America (190)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sint alergica la oprah (emoticon cu vomit ca mi-e lene sa caut)

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

acu' ca s-a mai animat subiectul cu mamici cu experienta in ale scolii , vin si eu cu o intrebare. copilul meu nu-mi spune nimic, dar NIMIC din ce face la scoala. nici macar nu stiu ce si cat stie. la inceputul saptamanii am primit scrisoarea saptamanii de la invatatoare in care ne spune ce se intampla saptaman asta. trebuie sa lucrez si eu cu el din ce scrie acolo sau e doar informativa. s-o intreb pe ea? in persoana sau email? ea pare tare draguta si comunicativa dar cand ai 20 de copii nu cred ca ai chiar timp de toti. sa ma voluntariez? o mai pot face pt inca vrea 3 saptamani pana pleaca bunica. va rog, sfaturi.
si pup la toti istetii de aici.

Mergi la inceput

scuze de greseli si scurtime :) dar n-am birou, abia azi a sosit cu fedex si sade inca pe hol neasamblat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Da fugi citeva zile la scoala.
Odata ce ai rutina stiuta il poti intreba mai la obiect: dimineata la calendar ce ati facut, la writing ce v-a dat sa faceti pe hirtia albastra etc... Nici Marcu nu-mi raspundea la "ce-ati facut azi la scoala", dar stia sa imi raspunda daca au terminat fractiile, cuvintul zilei...etc,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Andrada,...binenteles ca ma insenineaza mama.Ea pune suflet muult in tot ce face,e pasionala rau de tot ca mine...si pana in 12 august...am omul 100% dedicat fiintei mele,casei mele,...cand ajung acasa nu ma mai doare capul de gateala,curatenie,ordine...si altele.Deci 6 luni pe an...copilaresc din nou;imi vad doar de studii si de copil...si a nu se uita cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andreea-Philip, doar 20 in clasa? Pai e parfum! La Eric in clasa sunt 32!
Si eu merg la voluntariat o data la 2 saptamani, vinerea. Si de vorbit, vorbesc toti, nu doar Eric. Asa ca...m-am calmat!

Ana-Maria, mie mi-ar fi frica sa fiu in locul la invatatoare. Nu stie cu cine se pune! Bafta sa rezolvati! dar sunt asa importante stiintele astea sociale?

Andrada, tare Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Carmen, bine ca te vad sa iti spun de Bulgaria ca am vorbit cu cei de acasa. Deci eu au fost in statiunea asta :
http://www.sunny-beach.com/
si au stat la Hotelul asta:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g499086-d498464-Reviews-Hrizantema_Hotel-Sunny_Beach_Burgas.html
Vad ca reviews nu sunt grozave pe tripadvisor dar ei fura multumiti mai ales in primul an , caci probabil in al doilea s-au plictisit. Biletele le-au luat printr-o agentie turistica din RO. Daca vrei numele ei ti-l zic dar probabil ca abunda tara romaneasca de d'astea

Iar vis-a-vis de marimea clasei 32 de copii e enorm de mult! Noi avuram mai tot timpul 19-20-21 maxim si e foarte bine. Ca altfel e nebunie clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Eu nu mai pot de ras. Andrada, tare de tot si la scoala si dentistul
eu rad cu juma de gura ca nu cred ca sunt departe
Miericel asa deci? Stai ascunsa acolo ha?
Carmen te rog eu frumos nu mai zi de cum e la voi, ca daca deschid astia granitele acolo sunt
Ocebine, iote ca nu m-am gandit ca se poate si asa ceva.
Ramona la voi cum mai merge cu scoala?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

azi a venit cu traista plina de chestii pe care le-a facut azi la scoala. a spus ca nu vrea sa-mi zica ce fac, ca daca imi zice un lucru, eu vreau sa stiu tot in fiecare zi merg cu el la parc, doar noi doi, luni a fost si tati si tare-i mai prinde bine. profitam de timpul asta cat e bunica cu juniorul care creste ca din apa. i-am trimis email invatatoarei, sa vedem ce raspuns primesc. nu prea am cand vorbi cu ea ca la scoala au drive through si nu-i timp de vorba. multam de sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Alintaroma, mersi mult de info. O sa ma uit si daca nu stie sora mea ce si cum cu agentiile, te mai intreb si de astea.

Daiopri, pai tu de ce crezi ca zic eu? Ca sa veniti in vizita! Nu toate odata, asa 2-3 pe rand. De ce nu as avea eu norocul sa va mutati aici?!

Mergi la inceput