Fiv in Ungaria 90
Raspunsuri - Pagina 4

mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 buna dimi unguroaicelor ![]() mireloi...cum te simti??? |
sami.....in afara ca s uflata cu pompa, n am nik, cred ca am 10 kile de lichid in mine,

ma dor ovarele si nu mai am nici nospa, poate trag o fuga la clinica maine sa mai capat niste "apa sarata si apret" in vena

orice bau ma umfla, orice manc ma umfla

samira33 spune:
alooooooooooooooooooooooo!!!!!
ce-i linistea asta pe aici???ati inghetat de tot fetelor???

samira33 spune:
lumeeeeeeeeeeeeeeeee....fetelooooooooooooooooooooorrrrr
am intrat in sevraj.....ajutooooooooooooooooorrrrrr
mi-a raspuns dr.K.....mi-a dat schema de tratament.....pe 3 Martie la prima ora trebuie sa fiu la clinica.
imi bate inima de moooooor.....nici nu sunt in stare sa procesez informatiile inca...nu sunt in stare sa inteleg ce schema mi-a dat...tre sa ma linistesc putin.

mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lumeeeeeeeeeeeeeeeee....fetelooooooooooooooooooooorrrrr am intrat in sevraj.....ajutooooooooooooooooorrrrrr mi-a raspuns dr.K.....mi-a dat schema de tratament.....pe 3 Martie la prima ora trebuie sa fiu la clinica. imi bate inima de moooooor.....nici nu sunt in stare sa procesez informatiile inca...nu sunt in stare sa inteleg ce schema mi-a dat...tre sa ma linistesc putin. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ui la ea zbiala de zici ca i la concert, ia sa vedem ce schema ai primit.
baft sa fie cu noroc

felicia_ spune:
Usurel, Sami! Baga schema, si o descifram noi!
Mirela, ai grija, trebuie sa bei multe lichide dar sa elimini la fel de multe, nu e bine daca nu se elimina! Am auzit ca albusul de ou fiert e bun, dirign zicea si suc de rosii.

mirela2 spune:
suc de rosii bag la greu ca stiu ca ia dat si ei doctorita, dar oricum main fug la clinica.

samira33 spune:
huh...
in primul rand trebuie sa-i aduc scrisoare de la cardiolog prin in care sa scrie ca pot duce o sarcina si ca medicatia nu-mi va inrautati starea.
apoi zice ca analizele sunt bine....sa fac eco aia pentru detectarea de eventuale chisturi....si pe 26 Februarie incep cu 2 amp de Menopur...si continui tot cu 2 amp pana pe 3 Martie cand ne vedem la prima ora la clinica-vine doar pentru mine-ca-s vedeata...deh...ca apoi are nu stiu ce curs toata ziua si nu e la clinica.
zici ca mi-a spalat cineva creieru...ce inseamna 2 amp de Menopur????
ca nu stiu...nu pot sa ma concentrez acum.
de unde il cumpar???cum e mai bine sa il cumpar???

mirela2 spune:
2 amp menopur inseamna 2 doze de 75ui de menopur si gasesti la farm tei cu 75 lei doza.
e un soi de merional.

samira33 spune:
auzi mire...da din ala la pen nu exista???
ca asa am curaj sa-mi fac singura...sau macar sa incerc.
sau la pen e doar gonal f???