ca la gura si la barbita sunt identici
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
xy 22+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
anamariam79 spune:
Neatza burtici.
Am ramas undeva pe la pagina 11 cu cititul, dar recuperez dupa ce ma mai pun pe picioare, ca sunt cam molesita, tensiune mica (9/5), puls mare (120).
Am intrat sa va spun ca noi mergem azi la eco pe la ora 15, sa ne tineti pumnii, si poate ne lamurim si noi ce suntem, ca ultima oara era incert. Pupicei la copilasi, burtici si mamici. 
Ana
26+
Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
M&M spune:
Neata!!..
Sa mai dau si eu un semn de viata sa nu ma uitati de tot...![]()
Mai, ce am observat eu pana acum la toate fetele care il asteapta pe bb2 este ca seamana atat de bine fratiorii intre ei!..LA noi se pare ca nu e asa...Mihaita seamana mai mult cu mine, bebe din burtica se pare ca a luat mai mult de la tati![]()
Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut prin ceza la prima sarcina: simtiti ca va ustura operatia??? Eu simt ca o iau razna...cred ca ma gandesc prea mult la asta, dar parca mereu simt unde e taietura si mi-e teama sa nu se rupa uterul!...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
26+ cu
Matei Stefan
Alex are nevoie de noi
r_ocsy spune:
Neata burtici !
Cand am ramas insarcinata am fost convinsa ca am vom avea un baietel si pana la 22 de saptamani am crezut acest lucru, ma obisnuisem cu ideea ... dar s-a dovedit a fi in final fetita si m-am bucurat foarte tare ca in sfarsit stiu si eu ce este, chiar daca schimbarea afost de 180 de grade nu ne-a deranjat deloc ( poate pe socru ) ! Abia asteptam sa o tinem in brate !!!
Apropo, nasa noastra a avut dreptate cand mi-a zis ca m-am implinit la fata , am comparat fotografiile si asa este
... am pus dovada pe webshots 

... ce inseamna sa te vezi toata ziua in oglinda, nu mi-am dat seama pana acum ... era parca ceva schimbat dar am zis ca mi se pare !
Tigruta : mai nou Sofia are predilectie pentru partea de sus a abdomenului, cateodata se impinge asa de tare si ramane ghemuita sub diafragm ca abia pot sa respir ... poate si la tine e la fel ![]()
Madamar : daca aici nu ne-am descarca, unde suntem printre prietene ... atunci unde ?
Arturicii : sa dea Domnul sa fie la fel de bine si in continuare pana la termen 
olivia : nu conteaza ce este, important e sa fie sanatos ... iar pe soti trebuie sa ii intelegem ca au o afinitate fata de baietei ca poate si noi la randul nostru avem pentru fetite ![]()
Roxi : sa stii ca ideea cu regimul tau este una chiar foarte buna, acum parca vreau si eu
, ma rog ... in cea mai mare parte ca nu o sa imi iasa tot timpul
Bafta celor care merg astazi la eco si sa reveniti cu rezultatele pe care le doriti !
R_ocsy
25 +
Ana Sofia
NicoletaB spune:
Vivela- mie mi se par identici. Ce bucalat si impachetat ca o sarmaluta era primul bebel la nastere! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei! Ptiu sa nu fie de deochi!
Ramona- creditele imobiliare erau pe vremea de boom, cand toata lumea lua credite, acum aceste produse nu mai exista, ci strict cel ipotecar, desi cu amandoua girezi cu casa ipotecata.
20+ 
Onana spune:
neata si de la noi!
Hop si eu langa voi, cu un cappucino maaaaare cu lapte, macar sa stiu de ce ma apuca tahicardia, ca de bun e tare bun.
Mary, legea cu concediile este O.U.G 158/2005, poti citi acolo despre concediul de maternitate si alte concedii medicale.
Arturica, felicitari pt bebelina sanatoasa si col luuung. Tineti-o tot asa!
Olivia, felicitari pt bb baietzel, las ca te obisnuiesti cu ideea, nu-i bai! Sanatos sa fie!
Hmm, zicea Roxy de discutiile cu soacra legat de bebe, eu ma intelegeam ok cu soacra mea inainte sa apara Matei, adica nu aveam mari tangente, la masa de duminica si in rest...fiecare cu treaba ei! Dar lucrurile s-au schimbat total dupa ce a venit Matei in familia noastra, iar conflictele mele cu ea au devenit o constanta, din nefericire. Acum suntem ok, in sensul ca a invatat in 2 ani sa nu se mai bage in ceea ce inseamna crsterea si educatia lui Matei, desi nu se poate abtine mereu, iar eu am invatat sa-i mai trec cu vederea una-alta, ca pana la urma e bunica lui.
Dar ma gandesc ca, daca apuc, vreau sa fiu o altfel de soacra si de bunica, e mai simplu cand vezi "asa nu".Ha, ha, nici nu am nascut inca bb2 si ma gandesc cum o sa fiu ca soacra/bunica.
A, si apropos, azi intru si eu in 28 de saptamani! Se pare ca am intrat in trimestrul 3, nu-i asa?! Fug sa schimb si semnatura.
Sa aveti o zi frumoasa
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
27+ Tudor
Virgi17 spune:
Buna dimineata fetele!
Am intrat si eu pe site-ul cu drepturile gravidelor si vreau sa va intreb ceva: pt concediul de ingrijire a copilului, scrie ca dosarul trebuie sa contina si o adeverinta tip eliberata de angajator legata de veniturile din ultimele 12 luni. De unde se ia aceasta adeverinta tip?Ca am auzit ideea ca o iei de la primarie si apoi o duci la angajator pe care o completeaza.Eu credeam ca el elibereaza o dovada a salariului cu care mergem la primarie la dosar. Plus ca in cazul meu, de ex, intr-un an de zile sunt in situatia de a fi fost la 2 angajatori(prind 2-3 luni de la unul si restul de la actualul angajator).Inseamna ca trebuie sa duc 2 dovezi din astea nu?
Poate ma luminati si pe mine,ca asa ce nu inteleg birocratia astaaaaa...
Multumesc muuult!
Virginia 24+
Ioana