Cum facem sa eliminam mirosul de mancare gatita? Afara de aerisit.
Eu folosesc ceva mirositor de bagat in priza, insa as vrea sa-l inlocuiesc cu altceva mai natural.
Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
portocale, coji de portocale in apropiera aragazului, lumanari.
apa la fiert cu o bucata (stick) de scortisoara.
trebuie sa fie ceva lumanari absorbitoare de miros, asa cum sunt si pt tabac.
si eu ma lupt cu mirosurile de mancaruri, am un nas extrem de sensibil. ma enerveaza cand mirosul de mancare merge la etaj si persista cu orele.
mirosurile de ochiuri si ceapa calita mi se par cele mai persistente.
in schimb imi plac mirosurile de aluat in cuptor, mai ales de paine sau placinta dulce.
cand fierbi apa cu scortisoara, fanul de la aragaz sa fie pornit.
esenta de vanilie cateva picaturi in otet e iarasi buna.
esenta de vanilie imbibata pe tampon de vata si pusa in bucatarie
un vas mic cu otet langa aragazul unde are loc prajeala absoarbe din miros
Mindy, multumesc De cozonaci, prajituri sau alte bunatati dulci nu ma plang nici eu de miros
Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!