Bravo Adina, Oani, Amiss_zip! Pufuleti (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata

poftiti la o decofeinizata si cu laptic

vi4i bun venit acasa
imi pare rau de interdictia de a alapta

cris-d si eu tot cu +10 ma "laud" si cu o pofta de papa de ma ingrijoreaza

intrebare pt cele care dati lapte din bibe-cat ar trebui sa pape la o masa
eu am un cantar pt bebe si am cantarit-o pe Miruna inainte si dupa supt la san-si a luat 55ml(si mi s-a parut ca a supt mult)
la Daria nu m-am stresat si a crescut f bine dar acum ca am cantarul am gasit si motiv de stres

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza!

In primul rand:

FELICITARI ADINA! BUN VENIT PE LUME BEBE DALIA, MULTA SANATATE!

dastefa, multumim pentru cafea!

carmita, mariucasara bine ati revenit!

onitza si eu am avut timp de o saptamana inainte sa nasc o gramada de contractii si dureroase si nedureroase, inclusiv noaptea. Se apropie momentul, zic eu.

lorex

Vi4i, bun venit acasa, ma bucur ca dr a fost ok pana la urma. De ce ti-au oprit lactatia?

danasor, eu alaptez exclusiv si nu-i dau ceai.

Fetelor, am si eu o propunere: mi s-ar parea util sa trecem la semnatura data nasterii pufuletului, ne dam seama mai usor din postari in ce etapa este fiecare.

Nico de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

mamicutelor, voi dati ceai la copilasi? eu stiu de la un pediatru ca daca e alimentat exclusiv la san, nu mai e necesar ceai, mai ales daca nu e cald afara, dar unele persoane ma bat la cap sa-i dau ceai.

danasor, vreau sa-ti mai spun ca fata mea cea mare e nascuta vara, in plina canicula si nici ei nu i-am dat ceai sau altceva in afara de san pana la cinci luni jumate.

Nico de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

buna dimi!

felicitari Adina_bulina,Amiss_zip,Oani_2002
bun venit bb-lusilor Maria Dalia, Simon ,Lucas

sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

ratusca_mica scuzama ca nu ti-am raspuns, nu am intrat de cateva zile, eu asta credeam ca inseamna ventilat(adica oxigenul in incubator), acum m-ai pus pe ganduri, Dragos nu a fost intubat
ce mai face bb Andrei? si eu am observat ca vrea la tzatza cand il doare burtica, nici nu stiu ce sa-i fac ca dupa el ar sta cu ea in gura si ar tipa la ea incontinuu

felicitari bb ARTHUR! sa cresti mare!

cum sa stea el toata ziua la tzatzi? as fi capiata
ii place lui acolo

bb Dragos nu vrea sa stea in patut, vrea in brate si cand e treaz si cand doarme, parca are ace patutu
eu i-am luat suzeta in ideea ca daca plange ca vrea in brate il mai pacalesc dar se pare ca nu prea o vrea, o scuipa, mai ales dacae nervos

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

am vazut ca malina_mircu este trecuta la "Asteptam vesti de la...". Vestile sunt ca a nascut un bebel grasunel azi noapte la 4.30, Mihai, 3.6kg, 53 cm. Ea era programata pentru dimineatza asta la inducere dar din cate vad bebele a vrut oleaca mai repede la mami in brate. Eu o sa o mai sun diseara sa vedem ce fac, o sa revin cu vesti

-----------------------------------------
37+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Ce bine ca ati venit acasa Vi4i...si ca bb e bine...si ma bucur tare ca pana la urma dr. cel rau a fost bun...bine ca s-a terminat cu bine...

40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Bravo Adina, Oani, Amiss_zip!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

ptr mamici-voi ce dati la bb-vigantol sau Vit d3
eu am luat Vit D3 si dr a zis sa-i dau 2 pic/zi
pai fiind uleioasa cele 2 pic raman mai mult pe lingurita

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mie mi-a zis dr de vigantol, dar sotul a venit cu D3 acasa, nustiu dk e diferenta sau ceva ...
Si eu ii pic in guritza 2 picaturi, am citit chiar ieir in mama si copilul ca se poate dilua cu lapte sau ceai in linguritza exact dim motivul asta. Azi am zis ca osa incerc si treaba asta caci cu picaturile.. nu prea ma descurc de fiecare data, mai scapa un in plus si atunci a doua zi ii dau doar una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Asta faceam noi fetite fiind, aruncam pietre in put ca sa ne creasca sanii si se vede treaba ca eu nu am stiut cand sa ma opresc

daca as fi stiut si eu faza asta ce bine era!! Poate functiona si la mine ca...era loc destul

Citat:

Si alta faza, daca ar fi sa ma iau dupa ce se zice despre forma burtii, pai atunci eu am baietel si nu fetita

Si la mine la fel, unii imi spun "ai baiat nu?..dupa forma burtii".Cu cata satisfactie le raspund ca se inseala!!!

Citat:

Analessya poate ca nu cred in multe superstitii, insa in deochi cred, pentru ca l-am trait pe propria piele de cateva ori si nu a fost placut. Doar cand am fost descantata de o femeie batrana la tara mi-a trecut. Si profa mea de anatomie din liceu ne spunea ca deochiul exista cu adevarat, pentru ca atunci cand o persoana de uita la tine intr-un anume fel iti deregleaza nu stiu ce, nu-mi mai aduc aminte bine explicatia ei. Insa nu strica sa ii pui ceva rosu, zic eu

Pana anul asta nu am crezut nici eu in deochi, desi auzisem multe cazuri reale la cei apropiati...si cand deodata acum vreo 2 luni mi s-a facut rau din senin fara nici un motiv, mi-am adus aminte ce-mi spunea o prietena, si am facut cum zicea ea si mi-a trecut pe loc!!! De atunci port si eu rosu la mana, preventiv (recunosc ca inainte radeam de cei ce poarta )
Acuma..nu stiu ce sa zic...cica sunt persoane care iti fura efectiv energia si te lasa "fara baterii" ceva in genul asta se explica stiintific deochiul, iti transmit energii negative, au ochiul rau cum se zice, unii neintentionat, bineinteles.
Si se mai zice ca sunt persoane care se deoache mai usor si altele mai greu sau deloc.Poate ca Analessya e din categoria norocoasa

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput