Calciu PHARCO - unde gasesc in Bucuresti?
As vrea sa stiu daca se mai gaseste undeva in BUcuresti Calciu Pharco. Am intrebat la mai multe farmacii si nu aveau (nici la farmaciile mari nu am gasit).
Ce fel de calciu dati unui bebelus de 8 luni?
Am in casa Calciu Osteocare sirop, dar vad ca este pentru copii cu varsta peste 1 an.
Multumesc.
Vlad Stefan 04.06.2009
Raspunsuri
Eseea spune:
eu am luat in ultimele luni Ca natural, am luat cutia acum din frigider, e produs de Natural Pharmaceuticals Supliments SRL. Ii dau exact ca si cel de la Pharco , 5 ml. Cred ca e acelasi lucru, produs de firme diferite.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Ela2001 spune:
Multumesc pentru raspuns.
Este si pentru copii de 8 luni (scrie in prospect?)?
Vlad Stefan 04.06.2009
_Ralu_ spune:
de ex, aici, il poti comanda on-line:
http://www.farmablu.ro/farmacie/calcium-sirop-120ml-pharco-
(am dat o cautare pe google)
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Ela2001 spune:
bb ralukutza am gasit si eu site-ul acela, dar ma gandeam ca poate se mai gaseste pe undeva in Bucuresti, caci taxa de expediere este mai mare decat pretul unei sticlute de calciu (Calciu costa 12 lei, iar taxa este 18 lei).
Vlad Stefan 04.06.2009
_Ralu_ spune:
Da, asta cu taxa de transport e o problema.
Ma gandeam ca poti lua mai multe sticlute, pt toata perioada, si in felul asta, ar mai merita.
I-am dat si eu fetitei acelasi calciu, cand era mai micuta, recomandat de pediatru, si imi ajungea o sticluta exact o luna. I-am dat din luna septembrie pana in luna aprilie.
_Ralu_ spune:
Poti intra pe site-urile farmaciilor mai cunoscute (dona, help net), dai cautare dupa produsul respectiv, si acolo unde il gasesti disponibil (daca), dai un tel (au si nr de tel ale farmaciilor), sa fii sigura ca este pe stoc, sa nu faci drumul degeaba.
Eu asa procedez cand caut ceva ce nu se prea gaseste.
Succes.
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela2001 Multumesc pentru raspuns. Este si pentru copii de 8 luni (scrie in prospect?)? Vlad Stefan 04.06.2009 |
scrie " Ca pt sugari si copii", deci da e si pt 8 luni. Eu cam de la varsta asta i-am dat felul asta de Ca. ( si are acum 11 luni aproape).
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
alice2004 spune:
Si eu am tot cautat calciu de la Pharco, la toate farmaciile de aici din cartier (Titan), nu se gaseste, asa ca farmacista mi-a dat Calciu natural, am intrebat si m-a asigurat ca este acelasi lucru. Una din farmacii era distribuitor direct al calciului de la Pharco si mi-au spus ca momentan nu se gaseste pe stoc (probabil este un gol in aprovizionare, cam cum a fost cu vigantolul si cu pastilele de karvol). Sper sa nu vorbesc prostii, dar eu chiar nu am gasit pe niciunde sticluta de la Pharco, asa ca am optat pentru calciu natural.
Sanatate multa av doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete