Rugaciune colectiva pt a dobandi prunci buni (54)
Raspunsuri - Pagina 4
Livsy spune:
Supertare, Nike, MULTUMIM!!! Stiu ca as putea afla din alta parte, dar daca ai timp... borsul de casa cum se face? NUMAI daca ai timp...
Revin mai tarziu. Va multumesc mult pentru cuvintele de incurajare. M-ati mai scos din butoiul cu melancolie, adevrul e...
Happymum oare ce-o mai face? O mai ninge la Galati...?
Va imbratisez cu multa dragoste!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Eu va citesc zilnic, dar nu am tot timpul ceva de zis..aa, azi am schimbat prefixul - 30 de sapt. Mai am un pic si imi voi tine cea de-a 2 a minune in brate, cu ajutorul lui Dumnezeu!
MaraAnisia voi citi acum cele 2 povestiri de talc. Multumim pt ele!
Nike voi incerca si eu tratamentul cu bors pt a nu-mi mai cadea parul.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 30+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
MaraAnisia am citit cele 2 povestioare, f frumoase!
Am adaugat link-ul ca semn de carte, cand voi avea timp sa mai citesc!
..si eu azi m-am intrebat ce face Cleo cu cei 2 gemeni..ma uitam la Ioana, e atat de energica (eu avand burta mare ma misc mai greu), si uneori ma uit la ceas sa treaca timpul, sa se faca ora 18-19 sa o duc la somn, ca sa ma pot odihni..dar ea cu 2, cum i-o fi? (ea nefiind , dar oricum cred ca ii este greu)
housepocket480 cum mai esti? Sper sa se fi rezolvat problema!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
Ioanact spune:
Am gasit un link, cu toate acatistele, iar la unele scrie pt ce e ajutator Sfantul respectiv.
Sper sa ne fie de folos!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
pogonici1977 spune:
ioanaact..recomand ca acest link cu frumoase si ajutatore sa fie pus la inceputul capitolului ca un link tare folositor
fetelor vreau sa va destanui ceva de suflet...
datorita stresului prin care trecem noi...si stiind prin ce vom trece prin a incerca ultima varinata de a avea copii operatie si apoi FIv..am citit despre adoptii
si DD nea scos in cale un cuplu de tineri necasatorti si putina frica de dumnezeu care dintro greseala au pacatuit si ea e insarcinata ..asa dupa cum am discutat eu cu ei..nu vor putea pastra copilul...si nici nu doresc sa stie parintii lor de el.. tipa treb sa nasca dupa 15 august..
dupa calculele noastre la acea data noi vom sti daca nea reusit FIV sau nu..daca nu acel copil il vom infia noi....
pana in luna august mai e mult..dar bunul dumnezeu en va ajuta si ne va arata si noua care ne crucea noastra si care copil ne e destinat noua
mare e mila ta doamne....
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Lili_g spune:
Pogonici, mare e mila lui Dumnezeu!
Rugati-va neincetat Domnului si pentru parintii copilasului. El va va lumina si va va arata ce va este de folos!!!
Lili
Livsy spune:
Pogonici draga, si eu subscriu la cele spuse de Lili, sa te rogi fierbinte pentru cei doi parinti si daca doresti sa ne spui si noua numele, sa ne putem ruga si noi - daca ei sunt de acord... Dumnezeu sa lumineze calea voastra si in anul 2010 sa tineti in brate prunc, caci asta este placut inaintea Lui Dumnezeu. Dumnezeu sa va binecuvanteze!!
Poate ca nu este momentul potrivit sa intreb, intreb totusi, ce se intampla cu copilasul daca pentru voi nu va mai fi cazul sa adoptati? Il vor da spre adoptie unui alt cuplu? Inteleg ca au totusi frica de Dumnezeu din moment ce, desi nu pot sa creasca copilasul, s-au decis totusi sa-l pastreze. Este mare lucru. Dumnezeu sa ii ajute!
Ioanact, mi-a fost dor de tine!! Ce bine ca ai aparut! De fapt, mi-e dor de absolut toata lumea... Am sa trec linkul postat de tine pe prima pagina. MULTUMIM!
Maraanisia, iti multumesc din suflet entru frumusetea si bunatatea cu care mi te adresezi de fiecare data. Dumnezseu sa iti rasplateacsa din plin si ... sa dea Dumnezeu sa ne si cunoastem intr-o buna zi! Dumnezeu sa va binecuvanteze in toate!
Va doresc si eu, asemenea lui Cami, un Post binecuvantat, pentru cine poate sa il tina, cu multe impliniri in plan spiritual, iar pentru cine nu va putea sa tina, binecuvantare si sa ii arate Dumnezeu calea potrivita spre a-i placea Lui si a se apropia de El. Eu fac partea din a doua categorie, din pacate. Dumnezeu sa va ajute!
Va imbratisez cu dragoste pe toate si ma rog fierbinte ca Dumnezeu sa aiba grija de noi.
Ana
Doamne Ajuta!
cami_antonia spune:
pogonici sa va ajute Dumnezeu
sa iasa asa cum vreti
eu mi-as dori ca tie sa iti reuseasca FIV si parintii sa isi pastreze bebelusul ca nu vad greseala mai mare pe lumea asta decat sa iti dai copilul ...
dar ma rog
eu deja am gresit spunand asta
dar pt mine copii reprezinta totul
dar imi doresc sa te aud ca esti fericita draga noastra pogonici ca tare ai mai suferit
va pup
fug la dentist
revin
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie09.htm
ioanact - multumim pentru acatistier.....e f. util....Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca!
va imbratisez pe toate cu drag......
nike974 spune:
pogononici,
eu stau in milocul unei societati absolut laicizate.greseli de genul acela sunt f frecvente.am ajuns a ma gandesc ca daca nu apar copii nedoriti tot e bine.daca incerc sa le spun de abstinenta, nici poveste si in orice caz e un mesaj care e luat cel mult informational.
cred ca putem sa protejam aparitai acestor sufletele nevinovate,pentru ca ,altfel, am vazut ca din 10 care aud acet mesaj de infranare, daca il asculta unul, insa 8 incep sa foloseasca prezervativul.
stiu ca nu e ok ceea ce spun,telogic vorbind,dar trebuie inceput cu incetul.copiilor trebuie sa le dai lapte.
am fost profesoara.de la sc gen la facultate.
la liceu si sc gen am incercat sa introduc macar ore de educatie sexuala,ca fetele si baietii sa contientizeze aceasta latura a personalitatii lor.
opozitie totala din partea parintilor , pe toate planurile, pt ca odraslele lor sunt cuminti.
rezultatul:la cls a XII a, din 16 fete, 2 au terminat virgine, la cls a VIIa din 15 fete, 5 au terminat virgine, iar din cele 10 , 6 facusera unul sau mai multe avorturi.
la mine pe strada,fetite de 13-14 au deja o bogata experienta.
daca le spun ca nu au voie sa stie astfel delucruri,ca e pacat,obtin exact reversul.daca am incercat sa le explic ca tine de dezvolatrea lor, de respectul si demintatea perosnala cu care Dumnezeu le-a inzestrat,atunci e mai bine.
nepotelul meu de 13 ani m-a ingrozit.
deja au colege cu multa experienta........si fac religie la scoala.
nu stiu.e o problema mare si grava.