America (190)
Raspunsuri - Pagina 16
ruxij spune:
Liris, eu i-am trimis CV prin email. Am lucrat totul cu el via email, nu l-am intalnit niciodata in persoana. Toti cei carora l-am recomandat dupa aia au luat GC. Si eu l-am luat de la niste rusi care au luat GC cu el. Deci i-am trimis CVul prin email, poti sa ii spui ca l-a recomandat o fosta clienta (Lia Stanciu) si il intrebi dc. crede ca cazul tau are sanse de reusita. El o sa iti zica da sau nu. Nu iti ia decat o treime din bani la inceput si restul doar daca castigi GC, altfel nu iti mai ia bani, asa ca el vrea sa castigi, nu te ia dc. nu's sanse. Eu am mers pe EB2, outstanding ala nu se aplica unui tanar de 32 de ani abia iesit din Ph.D., cum eram eu atunci. Trebuie sa ai carti publicate, premii nu'sh de care, invitat in societati in care se intra doar pe baza de invitatie nu se inscrie nimeni, sa fii de renume mondial. Acu' oricat ai trage-o de par, sa fim seriosi, e mai greu de dovedit renumele mondial, deci nu m-as risca, desi unii au reusit. Oricum, tot el iti spune dc. sa mergi pe EB1 sau EB2.
Multumesc fetelor pt urarile pt. fi-miu
mihutza11 spune:
fetele imi cer scuze ca vin sa stric atmosfera.. dar se pare ca bebicul meu nu mai e! de cateva zile inimoara a incetat sa mai bata.. am facut doua ecografii la doua cabinete, cu acelasi diagnostic.. ieri a fost o zi groaznica.. am bocit pana mi-au secat lacrimile.. de fapt si sotul a plans in hohote.. azi suntem mai bine.. nu am avut nici sangerari, nici crampe, nici nimic.. asa a fost sa fie..
Doc mi-a prescris pastile sa elimin sarcina si de acum astept ca organismul sa reactioneze..
cu ajutorul lui D-zeu va veni si bebe2 sanatos!
va pup!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
blackpanterro spune:
Mihaela, te imbratisez tare!
Ramona, de pe Amazon am luat-o si eu, tot la pret redus.Poate o saltea ortopedica ar fi mai buna? http://www.orthopaedicmattress.net/
Adriana 11w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Delia21 spune:
Mihutza,offffff.Din pacate si eu am trecut prin asa ceva
La noi e azi ziua bunicilor....si mergem la gradinita cu bunica
lili_ka spune:
Pentru Super-Lia
Din cate inteleg locuiesti in SC. Si noi ne-am mutat de curang in Greer. Sotul este deja acolo. AM fost si eu dar a trebuit sa ma intorc in Germania sa lichidez totul aici. Cam in doua saptamani termin si eu totul aici si ma intorc acasa in Greer. Daca vrei putem vorbi si sa ne si intalnim la o cafea.
Revin : Mihuta imi pare rau. Doamne Doamne sa fie cu tine si sa te ajute.
Lili
ocebine spune:
Mihuta, imi pare tare rau Nici nu am cuvinte
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."