La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Daca aveti chef si timp: noutati

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Vali offf , ce vesti triste
Multa putere draga mea, ati luat decizia corecta, chimio e un tratament ce se duce greu si in situatia tatalui tau mai mult ar fi fost chinuit.
Te imbratisez.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Cred c-am fost cam deplasata cu post-ul meu, dupa cel al lui Vali.

Multa putere sa treceti peste ; din experienta (cu bunica), mai bine nu-i spuneti ca are cancer. Toti am preferat s-o mintim; altfel s-ar fi 'terminat' mai repede.

Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Buburuza de 2 ani
Albume

Ai tuns fata !
Tot frumoasa si cu ochisori de caprioara este.... darrrrr.... ai tuns fata !
Pup obrajorii aia inrositi de ger

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Honey, imi pare tare rau sa aud ca tatal tau e bolnav grav. Numai Dumnezeu si voi stiti ce e in sufletul vostru. E greu si sa luati decizia corecta pt. el.
Of, Dumnezeu sa va aiba in paza pe toti.
Oare de ce trebuie sa fie atata suferinta pe lume....?

BAZAR - hainute

ALEXIA - petrecere 2 ani

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Vali uite poate-ti sunt de folos cei de la www.ingrijiriladomiciliu.com
Doamne ajuta sa nu sufere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:

Ramo, am citit - cred ca intr-un post mai vechi - ca Razvi bea cam 500ml de suc (porto+gref); nu-i cam mult? - nu te supara ca intreb
Si Adela ar bea, dar nu-i dau asa de mult. Ma gandesc ca e prea acid

A fost Dan ieri cu kk - a 3-a proba - si luam miercuri rezultatul.
Joi ma duc la pediatra sa vorbesc cu ea.

Buburuza de 2 ani
Albume

Nuuu, ziceam ca a baut multe lichide ca era racit. Era vb de ceai 500 de m lsau mai mult si suc de porto si gref dar asta din urma o cana de 240 de ml.

Ma bucur ca te-ai simtit bine la spectacol.M-as duce si eu la un teatru, nu am fost tare de mult.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Honey, offff prin ce treci....
eu zic ca ai luat hotararea cea mai buna data fiind situatia...
si eu am fost pusa sa aleg, in aceeasi situatie sunt si eu cu unchiul meu. El avea si stia asta un cancer la plamani. dupa revelion i s-a facut rau si a fost dus la spital la neurologie, suspectat fiind de un AVC. i s-a facut tomograf si au aflat ca are metastaze la creier. am fost si am vorbit cu seful la oncologie pe ploiesti si mi-a spus ca inevitabilul nu poate fi "evitat" ca ar putea face doar in bucuresti niste sedinte de... nu chimio ci altceva a spus... niste proceduri... "cu ce rezultate am intrebat ?"... poate fi ajutat sa-si recupereze paralizia stanga ce l-a cuprins dar...atat si nimic mai mult. dr. mi-a spus ca poate sa moara si a doua zi, ca poate sa moara si peste 2-3 luni...
ca si voi - am ales sa nu-l chinuim prin spitale inutil.
m-am faramantat cateva zile intrebandu-ma daca am luat decizia corecta pentru el...
imi pare tare rau dar... trebuie sa te gandesti la suferinta lui. daca bine nu are cum sa se mai faca... de ce sa-l supuneti la niste dureri pentru ca sa...ce????
offff.
Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste perioada ce va sa vina!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:

Buburuza de 2 ani
Albume

chef intotdeauna am pentru buburuza ta frumoasa
extraodinar este ca am si timp astazi !!!!
( ca doar am program luuuung cat o zi de post pana la 16.30 )
doamne ce scumpa si frumoasa este
ce bujori avea in obrajori in pozele de afara...
papusica mica!
dar trebuie sa-i dau dreptate lalei... este tare frumoasa si tunsa totusi... de ce ai tuns-o

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello gagici,

ce soare e afara .. Doamne ajuta sa se topeasca zapada asta mai repede.

eliza vai cat am ras .. ce fata cocheta ai tu acolo, auzi sa se penseze ea .. cred ca-ti venea s-o mananci toata de draguta ce era!

raluca hai mami ca mai ai un picut. stiu ca e groaznic cu sciatica asta .. am patit si eu la eva. tinem pumnii sa mai stea bebicu la caldurica!

mirica eu cred ca bruno o sa fie un fratior tare tare bun! o sa vezi ce bine or sa se inteleaga fratiorii. tin pumnii sa maritati casuta la un pret bun!

laurici te cred ca a fost super in egipt! abia astept pozute!

ceska oare ce a avut gazuta ta? din cauza gradinitei sa fi facut asa .. hmm .. tin pumnii sa nu se repete!

roxanici ce bine ca ai reusit sa iesi cu masina. la noi au intrat cu freza pe straduta .. insa numai pe a noastra .. cele din jur sunt tot inzapazite ..

laurici of .. ce nasol ca intru la program full-time .. cum rezolvi cu dimi cu gradi? gratarelul a fost super! muschiul a iesit foarte moale si bun ..

honey vai Doamne .. nu pot sa cred. imi pare tare tare rau pentru tatal tau .. ce cumplit trebuie sa fie. ma rog la Dumnezeu sa-i fie cat mai usoara suferinta .. te imbratisez tare, draga mea si multa putere!

roxanici ce ajutor de nadejde aveti la dat zapada. e tare scumpa vsi frumoasa buburuza ta! si ati tuns-o ... tot dulce e!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput