Fiv in Ungaria 90
Raspunsuri - Pagina 8
cezara66 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_vreau eu inca nu am primit raspuns de la p.k. mailul meu de ce il ocoleste???Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
Poate nu a primit mailul tau.Eu am corespondat de doua ori de ieri si mi-a raspuns repede.Scrie din nou.
alinamolnar spune:
Adya, Clara

imi pare sincer rau. Speram totusi sa nu fie asa.
Ati facut analizele de trombofilie?
Adya si la mine a fost o tentativa sa se prinda la al doilea FIV, iar cand mi-am facut analizele mi-a iesit o mutatie.
Va iesi soarele si pe strada mea 
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s)
alinamolnar spune:
Mirelush de data asta va fi bine. Te asteptam cu beta mare.
Felicia, Samira pe locuri...fiti gata...START![]()
tuturor fetelor
Va iesi soarele si pe strada mea 
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s)
felicia_ spune:
adya, nu ma asteptam sa nu creasca beta...
Clara, imi pare tare rau...
Mirela, sper sa perfuziile sa-si faca efectul si sa ai o noapte mai usoara!
Alina, eu sunt doar la faza "fiti gata". ![]()
Laura, retrimite mailul!
ank30 spune:
hello fetele,
felicia,a venit cm si deja am inceput pregatirile pentru FET,azi am fost la primul ecograf si lunea viitoare mai fac un eco si progesteronul...tot atunci o sa stiu si cand voi merge la embriotransfer
.
Irina,
ms pentru incurajari si aduna tot optimismul si elanul de care ai nevoie pentru martie...sau aprilie!
Clara,Adya
DD stie ce are pus deoparte pentru fiecare dintre noi si intr-o zi ne va trimite si noua copilasii pe care ii asteptam...cei mai frumosi si cei mai iubitori 
.
adipapazi spune:
clara, adya, va imbratisez. sincer imi pare rau.
mirelusha burticella, sustinem fata in continuare!
Mami_vreau, poate nu s-a trimis mailul. mai trimite-i-l o data, cine stie cum o fi uitat. zi si tu ca nu esti sigura ca ti s-a trimis. si el mai raspunde de 2 ori la acelasi mail din aceleasi motive. nu te ocoleste, ma, cu siguranta. da sa vezi ca acuma face woodoo ca sa il inspire sa-ti dea o skema sa te dea gata gravida!
nu ma uitati cu intrebarile, va pupacesc, sa ne creasca foliculii si sa fie plini (I have an obsession)![]()
felicia_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi 2. felicia, bafta multa cu FET-ul. intrebare pt tine: cum faci cu PGR injectabil? de ce? de unde ei? subcutan sau IM? 6. samira, iti fac eu injectiile, vrei? auzi, PK e la curs numai in ziua aia sau mai multe zile e plecat? ca tot la inceputul lui martie ma infiintez si eu la el.cum faci programare la dr albu, adica cu cate zile inainte tre sa suni ca sa obtii un loc la echo? |
Adi,
stiam eu ca ma intrebase cineva ceva...batranetea, bat-o vina!Fac injectabil pentru ca la toate cele 3 incercari mi-a venit cm cu mult inainte de test (cam cu o saptamana) si se pare ca nu asimilez bine utrogestanul. Am facut rost de la o fata de pe forum, am inleles ca mai are si KITTA. Mirela zice ca se gaseste in Ungaria, mie mi-a zis cineva care tocmai s-a intors ca n-a gasit... ramane varianta Germania, cred. Injectiile se fac intramuscular, si cica sunt dureroase...Noroc ca are cine sa mi le fac (sotiorul
mirela2 spune:
feli in szeged am gasit progesteron injectabil, ca doar tre sa ti se faca dupa punctie.
bafta la FET
fetelor voi ati facut pregnyl dupa transfer si cum?
adipapazi spune:
saru mana, feli,
auzi, dar duphastonul nu te ajuta? ca e acelasi lucru cu utrogestan.
samira33 spune:
hello
adya,clara...va imbratisez 
imi pare rau...dar nu ne dam batute fetelor,da???
mirelusha...imi cumperi si mie progesteron injectabil???
hai ca te sun maine sa vorbim.
va pup mult si apasat
ma duc la nani ca-s tare obocita