America (190)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

E aerian, de aia! Exact inainte sa scrie ne distraram ca era trecut la "hose". De-ale lui, ca de aia n-are nici el 100 niciodata. Cind il intreb de ce, zice "stii cum sint".
Eu nu zic nimic despre note, doar "wow" (rar), sau a ca a fost mai bine semestrul trecut. Cind ajunge la 80s incep totusi sa-mi pun intrebari.
Deci nu scaparati de iarna? Mai e zapada? Februarie a fost mereu luna mea de depresii, e ceva mai bine de cind ne mutaram aici, dar are dreptate sotul cind zice ca n-am mers suficient spre sud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lia sa iti traisca baiatul si sa fie sanatos si fericit! La Multi Ani Bogdan!

Corina am vizioant pozele, ce mult a crescut pitica! Si e o frumusete, dar nici sora mai mare nu e mai prejos! Tb sa faci si un baietel acum!
Cam asa aveam si eu balastul cand eram gravi, acum au revenit la sentimente mai bune, de fapt s-au desumflat ca niste mingii sparte, am scazut cu 2 numere la sutien si inainte de sarcina aveam C, deci faceti socoteala :)))

Ramona mi-e dor de discutiile voastre de pe spark, de cand imi tot propun sa mai bag un oki pe acolo, asa de relaxante erau, numai ca stau f prost cu timpul si odihna.

Andreea (Philip) cum e in noua locatie? Ce mai fac frumuseii tai? Nicholas a crescut mare, mare si frumos, l-am, vazut fugitiv in niste poze puse la mamicile tale.

Eu de abia astept sa vina caldura sa trag un pui de somn pe iarba din campus in pauza de masa:)) La birou nu poci, am cubicle.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Bogdan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, La multi ani lui Bogdan si multa sanatate si noroc in viata!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Miere, in noua locatie, e, stii tu, ca-n Oklahoma, iar daca nu stii, nici nu-ti doresc. nici nu-mi vine sa ies din casa, asa mi-e de draga si imi creez sentimentul ca-n jurul meu e un oras asmenea NYC. desi asta are doar 20,000 locuitori si mai peste tot sunt plantatii de bumbac e soare si frumos, presupun ca avem aceeasi vreme ca a ramonei la dallas. copiii cresc si infloresc, eu m-am apucat de exersat. voi ce mai faceti?
poze avem aici:
www.apha.shutterfly.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

E aerian, de aia! Exact inainte sa scrie ne distraram ca era trecut la "hose". De-ale lui, ca de aia n-are nici el 100 niciodata. Cind il intreb de ce, zice "stii cum sint".
Eu nu zic nimic despre note, doar "wow" (rar), sau a ca a fost mai bine semestrul trecut. Cind ajunge la 80s incep totusi sa-mi pun intrebari.
Deci nu scaparati de iarna? Mai e zapada? Februarie a fost mereu luna mea de depresii, e ceva mai bine de cind ne mutaram aici, dar are dreptate sotul cind zice ca n-am mers suficient spre sud.

Lume multa, oameni putini

Ramona, Bianca cind vine cu sub 100% si eu ma apuc sa comentez spune ca 100% inseamna sa fie peste masura de desteapta si intre 90-100 e acolo unde trebuie ea sa fie ca asa le-a spus Mrs. degeaba am incercat sa imi bat gura sa explic ce inseamna 100% cu placinta cu tot ca doar ea le stie mai bine ca EA (si numai ea) merge la scoala ! Desi are dreptate Lia ca 100% pe linie nu garanteaza succesul si uneori imi amintesc si eu cum mi se cerea 10 pe linie si ce nedrept mi se mai parea! doar ca trebuie sa imi amintesc mai des si sa nu o incurajez pe ea sa vina cu multe d'astea ... asa unul din cind in cind e OK.
Dreptate ai cu februarie e luna depresiilor si de mina cu PMS fac o echipa beton de is cu venele pe masa (Buflea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andreea noi suntem in lamuriri cu juniorul, nu pricepe si pace ca noaptea trebe sa doarma. Cred ca e o reactie psihologica determinata de mersul la cresa, a inceput exact atunci, mai precis se trezeste noaptea la 2-3 si nu mai doarme deloc, vrea sa se joace cu mine, sa recupereze timpul pe care nu-l petrecem impreuna.
Iti dai seama cum sunt a doua zi la servici, nu cu venele, cu jugulara direct pe birou.

In prima faza am incercat sa-l adormim, dar s-a lasat cu niste racnete imposibile vreme de 3-4 ore de am crezut ca o sa cheme vecinii politia. Apoi am incercat si cealalta varianta si anume jocul, ne jucam o ora doua si intr-un tarziu, pe la 3-4 dimineatail ia somnul. E mai bine asa, fara traume, mey urla de parca il taia cineva dc incercam sa il culcam (ma rog, exceptand traumele ireversibile produse creierului meu).
Sper sa fie doar o faza.
sunt mai mult ca sigura ca e urmare a programului in care sta separat de mine, pt ca in weekend si ieri de exemplu cand am stat acasa, a dormit f bine, s-a trezit o data, dar s-a culcat la loc in max 1- minute.

Nicholas ii o dulceata, dar cred ca ti-am mai spus asta, nu? Deci aveti activitatea sociala acolo, nu gluma:)? Te duci la sala? am vazut statusul pe mess.

Daca va era dor de Aidan, am mai pus ceva pozici noi (nu stiu dc le-ati vazut)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Andrada,...binenteles ca ma insenineaza mama.Ea pune suflet muult in tot ce face,e pasionala rau de tot ca mine...si pana in 12 august...am omul 100% dedicat fiintei mele,casei mele,...cand ajung acasa nu ma mai doare capul de gateala,curatenie,ordine...si altele.Deci 6 luni pe an...copilaresc din nou;imi vad doar de studii si de copil...si a nu se uita cumparaturi

Doamne parca ai vorbi de mama mea ... Eu sunt atat de profitoare ca in weekend plec pe la ski, iesiri in afara NY ...ma gandeam sa ma duc prin Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

miere, da, ai dreptate, de aia se trezeste noaptea, ii lipsesti si te vrea numai pt el. o sa treaca si asta. nu, nu merg la sala, mi-am luat un cheap elliptical si fac acasa. zilnic. sper sa ma si tina. azi am ars 400 de calorii. yuhuhu. viata sociala nu avem deloc, nici nu cunoastem pe nimeni inca aici. sambata e distractie, lasam copiii cu bunica si fugim in cel mai apropiat orasel mai mare de aici. dar nu ma plang, ma bucur ca suntem sanatosi si ca ne iubim. siropos, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea, foarte faine pozele, copiii sunt uriasi! Nick nici nu mai arata a bebe ci a baietas!

Miere si voi sunteti frumosi! Sper sa treaca faza cu statul treaz noaptea! Pastrez perna de gravida pt tine cand o veni vremea!! :D numai ce mi-a venit in posta si o sa pot si eu dormi ca omul ca ma hodinesc rau de tot si nici macar burta nu am, cand oi avea cum o fi?E cel mai bun lucru inventat pt gravide!! :)

Si sacii de dormit au venit si Aidan si-a petrecut seara in sac spunand ca e omida lol.Ne uitam zilele astea la jocurile olimpice si Aidan e un fan desavarsit, fuge prin casa stragand "USA, USA" :)

Anamaria, nu pot sa cred ca profa asculta Oprah la clasa...scoala voastra parca era particulara?nu mai retin, daca da, nu se poate face nimic sa se opreasca din practicile astea?

Adriana 11w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput