Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *66*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

fraguta
Am ajuns si noi acasa, am culcat mandra - nush daca e pe bune, adica pana maine- si vroiam sa va povestesc cum s-a rugat al meu sot toata dupa-amiaza de mne sa nu ma supar daca iese si el in seara asta cu bajetii la un spritz.. nu prea imi convenez da fie, asta e!
Am ajuns acasa si... a adormit!!!! Cred ca dimineata isi trage pumni in oglinda
Vaaai ce ma distreaza faza
Va pup, v-am citit la zi ( ca era taaare boring la socrii acolo) si revin cu un mesaj detaliat .
Pupici!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fraguta multam fain dar talentul si io nu prea suntem prieteni. Eu scriu acolo...asa cand si cand si mai ales daca ma apuca
Pentru prietena ta...sa incerce mameloanele de silicon in prima etapa. Dar trebuie si bebe sa faca un pic de falci...cel putin la inceput.
Vezi ca daca o pui pe fata ta sa traga...s-ar putea sa refuze nu pt ca n-ar fi bun ci pentru ca nu-i cunoaste mirosul.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hmmm, e posibil sa nu fi vrut din cauza ca nu recunostea mirosul. Ca nu cred ca ar fi refuzat un pic de tzitzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fråguta te pupic !! Felicitari prietenei si multå sånåtate copilasului ei..

Eu ma bag la un film..AA Liliac aseara am vazut YEAR ONE , nu e cine stie ce , e o parodie, dar daca ai chef de ras så te uiti.

Vå pup si va urez o noapte frumoaså!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Fragutza , ce frumos suna! ce inspiratie!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Fragutza - .

Chipintaci .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Fragutza - .

Chipintaci .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Ce faceti dna? Ce face dragalasa Maia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mellina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Sa stii ca am incercat si eu in fel si chip...si asa cum a zis Mellina careia ii multumesc. Insa daca iau cu guma sa pun la ochi...imi pune un albastru ce selectez eu de acolo....Eu as vrea sa ramana cumva ochii lui David exact asa cum sunt si restul pozei sa o fac alb - negru. Daca afli ceva iti multumesc. Eu inca mai incerc

hmmm... cred ca ai dat cu guma pe primul layer si de asta nu a mers, trebuie dat cu guma pe layerul duplicat si atunci se sterge alb-negrul si ramane albastrul ochilor initial :
http://www.youtube.com/watch?v=ScvIA0GIMD8&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

M-am gandit mult daca sa scriu acest mesaj sau nu...dar totusi am sa scriu
Draga Devylla sincera sa fiu...nu stiu ce sa inteleg si din explicatiile pe care le-ai dat. S-ar fi vrut a fi unele impaciuitoare si poate mai relaxante pentru noi, dar eu le percep ca fiind aruncate cu f mult sarcasm si poate si cu putina rautate, nicidecum blandute. Tu esti o fata tare desteapta si cred acest lucru cu tarie numai ca probabil din cauza epuizarii ne-ai cam aruncat-o in fata. Cred ca toate fetele au timp pretios, majoritatea avem cate 2 prunci, majoritatea intampinam tot felul de greutati, unele din noi au si job sau scoala sau doctorate de pregatit si nici parinti pe-aproape care sa le-ajute dar asta nu ne face sa fim mai altfel. Toate avem temeri si intrebari si incercam sa ne facem viata cat mai usoara. Iar cand vine cineva si aproape ne rade-n nas ca noi facem pasii cu teama ne dezechilibram.
Eu pe Iulika o inteleg perfect si este si ea o mamica exact ca si noi, si daca n-are 2 copii INCA si daca n-a inceput job-ul full-time asta nu inseamna ca este mai putin responsabila. Gandeste-te doar ca si ea este "aruncata" intr-un colt de lume si poate ca acest lucru te va empatiza intr-un fel sau altul.
Eu chiar daca am trecut odata prin marea diversificare sa stii ca mi-e greu sa o iau de la capat pentru ca ai mei nu seamana intre ei! Unul a fost supersclifosit unul e supermancacios asa ca nu pot emite pretentii ca le stiu pe toate.
Poate fetele tale seamana...nu stiu ce sa zic...
Si da, probabil ca ai fi putut sa scrii o proza mult mai elaborata, nimeni cu contesta calitatile tale intelectuale, dar noi astea mai sarace cu duhul nu meritam.
Ia-o ca atare si...nu este o gluma.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Zau ca ai dat cu bata in balta ,da rau de tot!
Nu te stiam aparator!Data viitoare sa iti cumperi si-o sigla ceva!

Iulika mi-a pus vorbe in gura.Repet,eu n-am spus niciodata ca as avea timpul pretios.Dar cand sunt ironizata,apoi simt nevoia de explicatii nu?
Am expicat pe rand,gluma a fost gluma,de ce oare alte fete au putut-o digera?
Si nici la noi diversificarea nu merge la fel de usor ca prima data.Ba din contra,Lisa se constipa si e mult mai greu decat prima data.

Si zau ca nu-si mai au rostul explicatiile mele,sunt deja inutile.
Eu n-am venit sa pun pe nimeni la colt si n-am sarit la scandal.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

SabinaY eu cand am spus de timpul pretios al tau chiar m-am gandit si am spus CU RESPECT nicidecum så iau in derådere cu ceea ce am spus si anume ca ai 2 copii acaså si ai si un job full-time.

Ce m-a deranjat pe mine a fost ''explicatia' de la sfarsitul mesajului cu gluma adevaratå ceva de genul 'bate seaua så inteleaga iapa'..Scurt puteai så spui ce te doare si fara så bati campii in halul asta..

Asa cum si tu ai spus fiecare percepe mesajul in diferite moduri, ei bine asta a fost modul meu si cu asta am incheiat.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput