America (190)
Raspunsuri - Pagina 18
lai spune:
Mihaela, imi pare tare rau O imbratisare stransa de tot la fel tuturor celor care au trecut prin asa ceva. Din pacate stiu si eu cum e.
Lai
sinzi_ana spune:
Vorba fiind de scoli...
David a venit azi cu spelling...5/10 Asta dupa ce cateva sapt a luat maxim...si ma bucuram si eu.
Mi se pare mie...sau cuvintele lor sunt grele...azi a avut asa: excuse, abuse, accuse, prune, immune, fortune, chute, salute, yule si capsule...
Eu nu stiu ce sa mai fac...cum poate sa citeasca atat de bine si sa ne chinuim atat cu spellingu asta???
M-am cam enervat azi...saracu copil...i-am spus ca daca o tine asa...o sa repete clasa 1
edit...ca nu era chiar acum vb de scoli......dar...uff...nu stiu cum sa abordez pb...si am nevoie de un sfat...
ruxij spune:
Pai exersati zilnic, fiecare cuvant scris de cate cinci ori. Dupa care dictate toate cuvintele. Alea care sunt gresite scris din nou de cinci ori. Si tot asa. Al meu uita sa puna nu stiu ce, acu' s-a trezit sa uite sa traga liniile la litera t Cand nu uita una, uita alta. Da' am observat ca dc. il bat la cap seara si dimineata "sa nu uiti aia, sa nu uiti aialalta", vine cu testul perfect. Dc. il las "in boii lui", in boii lui le face acolo, pt ca nu isi da interesul, nu e motivat de "note". I-am zis ca dc. are note proaste nu intra la colegiu si o sa fie sarac. Da' el cica "mom, but if I'm poor, will you help me?". Auzi, deja vrea sa traiasca pe spinarea mea, si eu care speram sa ma tina el la pensie, ca astia ne taie substantial din retirement benefits
lai spune:
Lia, daca tocmai ai terminat PhDul si esti postdoc probabil e mai bine sa aplici pe EB2. Dar uite, eu sunt convinsa ca daca tu ai aplica acum pe EB1 si ai parcurge toti pasii pe care ti-i spune avocatul, ai lua fara probleme. Daca esti deja prof pe tenure track sau pozitie echivalenta, ai publicatii, citatii, scrisorile scrise cum vor ei, e ok, nu trebuie neaparat carti, premii si renume mondial. Dar ai dreptate ca avocatul dupa ce vede CV-ul e cel mai in masura sa sfatuiasca intr-un sens sau in altul.
Lai
CRISMIR spune:
Miha,offf,ce rau imi pare...te pup si imbratisez tare de tot!
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ruxij spune:
Probabil ca acum da, s-ar putea si EB1, ca's in anul 5 de tenure track, dar imediat dupa doctorat mai greu. Eu n-am stat sa astept tenure track, ca poate nu mai venea si n-as fi avut ocazia sa imi construiesc renumele mondial pe care il am acum Am aplicat la 3 luni dupa doctorat si m-am apucat de strans dosarul imediat ce am terminat, ca dureaza. Cand am intrat pe tenure track aveam deja GC, mi-am dorit enorm sa il obtin, am avut o obsesie si la prima ocazie n-am mai asteptat nici un minut, ca sa zic asa. Si acum cu cetatenia, in Martie fac 5 ani de GC, trimit imediat aplicatia.
lai spune:
Si eu as fi facut la fel, in secunda doi. Da' consortu' fu mai laid back la faza asta. Si sotul lui Liris daca nu ma insel nu e postdoc.
Wow, cetatenia acus' around the corner - super!!
Lai
LucasMom spune:
Miha, biig hugs si de la noi! Imi pare rau . Sterge lacrimile si ia-o pe Andra draguta in brate. O sa fie bine!
mihutza11 spune:
va multumesc tuturor de gandurile bune!
Andrada, Lai imi pare rau ca si voi ati trecut prin asta!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor