Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olivia_popa Ioana...haha la asta nu m-am gandit na..acum trebuie sa ma aobisnuiesc cu ideea. sotul sare in sus de fericie...mor de ciuda...da ce fata nu era bine??? ai de mine ![]() ![]() 19+ |
baietilor mei la eco de 16 sapt le-a crescut pasa. Asa ca o sa am cu totul 3 fete cucuiete.
Poate baietelului tau o sa ii creasca pasa la loc. Cine stie? Eu am mai vazut cazuri cand erau pregatiti cu toate ca e cu puta si le-a pus ditai pasa in brate.
Sabina
29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui olivia_popa Ioana...haha la asta nu m-am gandit na..acum trebuie sa ma aobisnuiesc cu ideea. sotul sare in sus de fericie...mor de ciuda...da ce fata nu era bine??? ai de mine ![]() ![]() 19+ |
Acum cand il vad la eco cum sughita,scoate limbuta la noi,molfaie in gurita lichidul,face gimbuslucuri..am si uitat ca mi-am dorit altceva
.Lasa sa fie sanatos
poze
Cristina
cu Seby 27+
mamanati spune:
Ramona, felicitari si tie pentru cele 20 sapt. implinite!
Olivia, ce surpriza! Sanatos sa fie! Oare la cati bebici din odiseea noastra se va schimba sexul pana la nastere. Olivia, la cate saptamani ti-au zis ultima data ca e fetita?!
Mie mi-a zis medicul la 21+ ca... probabil e fetita. Eu deja incep sa ma obisnuiesc cu idea ca asta, incep sa ma gandesc cum va arata, cum va reactiona Cami, ce mai am de la ea pentru bebelina. Totusi, mi se pare ca nu e o noutate placuta cand te anunta ca ii creste/dispare ceva. Daca mi-ar zice la urmatoarea eco ca e baietel cred ca as ramane cu niste sentimente pustiite despre o fetita din burtic care nu mai e. Poate iau prea serios lucrurile?!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
22+
dana81 spune:
Cristina eu iau ca si in prima sarcina Bio-Marine plus, are omega 3 si acid folic,am luat din saptamana 14 si pana la sfarsitul sarcinii.Si am un copil sanatos tun si destept foc(zice cioara din mine), sper sa se repete si la bb2![]()
Olivia felicitari!!Si eu am emotii cand ma voi duce la morfo, cine stie poate ii va creste si fetei mele ceva, dar nu-i nimic e bine si "soacra mare"
20+
&
CLARA 06.08.08
Ramona80 spune:
Crissy_C din cate stiu eu, daca firma pt care lucrezi nu are contract colectiv de munca, se aplica normele contractului colectiv national. Altfel spus, da, ar trebui sa primesti bonusul pentru nastere. Oricum, contractul colectiv la nivel de unitate trebuie sa contina minim contractul colectiv national. Sper ca nu te-am ametit.![]()
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+20
Ramona80 spune:
Nati, Mira multumesc. 
Olivia las sa fie sanatos. Bine ca ai aflat acum si nu cand ti l-ar fi pus in brate. Cred ca ar fi fost socul mai mare. Dar macar sa nu se schimbe iar pana atunci.
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+20
olivia_popa spune:
mie mi-au zis la 16 sapt ca probabil e fetita,dar eu in mine chiar vroiam fetita...nu ma intrebati de ce,dar mor dupa rochite...na,si acum...nu cred sa se mai schimbe ceva ca am poza cu ...stiti voi ce...mica mica,dar se vede.
19+
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 am si eu o intrebare intrebatoare. Se poate sa intru direct in concediu de maternitate, fara a lua nici o zi din cele 126 de zile? Sabina 29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Sabina, in crestere copil cred ca vrei sa intrebi, k maternitate, din cite am inteles eu, este concediul prenatal... sau poate nu am chiar proprietatea termenilor...
Raspunsul pe care tot eu l-am dedus este ca din cele 126 zile este musai sa iti iei 42 zile de concediu de lehuzie... dupa care intri in crestere copil.

Mary
24+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
arturicii spune:
Hello
pe fuga si eu, va cetesc mai pe seara.
Sabina e ok, e tot Sabina
. Are 1200g, nu e nici mare insa nici mica, e asezata cu capul in jos insa transversal cumva.
Colul are 5cm.
Placenta insa e tot praevia asa ca dr estimeaza nasterea undeva in jurul lui 15 aprilie asta daca nu apare vreo hemoragie din cauza placentei.
si revin probabil cand voi 
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 28+
Madamar spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Neata ! Madamar: multumesc pentru situl cu perna de gravide ![]() R_ocsy 24 + Ana Sofia |
Cu placere!

Imi pare rau de faza cu concediul... mare pacat! ce sa spun?! Astia-s oamenii.... din pacate! Si eu intimpin ceva probleme la munca acum cind trebuie sa plec in concediu...insa cum nimeni nu merita nici un efort si bunul simt al meu: nu am sa-l pun lor pe tava!Scz... ca ma eliberez aici!
Mary
24+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”