Bobocei de sept-oct 2008 (255)
Raspunsuri - Pagina 20
piolica spune:
de ce nu ar fi bine sa le dam lapte noaptea? Sincer, eu nu mi-am pus niciodata aceasta intrebare pina acum, eu ii dau Elsei lapte noaptea cind i se face foame. E drept ca nu cere in fiecare noapte, este rar cind plinge, dar cind o face, ma duc si-i incalzesc un biberon de lapte fara sa ma gindesc la alternative.
De ce se poate alapta noaptea la cerere si nu se poate da biberon? E vreo diferenta intre bautul lapte de la sin si din biberon pe timp de noapte? (in afara de faptul ca unul e mai usor digerabil decit celalalt...) Cred ca si unul si altul afecteaza dintii in aceeasi masura. Sau sint anumite efecte negative in a da biberon noaptea?
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babytza spune:
Oana super ideea , multumim 

Lumi te pup 

Dya da mai, nu stiu cat naiab de putin ne-a pus baiatul ala pe facturile curente...dar era sa pic pe jos cand am vazut diferenta si costul noii facturi...dap , e mare rau casa si camerele foarte inalte, asa ca merge centrala de o gaseste batul. Am 6 camere + baie si bucatarie + 3 holuri mari. Si buba cea mare este ca am geamuri vechi de lemn nu am pusa inca termopane din motiv ca sunt cu casa in litigiu, asa ca pana nu termin cu procesul nu bag in casa asta mai mult decat este necesar. de-aia nici nu am zugravit peste tot, ca nu imi vine sa arunc cu banii....desi asa de frumoasa ar fi aranjata 
Anca exact asa e si la noi : apa nu, ceai de fel nu.....asa ca nici eu nu as putea sa ii scot laptele de peste noapte fara urlete. Desi stiu clar ca fara laptele asta (cam 300 bea noaptea) ar manca mai bine ziua, nu ma lasa sufletul nici macar sa incerc treaba asta. Ii dau pana nu mai vrea el. Eu nu uit ca de la 3 luni pana au inceput maselele el nu a baut lapte si dormea snur de la 9 seara pana la 8 dimineata, asa ca ma rog sa revina la vechile apucaturi dupa ce ii sparg de tot masele
Pana atunci ii voi da lapte, ca nu vad de ce sa incerc sa il pacalesc cu altceva , ca oricum se trezeste, iar papatul dureaza doar 5 minute cu tot cu incalzit/mancat/culcat la loc ![]()
Am vointa este ? ![]()
Ada semnat petitia
Am vorbit cu Alina si are cizme, daca doresti sa imi spui sa iti dau nr ei. 
Am si eu o rugaminte mare la voi : unde pot face tort pentru Tina cu poza de la mine ? O vrea pe Hanah montana
Am nevoi de tort pana sambata
Multam frumos 
creme de fata : eu folosesc de la Vichy. Am demachiant 3 in 1 crema de zi si de noapte. Am si apa termala pentru dupa ce termin machiajul dar mai uit sa o folosesc ( se da un jet in aer si doar trec cu fata prin, pentru a elimina surplusul de pudra- da un aspect mai natural dupa terminarea machiajului)Si servetele demachiante cand ajung in pat nedemachiata
Ca lenea e mare uneori ![]()
Nocom pup si eu 

Ma duc sa pap ca am fost plecata in vizita la o prietena cu Valentina si ea papat cu fiica prietenei , dar noi astea mari ne-am luat cu vorba si am uitat sa ne punem de papa
Si tocmai a facut soata papica ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fce cuscra si noi il am pe bimbirica, i-am admirat camera e ff frumoasa...uite aici poze mai noi cu nora http://family.webshots.com/album/575808327wWKgBm?start=0Carmen, mami de Erica (27.10.2008) cicescu ![]() |

sunteti frumoase foc,,,
si ce-mi place cand are parul zburlici,,,asa il are cand se scoala?
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
iriss_04 spune:
lapte noaptea:un subiect tare controversat
la fel imi zicea si mie doctora ''e mare draga''fara lapte noaptea,,
dar daca copchilu cerea,,,doar nu-l lasam sa urle sa ma stie toata casa,,,Oricum la noi crizele de sculat noaptea au coincis si cu iesitul maselelor si al caninilor,,,,
Acum doarme snur baiatul(cu mici exceptii)si nu mai cere lapte am m-ai incercat sa-i dau dar refuza,,,si la culcare daca e obosit ppapa doer 120-150ml si ma mai trezeam eu mama neb sa-i mai dau pe la 11 -12 noaptea ca nu s-a saturat,,,dar copchilu imi intorcea fundul ca doar nu-l indop cum vreau eu
hai pusi ca m-am lungit ca o placinta tiganeasca
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
alexa si mami spune:
hai mai Ada ca nu-s asa tuta, mi-am imaginat ca sunt cizme, ca doar nu umblau gagicile in slapi pe cod portocaliu
. stiam modelul dar nu stiam ca asa le cheama
m-a lamurit gugalu', super faine sunt. dar si ce preturi au cele originale
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami hai mai Ada ca nu-s asa tuta, mi-am imaginat ca sunt cizme, ca doar nu umblau gagicile in slapi pe cod portocaliu ![]() |

nu vroiam sa sune asa, dar eram pe fuga, ca veni apa calda si ii facui baia domnului Dorel!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
lala77 spune:
Piolica, cred ca nu e nici o diferenta intre laptele de san si formula cand vine vorba de papat noaptea. Doar unii medici fac mai urat cand copilul bea noaptea formula decat cand bea san. Amandoua fac la fel carii. Eu cred ca nu e bine sa manance noaptea din cauza aparitiei cariei de biberon, din cauza ca nu e bine sa manance continuu asa-e mai bine daca noaptea nu trebuie sa si digere si mai ales din cauza ca se invata sa se scoae noaptea, lucru suparator pt parinti.Dar toate astea sunt si in functie de copil; si in functie de ce-i convine mamei. Anna se trezeste si suge pe la ora 5 si uneori se culca la loc. Nu ma deranjeaza; dar daca s-ar trezi la ora 3, cred ca m-as cam enerva. Mie mi se potriveste asa ca eu dupa aceea ma trezesc ca trebuie sa pun lucruri in ordine in ferma pana la 7 cand se trezeste Alice si plecam la gradi, respectiv la birou.
Deci ca regula generala, merge; dar fiecare face cum simte.
babytza spune:
Carmen ce scumpica e printesa zburlici 

Si ador pozele in care papa tzitzi
Are asa o fatzuca satisfacuta
pup frumoasele 

Babytza si puii
Valentina
David