Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *150*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Abia acum s-a trezit Isabella(ec-i drept la 23 canta prin casa si se "fugarea" cu Donu').

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata, tufete!Multumesc de cafea, Dodo-pui!E superb colierul!!! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pisigri, felicitari Ilincai care face o gramada de chestii, moamaaa noi cred ca nici jumatate nu facem, drept e ca nici nu am incercat dar inca o data felicitari !!
La faza cu formele nici Alexandra nu le potriveste dar sincer cred ca e prea devreme , nu crezi ?
Trebuie sa mai lucrez si eu la faza cu recunoscutul si aratatul obiectelor

Aaaa, nici noi nu aratam... Da' in schimb dam palme si ciufulim, se pune?

Oooh si noi trecem pe lista palme !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Apropo de 'maie si 'taie: ce apelative si-au arogat parintii vostri? Pe maica-mea ati vazut-o cum arata, daca ii zice fiu-meu "mamaie" cred ca-mi face o tigaie guler, io-i zic "a venit bunica", iar ea... "hai vino la mama!" (o mai corectez ca mama e una singura, dar pt ea e greu sa treaca de la mama la bunica). Deeeci, cum pana mea sa ii zici unei bunici pe care inca o mai agata barbatii pe strada?

La noi mama mea e omama sau omi si soacra e buni si mama sunt doar eu !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Novus, La multi ani! cu mare intarziere Alexandrei! (n-am mai intrat pe net zilele astea)

multumim !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Monica si Petra, sper sa va lamuriti fiecare cu spusele si subintelesurile, mi-ar parea rau sa va stiu supi

Dinafara, ca io mai mult asa-s, acum, mi se pare prea mult patos pe ce face/nu face fiecare copil... si-mi pare chiar inutil :) fiecare are ritmul lui, fiecare e stimulat altfel.... dar BBi nostri vor fi oricum in graficele de dezvoltare normala... profitati de momentele frumoase si nu va mai ondulati creerii in bigudiuri

Chatonel !!
Niste poze cand mai pui ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Maia Andreea, Cristian!!!

Multumim pentru pupicii de aseara Cred ca de asta am avut o noapte mai buna

Denisamada felicitari pentru dintisor Cred ca numai dragoana a ramas stirbuta, dar lasa ca ii vine si ei randul

Rodica sunteti tare frumosi

Dyana mutzu tau este un duuuulce. Si da, seamana cu 'taie.

Dodo va pe toti. Tare frumoasa poza!

Chato si eu vreau poze cu dragoana!

Legat de bunici, de fapt bunicute, caci astea ne-au mai ramas: mama mea este babusca, iar soacra este bunica. Si ma enerveaza la culme cand ii zice soacra-mea lui David: "hai la mama" Cum as putea sa-i zic, fara sa se supere, sa nu-i mai spuna asa?

Si apropos de socrella: vine sapt viitoare, cred ca maine chiar Si o sa stam in casa cu ea, caci david este bolnavior. O sa innebunesc

Pisigri ce-ai cu Demis Roussos, "tipu" m-a cerut de nevasta Este un bosorog simpatic

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumim. Chiar, azi facem cinste. Un pahar de vin fiert pt toate mamicile, ca-i viscol.

Luna viitoare... facem un anisor... Mi se strange inima cand ma gandesc...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
sunt in urma rau cu cititul,dar orium nu ma incanta f tare ce citeam in cap. trecut. sper ca asta e mai ok.incerc sa mai recuperez printre picaturi ca acush plec iar de acasa

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

olga- nici eu nu suport oamenii care spun copiilor altor femei:"hai la mama"
eu i-ash spune sa nu ii mai zica asa ca o sa fie copilul confuz mult timp si tu vrei sa il inveti cat mai repede cine e cine. nu ar trebui sa se supere

25 martie 2009

Mergi la inceput