Rugaciune colectiva pt a dobandi prunci buni (54)
Raspunsuri - Pagina 9
trutzi spune:
cami Foarte buna ideea ta. Trece-ma si pe mine pe lista. Vreau sa o duc duminica la Sf. Antim ca sa pomenesca 40 zile.
La multi ani! Sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa
Livsy Te rog sa il treci si pe sotul meu pe listuta, se pare ca nu i-am dat numele. Marius. Multumesc
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
nike974 spune:
fetele mele,
in martie cred ca voi fi la Borsec.de acolo ma duc la Sihastria, Secu, Voronet.
dati-mi si mie listute.multam fain.
dati o listuta sa i-o dau PS Varsanufie.multam inca o data.
pogonici1977 spune:
da la parintele iustin parvu..suni acolo la manastire si intrebi daca in cutare zi cand doresti tu sa vii parintele poate vb cu lumea...
si spui sa te treaca si pe tine pe lista de asteptare..nu stiu nr de acolo dar il gasesti pe net...
eu am fost acolo fara programarea la parinte...dar treb sa fii de prin zona sa ai rabdare...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie13.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi!
Cami_antonia LA MULTI ANI, fetitei tale! Sa fie sanatoasa, cuminte si sa va faca mereu fericiti!(P.S. Scuze pt intarziere)
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 30+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Theiuta spune:
Buna seara la toate fetele!
Voi fi scurta: cred ca petru mine s-a terminat cu bebe 2.Deci diagostic Displazie severa/carcinom in situ (doar in stratul de suprafata al colului). Am facut coizatie si curetaj iopsic la Polizu la doctora mea Dinca Gabriela. Mi-a zis ca a avut multe paciente cu acest diagnostic care sunt bie mersi, unele si gravide.
Nu mai vreau nimic decit sanatate.Am facut o cadere psihica si pling mereu.
Nu mai pot spune nimic.
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
ANITA75 spune:
Theiuta,te rog sa te linistesti daca ti-a spus dr ca a mai avut paciente si sunt bine,gandestete la baiatul tau chiar mai uitat la poze si e o frumusete de copil ,care te vede deprimata ,acum e mare si isi da seama ca esti suparata ,of,daca ne-am fi nascut sa nu avem nicio problema ce bine era,ramai sanatoasa
cami_antonia spune:
theiuta milioane de imbratisari
iti inteleg disperea
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah......sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie14.htm
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Theiuta va avea grija Dumnezeu si de tine! Si cum ai zis si tu ca a intalnit dr paciente care au ramas , deci, sigur te vei numara si tu printre ele.
Va doresc un Post usor!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 31+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
deeva73 spune:
sara buna fete si Cipicah,
Alina Bunu Dumnezau sa ierte si sa odihneasca sufletul verisoarei tale.
Cami La multi ani Antonia!
Theiuta imi lipsesc cuvintele, nu stiu cum sa incep... sa zic ca te inteleg mi-e greu. Pot doar sa spun ca te cred cat esti de nacajita.
Livsy te rog sa ma scoti de pe lista cu aspirante.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.