"Let’s Do It , Romania!" - 25 septembrie !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

super initiativa
tuturor care participa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

am trimis adresa tuturor prietenilor mei din romania, sper ca cineva se va inscrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

A fost Ioana, fata cea mare; locul in care au fost repartizati a fost undeva, pe centura Bucurestiului, s-a strans mult gunoi, insa a mai si ramas (n-au avut destui saci). Oricum, am apreciat ca a venit multumita, chit ca s-a intalnit dupa, prin oras, cu niste colegi foarte mirati ca nu-i iese nimic la afacerea asta.
Am inteles ca urma si o petrecere, dar seara, dupa ora 10, ora la care ea este acasa, de obicei. Ce pot spune, este ca am auzit de multi voluntari foarte multumiti de ceea ce au facut.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si noi tot pe centura

A fost o zi taman buna pt curatenie.. nici prea cald, nici prea frig. Organizarea nu perfecta (nici n-ar fi avut cum), dar ok. Am folosit si din sacii adus de-acasa, mai grosi.. ceilalti tb pusi cate 2, ca erau subtiri rau.

Am fost extrem dezamagita de unii.. care cu mult tam-tam isi anuntau participarea, ca apoi sa se dea loviti unul cate unul..

Dar am avut noroc de o echipa faina.
Multumesc Olga, Cristina, Gabi, Ela, Alexandru, Paul, Florin, .. , ..,

Si multumesc si un respectuos "jos palaria" prietenei mele pumpkin, care si-a lasat acasa cu bona copilul racit, numai ca sa ne fie alaturi.

Am strans o multime de saci cu gunoaie.. maldare intregi. In special pet-uri, cartoane, pungi, plastice, pahare de cafea, sticle, resturi de constructii, ..., ...

Am gasit si o geanta cu acte si documente pe care am reusit sa le inapoiem proprietarului.

A fost o zi plina. Mandra de noi.

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut

Felicitari tuturor celor care au participat la actiune. Ne-am implicat si noi cand s-a facut cartarea si as fi venit si ieri cu mare drag daca nu ar fi trebuit sa particip la un eveniment. Ce ma surprinde e ca putina lume scrie aici...Oare doar noi ne-am implicat?

Va pup si va felicit inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am fost si ne-am simtit foarte bine! copilul vrea si azi sa mergem sa strangem gunoaie
noi ne-am facut un obicei, cand mergem la padure ducem saci de gunoi si strangem mizeria lasata de altii - tot timpul umplem masina! efectiv te crucesti de ce pot sa faca unele persoane "civilizate"

Ma bucur ca au fost implicate si scolile, de acolo incepe educatia, poate cei mici le vor atrage atentia parintilor

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretchen spune:

Si noi am fost. Si am terminat mormanul repartizat intr-o ora si jumatate. Apoi am mers sa dam o mana de ajutor unui alt grup, care avea un morman mai mare si mai greu accesibil (o padure).
Am avut saci buni, grosi. Am primit si manusi bune, dar noroc ca ne-am dus si manusile noastre, ca a fost nevoie sa schimb 2 perechi.
Dupa ce am terminat al doilea morman am mers cu echipa pe care am ajutat-o la un suc in localitatea de langa padure. Ne-am simtit bine cu totii, si cred ca asta in primul rand pentru ca eram multumiti de rezultate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Si eu am participat ieri la curatenie! Nu am mai reusit sa ne luam morman de gunoi de pe harta astfel ca ne-am alaturat unui grup care aveau 1 morman alocat aproape de Pitesti (Oarja-km 95). Am mers acolo si am strans peste 50 de saci intr-un timp foarte scurt. Vremea a fost buna de curatenie, desi a plouat putin. Localnicii, foarte surprinsi de aparitia noastra pe acolo, ba inca erau ferm convinsi ca ne plateste guvernul si ca de aceea am venit sa strangem. Si cand le-am spus ca facem totul voluntar, si i-am rugat sa nu mai arunce gunoiul in padure( o padure foarte frumoasa de altfel), au spus ca nu au unde in alta parte si nu au ce face cu el.

Am vrut sa mergem sa vorbim cu primarul, eventual sa propuna un loc de depozitare sa faca ceva concret, insa cum era Sambata, nimeni nu era la primarie.

Am terminat pe la 1 si am plecat inapoi catre Bucuresti.
Sper doar ca aceasta actiune sa nu fi fost in zadar, si unii oameni sa fi inteles ceva!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am uitat ceva...Ioana era tare mirata de multimea pampersilor folositi si aruncati. Nu intelege care mama ar arunca direct in natura asa ceva. Se pare ca are cine.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

6 oameni,am strans 30 de saci din padurea de la comorova,din statiunea neptun.pet-uri foarte multe,doze de bere,sticle de tot felul,pampersi si piesa de rezistenta,o doza intacta de bere cu data de expirare in 2007.
sunt multumita de ce am facut,chiar dc am facut febra,sunt plina de zgarieturi...erau utile niste bete lungi cu o sageata in capat,ceva metalic si rezistent,pt ca erau locuri greu accesibile si ne-am tarat pe burta pe-acolo ca sa le putem colecta...
organizarea a lasat de dorit,manusile erau subtiri(identice cu cele din pachetele de vopsea pt par),sacii nu erau potriviti pt deseuri metalice/lemn/moloz,etc si etc,dar ne-am descurcat si ne-am bucurat ca am lasat in urma o padure verde,curata,linistita,un loc minunat,pe care sper sa-l regasesc asa cum l-am lasat...

Mergi la inceput