America (190)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Salut fetelor. Incerc sa imi fac si eu timp pentru ca sa va citesc si sa mai postez din cand in cand, dar tare sunt ocupata cu scoala, copii si sotul.
Si la noi a nins ieri si bineintels ca astazi la ora sapte dimineata copii mei vroiau sa iasa afara sa se joace cu zapada. Abia i-am tinut in casa pana pe la noua.
Am si eu o intrebare pentru fetele cu copii mai mari adica de sase sau sapte ani: Voi da-ti bani copiilor vostri ...cum? ...sub ce fel de conditii. Eu parca as vrea sa ii dau lui Alex allowance dar sotul zice ca nu si nu ca nu au nevoie. Dar eu zic ca e bine sa-l obisnuiesc de pe acum cum sa pretuiasca banutul. Voi ce ziceti?
Aha si inca o intrebare: Cum stau copii vostri cu limba romana? Ai mei o uita pe zi ce trece...si mie o ciuda de mor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Sinzi eu stiu ca nu merge asa cum vrei tu adica sa aiba insotitor si sa mai vina si tanti sau nenea x cu care ai vorbit tu sa il verifice din cind in cind. Eu stiu ca daca are insotitor il predai acolo la insotitorul ala, ii aseaza pe toti copiii intr-un anumit loc din avion si in aeroport cind fac tranzitul coboara primii.
Ioana a fost cind avea 14 ani cu insotitor din asta, da stiu parinti overprotective moama ce s-a mai suparat pe noi si pe insotitoarea aia

Lia eu ii dau bani de buzunar dar nu avem asa o suma stabilita desi ar cam trebui dar nu ne tinem de promisiune Eu zic ca e bine sa se obisnuiasca sa aiba banutii lor. Sunt asa simpatici cind si-i socotesc si fac planuri parca si doar pt asta merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Anamaria nu mai stiu dca am zis LMA! chiar ca esti sora copiilor!
Philip s-a rezolvat! acomodare usoara!
Buflea felicitari pt job!

si 9+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanzi, noi mergem la inceputul lui iunie, probabil pe 8, dar numai pana la milano, nu stiu daca asta te ajuta cu ceva. facem o escala in state, zburam cu delta cel mai probabil, da-mi un semn pe mess daca ai nevoie.
mihu, merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sincera sa fiu...cel mai teama imi e in avion de cine sta langa el sa nu il abuzeze cumva...sau sa nu il urmareasca cineva in toaleta...na ca am spus-o...
In rest...David e tare independent si se descurca in orice situatie...si zboara frecvent...nu e nimic nou pt el...de asta vreau pe cineva cunoscut in acelasi avion...sa fiu linistita ca e un ochi in plus acolo...

Buflea, am inteles ca nu ii aseaza separat, decat daca sunt mai multi...si cum de obicei nu sunt...sansele sunt sa ii amestece cu alti calatori...Si de obicei ii coboara ultimii, nu primii...
Odata in avion, insotitorii ii mai verifica din cand in cand...dar...nu foarte des...ca doar nu au unde sa plece

Oricum, cica la 7 ani, trebuie sa fie zbor direct...nu poate sa schimbe...si nu cred ca mai sunt zboruri directe din NY......uf...complicata treaba...

Andreea, multumesc...dar...imi trebuie Bucuresti...asa, il pot zbura pana in Londra, si de acolo are cine sa il duca la Bucuresti...dar e mai obositor...
Am veni si noi in Milano...haha...in vacanta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanzi, pai ce mai stai ? va asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La 5 ani prietenuta Ralucai a zburat L.A.- Buc. cu escala la Paris. NU tr sa fie zbor direct. Ei/insotitorii ii iau din avio ii duc in aeroport la o camera de joaca si apoi ii preiau ceilalti.
Oricum nu ii poti cumpara bilet fara insotitor.

Mentionez ca la vremea aceea fetita de 5 ani nici nu prea vorbea engleza. Nimic nu s a intamplat ptr ca NU fac nimic de capul lor. Ei tr sa mearga la acel insotitor de zbor si sa i spuna TOT ce vrea. Se poarta ff grijuliu cu ei.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Wow la cinci ani la un zbor asa de lung... eu una nu as avea curajul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

si 9+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

mihuta, e bestial, am ras cu lacrimiiiii

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput