Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Nati, tare ma bucur ca e mai bine Cami. Imi inchipui ca ai fost foarte ingrijorata... Ai grija mare si de tine, sa nu racesti si tu

discordia, pentru durerile de spate folosesc si eu crema de arnica. Nu pot sa zic ca durerile au disparut de tot, insa au devenit suportabile.

Tigruta, daca nu reusesti sa te odihnesti bine, poti incerca sii tu perna de gravida. La noi a dat rezultate!

Sabina, ti-am zis eu ca va fii ok si nu vei naste prea curand. pentru mamica sanatoasa cu col luuung si inchis

Corina, felicitari pentru 20 de saptamaniCe frumos ca o sa sarbatoriti in oras... Cand o sa se nasca bebe, peste inca 20 de saptamani, cum veti sarbatori?

Vivela, multumesc de raspuns!!! Abia astept sa ma pot apuca de lucru la sala

Dana, iti multumesc si tie de raspuns. Zdravana sperietura ai tras... Bine ca nu s-a intamplat nimic rau

moneaioana, foarte util site-ul postat de tine!!! Multumim muuult!

Ramona, felicitari pentru prima jumatate implinita Inca 20 de saptamani frumoase si usoare si de acum inainte!

Nati, saru'mana si tie de raspuns V-am intrebat asta ca sa stiu sa ma pregatesc psihic pentru perioada de "convalescenta", ca abia astept sa redevin ce-am fost...

Cristina Sa-ti traiasca bebe sanatos si grasunel. Ce fain ca ai terminat cu examenele... Eu nici n-am inceput, iar asta ma streseaza de numai....Vazut burtica frumoasa!!! Iti sta taaare bine.

Crissy, si eu am probleme cu celulita de cand ma stiu (adik din adolescenta) insa acum e sub orice critica. E vizibila si daca nu e incordat muschiul... Mi-am luat si eu o crema anticelulitica de la Elmiplant, dar dupa aceea am vazut ca nu e recomandata in sarcina si alaptare. Vergeturi nu am facut caci ma dau si eu cu ulei pe pielea umeda. Oricum, ma bucr pt tine ca tie nu ti s-a inrautatit situatia cu neplacuta celulita!!!

Ma duc la bucatareala. Ca am luat sambata niste carne refrigerata si daca nu o gatesc imi expira

Pupici la burtici

Mira fericita 25+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sabina, spune-mi si mie (dar ca la tonti, ca se pare ca neuronul meu a fost luat de viscol ) cum se procedeaza sa cumperi de pe siteul acela (germana nu stiu, l-am tradus cu google). deci, imi fac cont, apoi imi aleg produsele, "le pun in cos" si apoi ce fac? aici imi cere sa introduc datele contului meu sau cum? ca as vrea tot asa, sa vina produsele acasa si sa platesc ulterior. cum platesc ulterior? curierul imi aduce si factura sau cum?

scuze de atatea intrebari .

eu am vazut ca pt romania taxele postale sunt 24 de euro, dar n-am vazut sa fie in functie de greutate. eu o sa iau cel mai probabil un scaunel de masina (pe care acum nu-l mai au in stoc, din pacate, dar mai astept un pic poate il readuc) si un carucior, mai scotocesc acolo si probabil o sa mai cumpar si altceva...nu cred ca maresc taxa de transport.

despre inteligenta bebelusului, citisem recent ca este influentata covarsitor, pana la 50%, de stresul mamei din timpul sarcinii. deci, mamici, combinati Omega 3 asta cu multa relaxare, lasati gandurile negre deoparte si nu va mai spetiti atata cu munca, oricum nu va ridica nimeni statuie .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 22+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

despre inteligenta bebelusului, citisem recent ca este influentata covarsitor, pana la 50%, de stresul mamei din timpul sarcinii. deci, mamici, combinati Omega 3 asta cu multa relaxare, lasati gandurile negre deoparte si nu va mai spetiti atata cu munca, oricum nu va ridica nimeni statuie .

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Maaare dreptate ai, Vivela, cu asta cu statuia Doar ca uite, mie, fiind intr-o firma mica, mi-e cam jena sa merg la sefi - cu care sunt f apropiata, de altfel - sa le cer 16 ore libere pe luna, si program de 6 ore si sa plec din luna a 7-a in concediu... Ca mi-e ca-i cam las cu fundul in balta... Plus ca ei habar n-au cum e cu drepturile gravidelor (ca eu sunt prima), si mi-e nu stiu cum sa le pun legea sub nas... Daca am nevoie sa plec la dr, nu se pune problema sa zica ceva, dar stiu ca daca as lucra intr-o fimr amare si ar trebui sa merg la sefa de la Personal, sa zic, as avea mult mai mult tupeu sa-mi cer drepturile... pe toate!

Cristina, fericita 22+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Crissy eu nu mi-am batut atat capul. habar nu am. Daca zici tu ceva de vit A, o fi cea sintetica, care poate da malformatii la bebe. Nu mi-a recomandat o firma anume, mi-a dat de la farmacie ce a avut. 90 RON cutia de la Solvay, dar nu am pus gura pe ele, imi e groaznic de scarba. I-am zis si dr azi, ca eu scarbosenii din alea nu bag in gura.Acum ca mi-ai zis, de nu stiu ce chestii naspa, nici ca ma mai ating de ele. Cat despre inteligenta copilului, sincer nu cred in asta. Ma uit la Ale a mea, nu e o mega inteligenta, dar nici proasta nu e si vb aceea nu am bagat pre amulte vit in mine pe perioada sarcinii cu ea.

Vivela intri si faci comanda, te duci apoi la casa, alegi varianta cu plata anticipata (Vorasukasse in germana), introduci datele tale, adresa etc si ei vad ca iti livreaza acasa. Te trezesti cu curierul acasa, fara sa te anunte. Odata cu coletul vine si factura, pe care ai un termen de plata. Pe asta o poti achita prin card pe email le dai datele sau din cont in cont, dar din cont in cont taxele bancare sunt cam mari in jur de 35 euro si nu prea merita, cu cardul e mult mai usor. Eu am card special de la Banc Post ptr cumparaturi pe net, taifun se numeste. Altfel tre sa anunti banca ta ca vrei sa faci plati afara cu cardul si tre sa iti deblocheze ei nu stiu ce coduri. Sper ca nu te-am ametit de tot.

Mira

Sabina 29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Sabina, mersi mult , sper sa ma descurc. eu am cont in euro la raifaisen, o sa intreb acolo daca imi pot emite card pe contul asta si sa deblocheze ce trebuie . daca nu se poate, mai fac un cont si gata.

Crissy, eu n-am zis sa-ti lasi sefii cu fundu-n balta, dar parca trebuie sa punem mai putin la suflet situatiile incordate.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

sunt in stare de soc,am venit de la eco...fetei mele i-a crescut ceva...no acum ce fac???

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olivia_popa

sunt in stare de soc,am venit de la eco...fetei mele i-a crescut ceva...no acum ce fac???

19+

super tare. o sa fii soacra mare. las ca-i bine, sanatos sa fie

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Sabina, mersi mult , sper sa ma descurc. eu am cont in euro la raifaisen, o sa intreb acolo daca imi pot emite card pe contul asta si sa deblocheze ce trebuie . daca nu se poate, mai fac un cont si gata.

Crissy, eu n-am zis sa-ti lasi sefii cu fundu-n balta, dar parca trebuie sa punem mai putin la suflet situatiile incordate.

_

eu am cont de lei, alimentez cardul cu lei si in orice tara ma aflu pot scoate de la bancomat in moneda tarii respective sau sa platesc produse de pe net in moneda tarii de unde fac comanda. Imi face paritatea la cursul master card

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

Ioana...haha la asta nu m-am gandit
na..acum trebuie sa ma aobisnuiesc cu ideea. sotul sare in sus de fericie...mor de ciuda...da ce fata nu era bine??? ai de mine

19+

Mergi la inceput

olivia, da' ce, baiat nu-i bine?
lasa, sanatos sa fie, sa va bucurati de el

_

Mergi la inceput